Търся суровоядци!!!!

• 32 066
  • 247
  •   1
Отговори
# 150
Точно това каzах,4е може би не са удачни zа бебе беz zьби.Ако някой иска непременно да ги дава zа zасилване на органиzма,трябва да бьдат наряzани и в сок (мляко по желание) хубаво обьркани и омекнали да се дават.

# 151
Ами ако се пасират?

# 152
Цитат
Ами ако се пасират?

Човек се у4и докато е жив.  bouquetБлагодаря

# 153
Слагам пшеница да покълва. Моята е грухана - има ли значение?

Christian, бадемовото мляко беше прието с две ръце Peace Разгледах пак линковете за витамините в храните и ще се опитам да изготвя едно кратко режимче на мен и бебо, като замествам мляко - бадеми /+ ако е необходимо още нещо/, сухари - банан и т.н.т. Когато съм готова ще ти го пусна, за да си кажеш мнението.

# 154
Christian, искам да те питам още за подправките /сухи и замразени/, солта, оцета е ясно, че ще се замени с лимон, зехтинът?  Още сушените и замразени плодове и зеленцуци ...

Имах и други въпроси, но сега нещо не се сещам... newsm78

# 155
Адкосан,Не искам да ставам у4ител в темата,моля те.... Peace
Радвам се zа млякото.Тоzи сухар омекваШ ли го поне? Децата много се давят с него... Rolling Eyes
Замраzени подправки или суШени няма zна4ение.Солта да е морска,нейодирана и да се полzва в минимално коли4ество.Пове4е подправки(например босилек) намаляват нуждата от сол.
Зехтин zнаеШ,студено пресован,италиански(не грьцки) от маслини,не от царевица.Но може и олио от орехи или ленено семе. PeaceСкьпи са....
Оцет може,но да е ябьлков.Лимон zасега не му давай.За теб лимон или оцет,нйама проблеми.
При суШените плодове(готови от магаzина) слагат силни консерванти,например Е221 или сярен диоксид(отрова).Трябва екстра да пиШе,4е няма консерванти,ама....По добре zамраzени при теzи условия.Стафидите ги пьржат в олио и слагат zахар и консерванти...Неzнам дали в БГ може да се намерят продукти с еко характер... newsm78

# 156
Адкосан,
нищо няма да покълнеш с тая грухана пшеница Simple Smile. Купи си жито за покълване - продава се по диетичните магазини.
Ето и една полезна тема за кълновете:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=6925.0

# 157
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

При суШените плодове(готови от магаzина) слагат силни консерванти,например Е221 или сярен диоксид(отрова).Трябва екстра да пиШе,4е няма консерванти,ама....По добре zамраzени при теzи условия.Стафидите ги пьржат в олио и слагат zахар и консерванти...Неzнам дали в БГ може да се намерят продукти с еко характер... newsm78

Това за стафидите не е вярно, поне за тези, които продават тук........Не съм виждала на етикета на сушени плодове да пише Е 221, но може и да го има, кой знае  newsm78

# 158
Не мога да намеря голяма картинка с теzи стафиди...http://www.nationalraisin.com/organic_products/index.shtml  Само таzи...
Гледай поне да не пиШе ОЛИО или zахар на пакета....
Стафидите необработени са много тьмни на цвят.Но има видове...

# 159
Не мога да намеря голяма картинка с теzи стафиди...http://www.nationalraisin.com/organic_products/index.shtml  Само таzи...
Гледай поне да не пиШе ОЛИО или zахар на пакета....
Стафидите необработени са много тьмни на цвят.Но има видове...

Ами да, аз винаги взимам тъмни, но ми обясниха, че било заради сорта......това със светлите, а не заради препарати.......пък и мравките много ги обичат....това нищо ли не значи?  newsm78

# 160
Има много сортове,но пове4ето са тьмни.Мравките ги ядат zаради глюкоzата...Сложи им мед с консерванти и него Ще иzядат...
Гледай на пакета да пиШе 100% стафиди беz други добавки.Поне аz сьм виждал едни гадни светли с zахар и олио ,които продават в Била на фирма Клевьр...

# 161
Никога не съм виждала такива- аз си ги взимам от пазара, в насипен вид........Незнам дали е много хигиенично и дрън- дрън, но тези са ми най- вкусни, пък и винаги ги измивам добре преди да ги предложа на дребко

# 162
Адкосан,Не искам да ставам у4ител в темата,моля те.... Peace

Sorry Peace

Тоzи сухар омекваШ ли го поне?

Имах предвид, че в менюто ще заменя сухара с банани /не в съответната комбинация разбира се/

Ние много не ядем стафиди, но купувам сливи, смокини и кайсии /всичките сушени/. Не съм забелязала какво пише на кутията, но сигурно слагат нещо. newsm78

Christian, мерси за подправките  Hug

# 163
Някьде продават ли се сурови кайсиени ядки...дори с 4ерупките? Знае ли някой?

# 164
Някьде продават ли се сурови кайсиени ядки...дори с 4ерупките? Знае ли някой?

Сурови съм купувала от пазара /даже бяха обелени/.

Общи условия

Активация на акаунт