Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 170
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Може и гъбички да са , но защо не се върнеш на старите памперси?Аз от памперс бях взела от Лидъл актив бейби и от онлайн магазин същите , но за Англия произведени.Българските бяха силно ароматизирани и по-груби, спрях да копувам памперс.За мен са поредния продукт произведен за "втора ръка хора" и не отговарят на западното качество.Мое мнемие си е, но има минамален шанс да е от смяната на памперса.

# 166
Изобщо никакъв час не му дадоха.Козметика не съм сменяла единствено минах на pampers premium protection.За храна,въведох червена чушка,зелен фасул и извара.От снимките на различни обриви в гугъл най ми прилича на гъбички.Боже до къде стигнахме да диагностираме от интернет.
За съжаление към това ни подтикват нашите родни лекари...

# 167
  • Велико Търново
Най вероятно е от новите памперси. Но аз ако бях на твое място, щях да му давам няколко дни само отдавна въведени храни, за всеки случай да не би да е и от храна. На това място си е 100 процента памперс зона, така че смяната на памперси е съвсем логично обяснение.

# 168
narcissus, не казвам че от това, най-вероятно чисто съвпадение, но на бебо зверски му се подсече дупето и много го дразнеше точно pampees premium. Това като новородено и дълго време не взимай изобщо Памперс като марка. Сега е на гащички и взимах от зелените, т.е. не премиум, с тях няма проблем.
Но и на мен ми прилича по-скоро на реакция от храна.

# 169
Almond eyes и аз силно се надявам да е от тях,че всяко следващо предположение което чета е по неприятно и от предишното.Наистина този вид на памперс яко блъскат на химия за разлика от зелените.Започнах да използвам зелените и дано да има разлика.

# 170
  • София
И на мен на гъбички ми прилича.
Аз моя младеж с клотримазол го оправих

# 171
И на мен на гъбички ми прилича.
Аз моя младеж с клотримазол го оправих

Благодаря Nandin днес ще купя да пробвам.

# 172
Кога ще почнете въвеждане на белтък, нали трябвало преди имунизацията за 1г че имало в нея белтък. Не съм го обсъждала с ЛЛ.
Иначе да споделя нали на моя дребчо му излязаха лишеичета, лл каза да не го водя заради грипа,но аз извиках вкъщи на частно кожен д.р и се оказа че са екземи и даде 2 мехлема за мазане и смени душ гела и лосиона,та да видим.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 22:03 от kokos-ka

# 173
Аз мисля след като навърши годинка,като му направя палачинки(без пр.мляко) Simple Smile

# 174
Моето момче вече приема прясно мляко. Яде и палачинки, и омлет, и варено яйце.
Вчера аз пиех мляко и той си поиска да опита. Като му дадох от чашката, така сладко си примляскваше и се облизваше като коте ♥
Иначе за първи път му дадох в палачинка, малко, после в други печива, мляко с ориз. Та така. Като майка си ще е, и аз пия много мляко Wink

# 175
Моето момче вече приема прясно мляко. Яде и палачинки, и омлет, и варено яйце.
Вчера аз пиех мляко и той си поиска да опита. Като му дадох от чашката, така сладко си примляскваше и се облизваше като коте ♥
Иначе за първи път му дадох в палачинка, малко, после в други печива, мляко с ориз. Та така. Като майка си ще е, и аз пия много мляко Wink
А сложихте ли вече ваксината

# 176
  • София
И моя малчо яде вече и яйце и мляко.
А ваксината не се слага преди 13навършен месец

# 177
Ами сложиха му една миналата седмица, май беше Хепатит, или нещо от сорта.
Тази за морбили и другото ще е февруари. Иии край на ваксините до 7- годишна възраст Simple Smile

# 178
  • София
На година е бустерната на синфлорикса. На 13 месец е МПР. А на година и половина се слага петвалентната. И следващата вече е на 6г

# 179
Аз давам домашна баница - преди месец накъде започнах да му давам трошички от нашата, после няколко хапчици, последния път я направих без сол и му дадох цяло парче. От тогава започнах да му правя и мъфини с цяло яйце. За прясното мляко мисля да изчакам, но и не консумираме вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт