Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 269
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Вчера в парка една майка ме пита колко пъти сме @кали...Не оставих да си зададе следващия феноменален въпрос и се изпарихме.

# 406
  • Велико Търново
Аз съм си не особенно социална, и каквато и да е групова принадлежност ме задушава. Иначе със сигурност си е ок да си има групичка от майки/ хора с които да си се говори и обсъжда обща тема. Аз си намерих тази група тук Simple Smile и това си ми стига, и си ме радва достатъчно.
Много е хубаво да си "сверяваме часовниците" нямам нищо против това, но когато има отявлено състезателен / заядлив характер си е неприятно ( поне за мен).
И сега да попитам, за сверка Simple Smile Забелязвали ли сте децата ви да играят по-нервно на моменти? Имам предвид, да блъскат играчките или по-бързо да ги хвърлят и да изглеждат все едно са изнервени от тях. Сина ми, незнам дали му писва или наистина им се изнервя, но на моменти много почва да блъска някоя играчка и нервно да я подхръвля.

# 407
Прави го постоянно.Харесва му звука да блъска предмети един в друг.Баща му му взе играчка дървена с едно чукче и сега е като Тор

# 408
Прави го когато играчките не го слушат 😀 Като си е наумил, че нещо трябва да се случи с играчката (например да я разглоби, а тя не се разглабя) и пробва няколко пъти, накрая започва да я млати или я хвърля. Има и опция хвърляне без нерви - кефи се май от звука и като му дойде музата започва всичко да хвърля на земята със сила и да се хили.

# 409
  • Down Under
Всичко що може да се хвърли от високо се хвърля, много не играе с играчки, има една топка и кола, които бута и подхвърля навсякъде. Сега основно се катери на масата в хола, понеже е много ниска и му е супер удобна, и блъска каквото си е донесъл. Яко блъскане, голям кеф. Особено ако е набарал дистанционното. За съжаление масата се надра, че и вдлъбнатини и направи с една чаша. Няма как ще сменяме обзавеждането 😆

# 410
Изобщо нямаме приятели с деца...а сме вече на по 30., но хората трудно се решават явно.Рядко разговарям с други майки и то ако ме заговорят.Изобщо само тук общувам с други родители и ми стига.И да ужасно е и с роднините , сега като направи годинка ...ходи ли вече ?!Да щом направят година в полунощ на рождения  си  ден  децата прохождат...

# 411
  • Сливен
Satisfied
Да щом направят година в полунощ на рождения  си  ден  децата прохождат...
Satisfied

# 412
  • Сливен
Satisfied
Да щом направят година в полунощ на рождения  си  ден  децата прохождат...
Satisfied
Дааа, все това питат. Ами не ходи казвам

# 413
  • София, България
И сега да попитам, за сверка Simple Smile Забелязвали ли сте децата ви да играят по-нервно на моменти? Имам предвид, да блъскат играчките или по-бързо да ги хвърлят и да изглеждат все едно са изнервени от тях. Сина ми, незнам дали му писва или наистина им се изнервя, но на моменти много почва да блъска някоя играчка и нервно да я подхръвля.

Да,че то има ли друг начин да се играе?! Wink Даже на моменти все едно ми замеря с играчките, иначе или ги яде,или ги блъска. Любимото му е да грабне някоя играчка и да започне на ходи из вкъщи и в някакъв момент с боен вик я хвърля.

# 414
И моят хвърля и тръшка повечето неща. Страхотно удоволствие му доставя. Вече има няколко олюшени стени и ъгли. Докато не порастна-никакъв ремонт! Толкова е станало шумно явно вкъщи, че съседът от долния етаж емигрира в чужбина Grinning
Мен пък ме дразни това, че го карат да прави някакви неща и са изненадани, че не го прави. Например: покаже на колко годинки стана? Дай целувка! Кажи чао, здрасти.... Е казва си детето, но когато той си пожелание.
Приятели с деца също нямаме.  Всички покрай нас са в усилена работа по въпроса, но всеки с проблемите си и на този етап сме само ние с дете. Сега не излизаме много, защото няма кой да го гледа. Като порасне няма да има сигурно с кого да излезем, защото техните бебета няма да има кой да ги гледа Grinning
Иначе и аз съм далеко от “мафията” на майки с колички. Извинете, но да си говоря с някого 49 минути за цвета на акото на бебето ми е малко в повече. Не знам къде са нормалните майки, аз такива не срещам явно.
От вчера скърца яко със зъби. Подлуди ме да се чудя какво му става. Днес ЛЛ каза, че просто е открил зъбите си, да не се филмирам. Иначе наддава доста малко според мен последните месеци +150/200 гр., но и това смята, че е нормално.

# 415

То оставете, че не ходи Ами ние още и зъби нямаме, представете си физиономиите като отговоря на въпроса колко зъба има. Мнооого се дразня на подобни въпроси и то изстреляни един след друг за минути. В обкръжението нямам подобни мами, но на консултации най-редовно.

# 416
Днес ме е побъркал..честно ви казвам.Събаря столовете,изипа си чая на пода,събори пакет със солети..(това са само някои от нещицата) Карате ли им се?Аз като повиша тон и той започва да ме имитира,като го плесна по дупето,започва да се смее...Как им показвате,че дадено нещо не трябва да го правят?

# 417

То оставете, че не ходи Ами ние още и зъби нямаме, представете си физиономиите като отговоря на въпроса колко зъба има. Мнооого се дразня на подобни въпроси и то изстреляни един след друг за минути. В обкръжението нямам подобни мами, но на консултации най-редовно.
То и обратното е много дразнещо. Синът ми е с 8 зъба от 8-9 месец някъде. Та на въпроса колко зъби има - Аз: 8! И всички оцъклени Grinning Grinning

# 418
150-200 гр са съвсем нормални, нормата е около 50 гр на седмица 😊
С мм се раьприказвахме за второ дете след време и стигнахме до една чуденка- у нас имаме 1 стая за детска, ами ако второто дете е момче,  сега стаята е като за момиченце-цвят, петденца и т.н. Ще трябва да предекорираме, легло второ няма къде ще да е двойно..ами като станат на по 15 , 16 ?Някак 2 момиченца добре , но иначе ...други интереси, вкусове, приятели ...
Та да питам , родитрлите на братче и сестра, как решавате проблема?
Това е в реда на хипотезата, иска ни се и в торо дете, но ще видим дали ще се решим...
Не се катаме,  гледаме строго и казваме "не".Думата не у нас се ползва дамо в краен случай за да не губи тежест😊
В резултат прави тъжна муцуна и доброволно връчва забранения предмет, много е смешно.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 22:02 от hamsti

# 419
  • София
Повече от 200гр на месец, на този етап не е добре да качват.
Хамсти, аз и брат ми бяхме в една стая до като той се изнесе от вкъщи, после и аз се изнесох.

Общи условия

Активация на акаунт