Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 246
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Взех му Бочко, защото в деня, когато реших да започна да мия зъбите нямаше друго в детския магазин. Уж с идеята после да купя по-хубава, но с нея си остана. Като свърши ще се огледам за друга. Четка взех също някаква непретенциозна, с малка глава от 0 до 2 години.  
С всякакви играчки се опитвам да го умилостивя, включително опаковки от душ гел и шампоани, всичко което ми е под ръка. Минимум ефект.
Ще потърся козирка. Отдавна я гледам, въпреки че изобщо не съм сигурна, че ще я търпи.
Ако не сме двамата с мъжа ми, единият да го озаптява, другият да къпе е ад. От другата седмица оставаме сами за повече от месец и идея нямам как ще го къпя това дете.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 22:00 от Tropic

# 451
Аз също така взех Бочко понеже нямаше друго в една квартална аптека. Но той много я одобри, с банан е и изглежда му харесва, гледах състава, вижда ми се добре.

# 452
Ние също я къпем в коритото, а то си е бая голямо.На мен в банята пък не ми е удобно.Детето се размаззва от кеф при къпане и не плиска много вода, повече седи кротко с блажена усмивка като на спа процедури и играе с патето термометър 😊Ние я къпем заедно или само единия от нас, който по не е уморен😊
Ето я и пастата на която аз метнах поглед
https://www.zoya.bg/Био-детска-паста-за-зъби-„Tuttifrutti”-75-мл.4983
Скъпа е, но за 6 зъба колко да я хабим?
Като заговоря за вода ми се дохажда на море....Nature Sunny

# 453
  • София
Къпя я в банята. Толкова се радва, че цялата ставам мокра. Естествено когато я изваждам от ваничката започва страшен рев. Не ми се мисли какво ще правим когато отидем до морето.

# 454
  • пловдив
От пастите за зъби ползваме тази:
https://sopharmacy.bg/product/4622/nenedent-bebe-pasta-za-zabi-c … 0ml-evofarma.html

Но, беба нещо не я харесва с накрайника и ползвам стерилна марля, която увивам около пръста си и я намокрям в кислородна вода. Така ми препоръча лекарката в началото, бях скептично настроена, но сякаш повече се харесва за момента при нас. 
Иначе все още къпането е в спалнята, защото зимния сезон дори с печка в банята е по-хладно.

# 455
И на мен къпането на малкия ( вече викам малкия , не бебето 😍) ми е голяма драма. Ами той не се спира . Една минута мирен не стои и все иска прав да е в коритото, аз ме е страх да не падне , а бе няма оправия, че и по два пъти на ден го къпя.Това с тръшкането и при моя фъстък го има , ляга и започва да си блъска главата и краката по пода , ако е седнал удря с ръката в земята. Как не го боли ръката незнам.

# 456
  • Down Under
( вече викам малкия , не бебето 😍)
И аз това си мислех, преди все бебетата това, бебетата онова .. а те вече на по една годинка, добре оформени човечета. Започва да ме хваща носталгията по малкото ми бебче сега с наближаването на рождения ден. Кога бяхме бременни, родихме и те взеха, че пораснаха 😩

# 457
И мен често ме обхваща носталгия и си гледам снимките от деня на раждането, снимаха го когато тъкмо си пое 1ва глътка въздух, каква малка мишка беше . Кога мина годината нз.

# 458
Нашата госпожица не се тръшка така, никога не е удряла предмети или себе си. Обаче плаче, например искаше да рови в кофата и я сложих на високо...разплака се 😊
И аз си имам албум със снимки и си ги гледам редовно 😉

# 459
Честит рожден ден на малкият голям мъж на Нандин!

/в другата тема те издадоха Simple Smile /

# 460
Момичета, днес ми е мн вълнуващо!😁 Моята бебка е Рожденичка, стана малка госпожица.🎂 Неземен дар ми е Тя, диря моя!❤ И дори след дни на физическо изтощение, несравними са сутрешните първи усмивки, които ми дарява.
Момичета, благодаря Ви, че сте тук!
Партито започва и ще е дълго като в приказките три дни яли, пили и се веселили!🎂🍀🎉😁❤

# 461
  • Велико Търново
Честита, здрава и много щастлива да ти е малката принцеса :* да бъде такава положителна като теб :*
Честит да бъде и рожденника на nandin Simple Smile здрав и щастлив мъж да бъде, гордостта на мама и тате Simple Smile

# 462
Честит празник на рождениците!
Да растат здрави,щастливи и да имат вълнуващо и безгрижно детство Lollipop

# 463
Честити да са ви рождениците, да растат  щастливи, здрави и обичани !
Момичета, да сте забелязали бебетата ви са се държат странно ? Нашата иска са спи по-често, все търка очи и носле, яде по-малко ,  иска редовно кърмене и денем и нощем.Също понякога като я гушна за кърмене цоква малко и после иска да ходи да играе.След 30 мин пак иска да цока ?Имаме си знак с който показва, че иска да я кърмя ....

# 464
Честито на малките големи рожденици! Днес поне при нас е прекрасен ден за празнуване! Да са здрави дечицата и да се радват на много и весели рождени дни!
hamsti, малко прилича на скок в растежа. Пък и нали отскоро е по-активна. Бях чела, че като почнат да откриват че.могат сами да вървят, да отиват далече от мама и после искат да се гушкат на сигурно, да знаят че тя е там. Нещо такова. А спането не е лошо
 Ако сега се движи повече и по-лесно се умаря
Казват, че като проходят, тогава пък повече почват да спят. Не знам още дали е така Wink

Общи условия

Активация на акаунт