Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 183
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Честити рожденици Gift Да са здрави, къдметлии и умници и да радват мама и тате! Ribbon
Това са на ДМ белите памперси 😊

# 601
Преди и аз бях скептична, но Судокрема от Англия няма нищо общо с купения от тук.
Страхотна торта да са ви живи и здрави рождениците. Hug

# 602
  • София, България
Честити рожденици и от мен, да растат здрави,обичани и щастливи и още поне 100 пъти по толкова да празнуват!

# 603
Flower82, skk007, vartoglava, честити да са ви рождениците! Желая им здраве и щастливо детство! Весел празник!
Много хубаво и празнично е този месец в темата!!!

# 604
Ехеее, супер ден стана с Рождениците! Сега разбирам този влюбен ден в кой е влюбен. Разбира се в своите Рожденици! Flower82, честита Рожденичка! Skk07, честит Рожденик! Vartoglava, честити Рожденици! Пожелавам да са здрави, щастливи, игриви!🍭🍀🎉 А на вас момичета да ставате все по-пъргави като децата си!
И аз ще се почерпя с бисквитената торта от детската кухня за тяхно здраве.😆

# 605
Честити рожденници Hug

# 606
Благодаря за пожеланият на всички.
Бъдете живи и здрави!

# 607
Момичета, какви думички казват вашите бебета?Четох че под дума се разбира всичко, което детето казва и винаги има един и същ смисъл.Когато кажат нещо грешно поправяте ли ги?Аз се старая да го повтарям но правилно.

# 608
Казва вече доста неща според мен и според това как беше преди два месеца.
Мама, баба, дядо, бръм бръм за кола/автобус и т.н.за кафемашината и всичко което бръмчи, за пчелата. Това е все бръм бръм. Ден беше първо за рожден ден. А сега е и сутрин като вдигаме щорите. Ръмжи като мечката, ам ам казва като ще яде той или когато котката яде. Папа за патето, мяу, бау, муу
Май само това казва.
Иначе показва разни неща - като дойде време да се мие показва все едно ще си търка ушите. Това му.стана сега и знак за вода като е жаден.
Всеки ден нещо ново и е много интересен.

# 609
Честити да са рожденниците!Да са здрави да ви радват!

Моят мъник казва “мама” избирателно и “бу-бу” за кола, (за ВСЯКА кола, много е впечатлен от тях Grinning) “тата” и “ам-ам”. Тези ги казва с умисъл, така да се каже, останалото бърборене е напосоки.
От днес оставаме сами за месец и половина. Ей така да си споделя, мрън! :/

# 610
  • София
Честит рожден ден на всички рожденници! Живи, здрави и много щастливи! Да ви радват много!

Моето нищо не казва

# 611
Сетих се нещо весело от преди година на този ден.
Лежа си в интензивното, моя мъж на свиждане седнал на леглото. Още не бяхме стигнали до консенсус как да се казват децата и аз взех, че родих.  Той ги видял първи ( бях с пълна упойка) и ми казва - момченцето прилича на теб, а момиченцето на мен. Аз му предлагам тогава синът да кръстим на мен, дъщерята на него и всичко точно, в краен случай синът на майка ми, а дъщерята на неговата майка или на баща му. Не беше съгласен. Държеше мъжкото да е неговия род.
От 30 ноември все го бъзиках, че ако децата се родят на празник ще носят името на съответния светия, заплашвах, че питат майката, а не бащата. И той тръпнеше от ужас, че декември и януари са пълни с празници. Терминът ми беше март, но от края на декември бяхме в очакване.
Таааа влиза жената, която записва имената и пита как да ги записва. Аз отсякох - още не сме решили! Тя понеже вече ме познаваше що за птица съм и ми влезе в тона. Казва на ММ - "Ами не е проблем все още, засега им казваме "близнаците", ама до петък ще е хубаво да решите, че ще подавам документи в Общината. А се родиха още едни близнаци и да не ги бъркаме..., но те си имат имена.." Аз с блеснал поглед и сериозен тон продължавам - "Е ако не кажем ние имена ще им дадете служебни, нали?"  Жената с усмивка ми намига и потвърждава - ДА! ММ втрещен - ама как така служебни??? Какви??? И аз пак се намесвам - Трифон и Валентина! 'ко не ти 'аресват Валентин и Трифонка! Жената потвърждава отново ДАааа! А той милия се върза, не стига че още ошашкан, не стига че търчи за всичко, не знае къде е.. ами и имената на децата му служебни.... загуби дар слово, само мига. Държах се да не се хиля, че операцията ме болеше. Ама болка, болка сълзи ми текнаха от смях повече.
Накрая се усети че го бъзикаме здраво и за една минута бяхме готови с имената. Пак на неговата беше, ама до последно го мъчих. Joy

# 612
  • пловдив
Много забавна история, представих си ситуацията й се посмях.😉

Рождения ден днес мина добре и много щастлива беше нашата сладурана. Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Иначе бърбори доста, но няма много правилно произнесени думи. Казва от типа-да-да.., дай, тат, мам . Кака си я нарича - га га 🙂

# 613
  • Down Under
Честити рожденици и от мен 🌸
Моето момче казва баба, кака, га га, бай (за чао) издава някакви звуци, но не бих го нарекла говорене. По цял де е аааа, аааа все се чуди и мае за нещо. Казва М, но не и мама

# 614
Ние пък от сряда сме с температура. Ходихме на лекар, нищо няма. Гърди чисти, гърлото добре. Каза, че може да е от зъби, но и може да започва вирус. Като дам сиропче спада за час два и после пак. От 37 до 38.5 варира. Изписа ни някакви гранулки, които се разтварят във вода за температура.

Общи условия

Активация на акаунт