Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 148
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък днес малко се разтревожих,  от по-странно миришешто ако.Съвсем ок изглежда, но не мирише както "нормалното" за нея.Вчера яде някой нови неща, та рееших днес да си давам познати работи и ще видим утре.
Момичета , един много различен въпрос, но тези от вас които се топлят на ток по колко плащат?Последните 2 месеца направо ни излезнаха солени.....Покрай детето гледаме да е по-топло и си оказва влияние.

# 106
  • Велико Търново
Hamsti, сметките за ток са по-ниски от минали години. Аз си стоях на топличко, да не кажа горещичко удома. А сега държа 22 максимум, което аз усещам като студено, честно казано. Вярно преди стоях удома вечер само, по цял ден на работа, но винаги си беше топло, а сега ми се струва направо хладно.
ММ е много щастлив, той не издържаше на жегата вкъщи, а аз не издържах на студено. В офиса ми беше около 26/7/8 градуса цяла зима и всичко по-ниско като градус ми се виждаше студено, така че донякъде ме разбираше но все пак му беше странно.

# 107
  • София
Аз пък днес малко се разтревожих,  от по-странно миришешто ако.Съвсем ок изглежда, но не мирише както "нормалното" за нея.Вчера яде някой нови неща, та рееших днес да си давам познати работи и ще видим утре.
Момичета , един много различен въпрос, но тези от вас които се топлят на ток по колко плащат?Последните 2 месеца направо ни излезнаха солени.....Покрай детето гледаме да е по-топло и си оказва влияние.

На парно сме, но сметките за ток са около 80 лева.

# 108
Hamsti ние се отопляваме на ток. Предния месец 165лв след това 420лв точно след като излезна по новините, че вдигат тока с 300% и ето резултата. Ние сме с трифазен ток, което се води промишлен и затова сме били засегнати е обяснението на ЧЕЗ. А принципно температурата в целия апартамент се държи температура 22 градуса във всички стаи и малки и големи се чувстваме добре. Не се сменя температурата дори когато пътуваме всичко е включено и след два месеца без никаква промяна на използваната електроенергия и при нас както забеляза има много голяма разлика в тока.

# 109
И ние сме на ток но не забелязвам промяна от мин. год. Нз сега след празниците как ще е,че обикновено правят разни приравнявания,та ще видим.
Ще правите ли малки подаръчета за децата ,които ще са гости за 1я РД. Какви?

# 110
Слагате ли възглавничка на бебетата докато спят?

# 111
  • София
Слагате ли възглавничка на бебетата докато спят?

Не.

# 112
  • София
Аз съм му сложила една, която е дебела 1 см и е от меморипяна.

# 113
Вечер не. През деня слагам , но той толкова се върти , че почти никога не спи върху нея.

# 114
При нас всичко е на ток - миялна, пералня, душилня, 3 климатика на 21°, 4ти работещ part time, котлон, печка, две прахосмукачки робот и всякакви други уреди - даже ми се вижда евтино 240 лв за миналия месец, за по-миналия 170, но беше и доста топъл месец.

# 115
  • Велико Търново
Не слагам възглавница, пробвах да сложа но в един момент се озова под краката на детето... Реших че не му е нужна.
Днес излезе сметката за ток ( всичко удома е на ток) . По- висока е от мин. Месец с около 25% и по-ниска от миналогодишната за януари.

# 116
Аз започнах да слагам възглавница от миналия месец около 1 см, защото го забелязах, че се чувства комфортно на възглавниците за възрастни. Той си в харесва и сам си я слага под главичката и се намества над нея, а когато е буден си играе с нея. Simple Smile

# 117
  • Down Under
И аз слагам възглавница от както беше съвсем бебе. Тя е толкова тънка, но му е по-добре с нея.

# 118
Благодаря за отзивите за тока😊При нас от 168 за ноември стана 320 за декември...
Както съм писала и преди тя спи при нас матракът ни е от пяна и всички спим без възглавници.

# 119
Момичета, скоро се обсъждаха торти за първи рожден ден. Ама нещо не мога да се сетя в коя тема беше....в нашата и ли в някоя друга. Някой беше постнал няколко снимки на торти и си бях харесала едната... Супер изчистена, бяла с едно слонче и някакво друго животинче с балони. Рових назад не мога да ги намеря. Ако някой се сеща, да ме ориентира в коя тема бяха снимките.

Общи условия

Активация на акаунт