Февруарската дружинка става на една годинка

• 60 161
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Ползваме си хавлия, ря веднага се измъква и почва гонене по леглото😊Вода мисля около 100-150 мл.Щом си поиска й даваме😊
Нашата грам не се лигави, спря около 6тия месец.
имаме горе 4 зъба и долу 2 .Аз пък да питам вашите бебета скърцат ли със зъби?Нашата се в научила и е ужасно, страх ме е да не е вредно.

# 136
Ние пък сме от другата крайност с водата, по две шишета от 240 мл изпива за денонощие. Даже като ходихме на контролния преглед за бъбреците питах спец. за водата и д-ра обясни за формула телесно тегло*30, като разбира се винаги си е строго индивидуално за детето.

# 137
Чиста вода не иска да пие.Най-много по глъдка-две след ядене.И започнах да му правя сок от ябълка,който разреждам с вода и става около 150 мл,които изпива на секундата.

# 138
hamsti, скърцаше като му излязоха първите няколко зъба, според мен опознаване какво се случва. После сам спря.

# 139
  • София, България
И моят син пие по две и половина,три шишета по 120мл. Но той си е доста голям вече,83см и 11,200гр, тоест това количество вода си е в реда на нещата за неговите размери.

# 140
  • София
Скърца със зъби. Много ме дразни. Забелязах, че когато пробива зъб го прави по-често.

# 141
Боже... Лигавници сменяте...аз направо преобличам. Един чувал имам с лигавници. Постоянно сменям. Синчето обаче си ги сваля и ги влачи или смуче. Докато го видя и се е олигавил целия. Че и панталоните... А като вземе да пие вода плюе и се мокри пак целия. И така 5-6 пъти на ден... Добре че дъщерята не се лигави (засега). А пуста има повече бандани и лигавници от брат си,че още не е израснала рефлукса. Но напоследък все по-рядко повръща.
Та така... както пише татко Калоян - трябва да опесъчавам след детето, че ще е рисково за здравето да се ходи.
Иначе за протокола дъщерята има 6 зъба - 4 горе и 2 долу. Синът 4- 2 горе, 2 долу.
За чистенето... Хич не ми пука вече, а за подреждането още по-малко. Предпочитам да обръщам внимание на децата си. Те сега имат нужда от мен.
Скърцането със зъби ме побърква. Особено нощем до главата ми. И двамата го правят. Дъщерята от три месеца и не престава, синът от месец.

# 142
Честно казано и на мен не ми пука за чистене и подреждане вече, не смогваме винаги, така че каквото такова и когато тогава.

# 143
Аз използвам кърпи тип пончо,за сега няма да купувам халат.
За водата пие по 200мл,но много от нея и плюва докато пие та не мога да кажа със точност.
За лигите по едно време взех леко да се филмирам,това дете хич не ги гълта.Всичко тече като водопад,няколко пъти се е случвало да ги глътне,еми как не се удави само.
За зъбчетата засега сме 4 отгоре и 4 отдолу,иначе по едно време и той много ги скърцаше,та с баща му коментирахме ,че докато стане време за постоянните тези ще са изтъркани Smiley

# 144
Охо много зъби имате, дребчо е още с 2 🤓 ,и скоро ще излиза 3-я. От както давам Дентокинд от 4м някаде не се лигави,само като бръмчи нещо или много се заиграе с някоя играчка. Иначе всичко гризе дърво,книжки,металните крака на стола,ближе всичко,яде всякакви боклуци и косми от земята като прахосмукачка е.

# 145
Аз чистя редовно, -прахусмукачка и парцал с белина. Всеки ден или през ден.Прах обаче не бърша толкова често.Зарекла съм се да захвана темата за прахусмукачки роботи и да проучвам.Искам и да мие и да смуче..
С какво обезопасихте чекмеджетата у дома?Вчера си прещипа пръстчетата, за секунди докато се обърна.Сега съм завардила с едри предмети, но е временно решение....

# 146
Малкия все още е беззъб.Прозират вече долните два и е грапав венеца,но още не са се появили

# 147
Ние сме с робот прахосмукачка-моята незаменима приятелка!Всеки ден си бръмчи из нас,бебето е доволно ходи след нея и аз съм доволна от този факт.

# 148
Аз чистя редовно, -прахусмукачка и парцал с белина. Всеки ден или през ден.Прах обаче не бърша толкова често.Зарекла съм се да захвана темата за прахусмукачки роботи и да проучвам.Искам и да мие и да смуче..
С какво обезопасихте чекмеджетата у дома?Вчера си прещипа пръстчетата, за секунди докато се обърна.Сега съм завардила с едри предмети, но е временно решение....
Нашата прахосмукачка робот е такава мие и смуче,марката е Сузука. Преди време някой пак питаше и бях дала линк.
За обезопасяване взехме от джъмбо всякакви джаджи за врати,ъгли,бях взимала и от дм.

# 149
Никакви джаджи не помагат... всичко е изкъртено, отлепено и наядено. Ха съм сложила нови, ха съм привлякла вниманието към съответното място. Опитвам се до колкото мога да не отварям шкафове и чекмеджета до които достигат в тяхно присъствие, че после ходят да ровят. Засега тактиката успява донякъде.
Само се чудя кога,как и кой ще пострада при печката....Увисват на дръжката на вратата и чоплят копчетата. Говоря, викам, обяснявам...ошамарени имаше ...тц. Фурната е притегателен център номер едно.
Бях чувала за някакви обезопасители точно за врата на фурна. Някой случайно да има, да каже отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт