Случи ми се нещо странно XIX

• 85 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Where I am Happy
Родната ми къща е върху старо гробище от римско време. Съседи са намирали кости, а през 2 къщи от нас откриха гробници, при изкопни работи.
И моята родна къща е построена върху гробища.
Когато,преди много години бащами копаеше основите на гаража,беше намерил кости.
Да не се окажем съседи, че знам за същата случка 😂😂
😂😂Едва ли,не съм чула да са намерени гробници около нас.
Иначе съм от дунавско градче.😊

# 496
Схващанията и странните усещания по време на сън тук ли се обсъждат?

# 497
  • София
Здравейте,
Скоро не бях влизала и докато наваксвах с материала вчера се сетих за две истории.
Първата ми я е разказвала моя далечна леля. Майка и починала от рак. Около месец след това на леля ми и се наложило да постъпва в болница обаче и трябвали пари,  с които не разполагала.  Естествено била много притеснена. Една вечер сънувала починалата си майка, която и обяснявала да отиде в  къщата и, да отвори гардероба и да бръкне в еди кое си чекмедже под еди кое си одеяло, там имало  плик със заделени от нея пари. Леля ми съответно на другия ден отива и проверява, макар че била скептично настроена. Е наистина имало плик с пари точно там където майка и и казала да търси.

Другата история ми  я е разказвала баба ми. Майка и била много болна на легло. По едно време започнала постоянно да гледа в една точка  и да кима с глава. Баба я питала на кого кима и какво гледа. Тя и отговорила, че роднините и са дошли за нея и на другия ден в 17:00ч. и тя ще си отиде. И така и станало на другия ден в 17:00ч. майка и починала.

# 498
  • София
Кой ми изтри мнението? Всички тук дето си играете с дяволски номера и ножици.....вие сте ме докладвали.

Хайде благословената да не се прави на светица. Преди няколко дни в темата за вицовете беше публикувала два много гнусни вица за педофили. Ама си ги е изтрила.

# 499
Схващанията и странните усещания по време на сън тук ли се обсъждат?
Сподели, то и без това нищо никой не споделя почти.

# 500
  • Пловдив
Не знам дали е странно по критериите на темата, но терминът ми се пада точно на деня, на който прадядо ми щеше да навърши 100 години.

# 501
  • France
Дълго време се колебаех, дали да споделя и дали е точно за тази тема. Сънувах, че умирам. Беше много реално. Затворих очи и всичко което съм просто престана да съществува. Нямаше отвъд. Просто един черен мрак и никаква мисъл. Все едно изтриваш твърдата памет. Но не беше страшно, даже бях много спокойна. Имам се за агностик, но след този сън гледам още по-атеистично на нещата.

# 502
Ели, когато баба и пра баба починаха беше същото. Баба се разболя и я заведохме в болница, вечерта преди да почина почна да говори с баща си. Обясняваше че къщата е много хубава, но тя си има и не и трябва нова, той е починал когато е била на 8г и тя все казваше че не го помни. Прабаба почина 2г след нея- поболя се от мъка. Последните дни и тя говореше така с някой. На сестрата на прабаба мъжа и почина наскоро. Той беше доста време на легло. Една сутрин още към 5-6 ч се развикал по жена си 'Гено, Гено ставай, сестра ти на гости ти дошла, ти още в леглото лежиш' Няколко часа по късно почина. Интересното е че баба ми хич не го обичаше и никога не е ходила в тях, сестра и идваше без него. Той много биеше жена си и много пиеше. Защо точно тя е отишла да го 'прибере' се чудя. Попринцип все съм чувала че близки идват да те приберът?

# 503
  • Sofia
Може да и е бил близък в предишен живот.
Гледала съм и чела,че понякога хора около нас с които не се разбираме или имаме за свои врагове ,всъщност са наши преродени близки,деца,родители и т.н.
Гледах клипче на една млада жена,/която следа в ютуб/с несполуки в личния живот,правила е някакви хипнози/ритрийт и се оказва,че в предишни животи е била мъж и то много лош,отмъстителен...Тя смята,че сега и се връща с лошите връзки в които е била,физическото и психическото насилие на което е подложена.

Преди баща ми да почине,няколко дни постоянно разговаряше с починалите си родители,баби...
Майка ми ми разказа,че и нейната майка също е говорела много преди да си отиде,дори станала,измила се,а няколко дни била на легло...Disappointed Relieved

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 18:52 от Doli

# 504
Дълго време се колебаех, дали да споделя и дали е точно за тази тема. Сънувах, че умирам. Беше много реално. Затворих очи и всичко което съм просто престана да съществува. Нямаше отвъд. Просто един черен мрак и никаква мисъл. Все едно изтриваш твърдата памет. Но не беше страшно, даже бях много спокойна. Имам се за агностик, но след този сън гледам още по-атеистично на нещата.
сънищата са измамни. Какво е отвъд, има ли Отвъд, може да каже някой, който е умрял и се е върнал. Лазар например.

# 505
Искам да попитам на някого случвало ли му се е програма за телевизора да се смени сама? Вчера вечерта докато хранех детето, сама в стаята, програмата на телевизора се смени сама, дистанционното беше на другия край на стаята. Беше късно, към 23:30, когато казах на мъжа ми той ми каза, че сигурно имало някакъв бъг и поради тази причина програмата се е сменила, но на мен ми стана много странно, никога преди не ми се беше случвало.

# 506
  • Варна
Случвало ми се е, дори днес пак Laughing На Виваком сме и си бях върнала една серия на Монк от преди 3 дни, горе вдясно стои едно символче, което показва, че не гледам в реално време. Изведнъж каналът се смени сам от бТВ екшън на бТВ Lady като символът горе си стоеше. След 10 секунди пак се върна на бтв екшън и пак на Монк. Ако аз бях сменила канала щеше да ми върне канала в реално време, а не на Монк, явно се е бъгнало нещо.

# 507
Може, някой съсед ако е цъкал да се е получило преплитане. За бейбифони съм чела да хващат честоти на полиция, та- възможно е.

# 508
Няма нищо странно, това е техника, всичко е възможно Grinning А аз веднъж как си изкарах акъла, след като от нищото лаптопа започна да говори нещо с някакъв роботизиран глас Grinning

# 509
  • Варненска клюкарка
Вкъщи не ни се е случвало, но преди време съседката ми от горния етаж ми се оплака че не знаела как да обясни подобен проблем на техника и защо се случвало само вечер и през почивните дни. Веднага заподозрях причината- синът ми си беше изтеглил на телефона виртуално дистанционно и така... Спря да разцъква телевизора си през телефона и съседката ми рахатяса.

Общи условия

Активация на акаунт