Случи ми се нещо странно XIX

• 85 777
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Мен би ме притеснило само, че ще се посещава от много хора и то ежедневно.

# 481
  • Bарна, морето, сините вълни
Къщата ни на село е точно до гробищата. Като малка много се страхувах, особено като по-големите деца пуснеха някой майтап, по цели нощи не можех да спя.
Страхувах се вечер да погледна към прозорците. Страхувах се да стана вечер до тоалетната. Не е приятно.

# 482
Като ученичка ваканциите си ходех на село. Къщата на прабаба ми беше на улица "Гробарска". От дете гледах погребалните шествия, дето минаваха покрай оградата. Навремето хванах и от т. нар. оплаквачки. Много ми беше интересно. Като си идех първата ми работа беше да хвана двете братовчедки и да ги подбера на разходка из гробищата. Някога бяха спокойни времена. Питала съм и тях и старите виждали ли са нещо странно, като живеят на такова място. Не са. Обаче аз от дете си имам култ към смъртта и никакъв страх. Яд ме е, че не мога да си позволя да отида до Англия и да се разходя из старо викторианско гробище. Това е едно от нещата, които искам да направя преди и аз да им стана обитател.

# 483
  • София
В един от епизодите на "Търсене на дом по света" по Травел, едно момиче си нае къща (бившата църква), в едно старо гробище. Още го помня това предаване, направо тръпки ме побиха тогава. Но тя беше доволна. И става въпрос да живееш по средата на гробище, не по пътя за там. 

# 484
  • Варна
Не трябва да ви е страх от мъртвите, а от живите.

# 485
Противно на всякакви страхове от духове и мъртви, както и аз самата съм ги приемала за нормални -  откакто вече имам няколко силно близки починали, не изпитвам никакъв страх от гробища. Даже е може би обратното - усещам мир и едно скрито излъчване на добронамереност от такива места....(Все пак, да чукна на дърво, дано и за напред да нямам обратни впечатления!)
Изсмукващо до силно изтощение въздействие усетих само при посещение на изложбата "Човешкото тяло" от реални човешки останки - беше голяма изненада за мен, изобщо и не подозирах, че така ще ми въздейства... (мисля, че съм ви разказвала тая история, та да не се повтарям в подробности).

# 486
И на мен така ми действа посещението в гробище отпускащо, но съм чела,че има причина за това , там има много кости и те са проводник на енергията ни, т,е. изсмукват ни енергията, за това и не е добре да се ходи често и да се стои много

# 487
  • Варна
Във Владая точно срещу входа на гробището има страхотна къща. Винаги съм се чудила, и аз не бих могла да живея така.
Наскоро ни предстои закупуване на жилище и като ви чета, чак ме е страх.
Във Варна старите гробища са насред града, между два мола Twisted Evil Доста жилищни блокове има там, то е дето се вика широк център. Обаче има един-два нови блока точно срещу входа, на партерите им са само погребални бюра, отпред изкарани паметници и подобни, е, там вече категорично не бих искала да живея, гадост. Не става дума за страх от гробища, ама не искам постоянно да ми се напомня, че един ден и аз ще ида там. Знам, че всички умират, но няма нужда да живея с тази мисъл непрекъснато.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 12:34 от Месечинка виторога

# 488
  • Terra incognita
Родната ми къща е върху старо гробище от римско време. Съседи са намирали кости, а през 2 къщи от нас откриха гробници, при изкопни работи.

# 489
Кой ми изтри мнението? Всички тук дето си играете с дяволски номера и ножици.....вие сте ме докладвали.

# 490
  • Terra incognita
Благословена, няма нужда някой да тв докладва. Във всяка тема има модератори, които трият мнения, които не са по темата или са в разрез с правилата във форума. И мен са ме трили много пъти. Голяма работа станала.

# 491
Има ли начин да блокирам мненията на Blagoslovena, за да не ми развалят четенето (че и дълги са повечето-скролваш,скролваш....) Нищо лично ама са супер неадекватни и дразнещи-почва се един спам след тях...

# 492
  • Where I am Happy
Родната ми къща е върху старо гробище от римско време. Съседи са намирали кости, а през 2 къщи от нас откриха гробници, при изкопни работи.
И моята родна къща е построена върху гробища.
Когато,преди много години бащами копаеше основите на гаража,беше намерил кости.

# 493
  • Terra incognita
И моята родна къща е построена върху гробища.
Когато,преди много години бащами копаеше основите на гаража,беше намерил кости.
Да не се окажем съседи, че знам за същата случка 😂😂

# 494
Сега се сетих как преди много години когато нашите строяха къща, бяха поръчали голямо количество пръст. Дойдоха хората, изсипаха я и аз като всяко дете започнах да я ровя и да играя , и в един момент излезе кост, следмалко още една и още една, капака беше череп..😃😩 Нашите бяха потресени, даже имам спомен , че и на полиция звъняха. Оказа се , че е взета от място на което е имало преди мноооого години гробище. Нищо страшно .

Общи условия

Активация на акаунт