Фалшив сайт ли е ?

• 1 685
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте,

Близка ме помоли, да и поръчам чанта от furlaweb.com.

Скъпи чанти съм купувала само от магазин. Никога от интернет и нямам опит.
Изглежда ми като измама, т.к. няма възможност за наложен платеж, а цените са нереално ниски (3-4 пъти от нормалните).
Не е официалния сайт furla.com.

Казах и, че ми се вижда съмнително. Момичето мисли, че аз не искам, да и услужа.

Моля, ако някой има представа, да сподели.

# 1
По-скоро тя се опитва да мине теб.

# 2
На мен Операта даже не ми го отваря сайта, блокира директно страницата. Скам адвайзър сайта казва, че е скам. Жената ако продължава да се тръшка- казваш и да си дава данните, картата и всичкото и пред нея поръчваш. Като не дойде нищо и и източат картата и казваш, че си я предупредила.

# 3
Много се дразня ако някой ме кара да поръчвам нещо за него. Като е неграмотен в интернет да ходи в мола.
Преди години аз пазарувах често от eBay и една приятелка ме накара да и поръчам нещо. Първо се забави поръчката, за което я бях предупредила, после каза ама върни нещата, вече не ги искам, не ми харесват и прочие. Много се ядосах, защото не ми се занимаваше да клеймвам рефънд през платформата. Оттогава, ей там браузъра, картичката, пейпала и толкова. Да си бере гайлето сама на претенциите, иде ми, дойде ми.

# 4
  • Варна
Скам детектора показва 18.2 по добре недей поръчва  😁

https://www.scam-detector.com/validator/furlaweb-com-review/

# 5
  • Варна
Приискала й се Фурла ама ако може за без пари. И някой друг да си заложи данните от картата, нали...

# 6
  • София
Сайтът е фалшив, но и да не беше, не бих "услужила" точно с банковата си карта.
Който иска, сам намира начин.

# 7
Фурла,  дори на намаление под 300- 400 лв. няма, така че, е ясно,  че този сайт не е надежден. А това да услужвате с картата си, пък е безумно.

# 8
Скам детектора показва 18.2 по добре недей поръчва  😁

https://www.scam-detector.com/validator/furlaweb-com-review/

Много благодаря на всички и на Вас за линка.
От самото начало ми се видя безумно.

Сави, Защо мислите, че тя се опитва да ме излъже ? Може просто хабер да няма, знам ли. Ама не е първи клас.

# 9
Е, щом е племенницата, естествено, че няма да ви излъже. Просто явно не знае.

# 10
Пропуснала съм, че е племеница. Значи още си мисли, че всичко, което хвърчи, се яде. Не бих поръчала в такъв случай, а бих й обяснила идеята за безплатния обяд.

# 11
Абе, май е редактиран поста, защото вече никъде не се споменава майка й, но както и да е, ако племенница едва ли ви мами.

# 12
  • София
Пишеше, че племенницата иска чантата, а майка ѝ се сърди.
Защо тогава майка ѝ не поръча?
Всеки има право сам да си чупи главата, но не и да се сърди на роднини, че отказват да си подарят парите на измамници. От подобни сайтове могат да ти източат всичко и после ходи ги търси.

# 13
Единсвеният човек, на който се навивам да поръчвам нещо е майка ми. Тя е възрастна и сама със сигурност няма да се оправи.
Смятам, че в 21-ви век всеки нормален човек може да се справи сам с нещо елементарно като поръчка от интернет. Мога да помогна със създаване на акаунт и въвеждане на неговите данни на карта, но до там.

# 14
  • Банско
Никога не пазарувайте вместо някой!  Навъдиха всякакви скам сайтове и този изглежда от тях! Тази ваша познста да си искара карта, не е трудно. Може и Револют, става много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт