Случи ми се нещо странно XIX

• 85 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Какво е "спичане в матрицата"?
засечка, грешка, или да хванеш момента, в който в матрицата оправят бъг. Виж тук един случай, подобен като с твоята котка

# 571
Няколко пъти съм имала пророчески сънища, които се сбъдват.Случва се съвсем буквално това, което в сънищата ми се случва...не на всички, но понякога става.
Някой друг имал ли е?

# 572
засечка, грешка, или да хванеш момента, в който в матрицата оправят бъг. Виж тук един случай, подобен като с твоята котка

Много интересно. Под какво име да потърся повече материали по темата, стана ми любопитно?

# 573
Лягам да приспивам детето, вратата е затворена, тишина.
По едно време се чува звук сякаш някой драска по щорите от вътрешната страна, няма кой да е, кучето спи в краката ми.
След малко гледам вратата отворена, досега не се е отваряла сама, а навън нямаше грам вятър.

# 574

Много интересно. Под какво име да потърся повече материали по темата, стана ми любопитно?
аз ги търся най-често като Сбой в Матрице, защото руснаците имат доста интересни материали по темата, а и, най-вече, не са такива наивитети, като американците, и можеш да почетеш доста интересни коментари под всяко видео. И да се посмееш, най- малкото 😁
А на английски е като Glitch in the Matrix.

# 575
Хъмбъл Дъмбъл, кармата му се връща. Wink Ужасно е когато някой те коментира и те прави на две стотинки. Мен така са ме разплаквали, удряли. До вечерта или до 7-8дни, човека който ме удари го заболяха ръцете, сега е с артрит. БОГ вижда!

# 576
Тази сутрин имах глич в матрицата. Поседнала съм на каменната ограда на една тревна площ и си похапвам пърленка. Поглеждам надолу по тротоара към мен на двайсет крачки върви млад, снажен ром и говори по телефона. Нещо ми казва да продължа да го гледам накъде ще отиде, макар че очевидно, той вървеше напред. И си рекох абе какво ми трябват хората и сведох поглед към пърленката да откъсна някой залък на заобиколили те ме гълъби и врабчета. И в този момент вдигам поглед и гледам мъжът почти ме доближил, дочувах гласът му. Все така говорещ си по телефона, но беше българин, на около 60, по-нисък и с по-светли дънки. Макар и с тъмна фланелка, като Рома. 😏

# 577
  • София
Това не е кой знае колко страно, но все пак... Преди няколко дни минах през един от онези големи китайски магазини, в които има всичко. Купих си, каквото ми трябваше и на тръгване се загледах в едно шалче. Аз обожавам шалове и непрекъснато си купувам. Та позагледах го аз, но си тръгнах. Не бях сигурна дали искам да си го купя. Прибрах се и си казах: Абе харесва ми това шалче.... И понеже не ми се излизаше отново по центъра, реших, че на другия ден така и така имам работа на главната улица, ще мина и ако стои ще си го купя. Няколко часа по-късно се прибира майка ми и казва: Знаеш ли, минах през китайския да си купя някои неща и ти взех едно шалче, защото си помислих, че би го харесала. И извади същото това шалче, което щях да купя....

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 15:04 от Sherona

# 578
Това си е чиста телепатия и познаване на твоя вкус от майка ти. Нашата майка е с ужасен вкус. Все ни избира със сестра ми неща които са демоде( сега май се връщат плисирани поли изк. материи на машинно плисе), ризки които са ми широки. Как 35 г не ми запомни номера не знам. Сега и е забранено да купува за нас. Омръзна ми от плюшкинството и.

Аз примерно съм познавала мисли на няколко човека. Ето това вече е странно. 

# 579
  • Варна
Е, защо да е странно. В тази тема всеки втори чете мисли или има пророчески сънища.

# 580
Все ще ви казвам. Откакто тук се изгаврих с еднаквите числа на циферблата, че го намирам за глупаво суеверие, още същата вечер натискам телефона да видя колко е часът: 21:21. Веднага се сетих за поста си. Но си казах, абе я стига глупости. Да, ама не. Оттогава не минава ден почти всеки път, когато погледна колко е часът, цифрите са еднакви. Instant karma, както е казал народа😆

# 581
  • София
Това си е чиста телепатия и познаване на твоя вкус от майка ти. Нашата майка е с ужасен вкус. Все ни избира със сестра ми неща които са демоде( сега май се връщат плисирани поли изк. материи на машинно плисе), ризки които са ми широки. Как 35 г не ми запомни номера не знам. Сега и е забранено да купува за нас. Омръзна ми от плюшкинството и.

Аз примерно съм познавала мисли на няколко човека. Ето това вече е странно. 

Вкусовете ни с майка ми изобщо не съвпадат в повечето случаи. Но аз в общи  линии знам какво й харесва, макар на мен да не ми допада, както и обратното. Но това с шалчето беше странно, защото не съм й споменавала за него, а и спонтанната й реакция да ми го купи просто ей така, заюото рещила, че ми харесва... Да, не е някакво вселенско чудо, но си е мило и забавно, макар и странно.

# 582
Аз точни мисли не чета, но пък доста успешно предусещам по езика на тялото помислите (е точната дума!) на човека срещу мен. И мисля, че това умение се научава с по-добра наблюдателност и аналитичност.
Имах преди време един случай, за който смятам, че успях да предотвратя именно с навременната ми защитна реакция:
Бях паркирала в задна не особено оживена уличка в Младост (София) и почнах да свалям децата - на 5 и на 2 г., и техни костюми за фотосесия, на която отивахме. Щурах се сама с децата, вратите на колата отворени, чанти, ранички и пр. По едно време, обаче забелязвам на близката пресечка два индивида кибичат сякаш безцелно. Сякаш чакат нещо, но се и оглеждат на всички страни. По едно време уж спокойно поеха към нас, но все така се озъртаха. И на ман като ми щукна, че ще се опитат да ни нападнат и да ме окрадат както съм с децата сама, пък и жив човек нямаше наоколо. И аз за няма 5 сек. метнах децата обратно, седнах на кормилото и заключих всички врати - онези се озадачиха на внезапната ми реакция и отминаха, но пак се спряха малко по-напред. Единият се обърна назад сякаш си говорят двамата, но аз виждах, че гледа към нас. Тогава симулирах че набирам някой на телефона и че говоря притеснено. Ония се хванаха на трика ми и бързо продължиха по улицата нататък.
Забавих се с поне 20 минути за фотосесията, но не знаех дали фотографът щеше да приеме обясненията ми за истина - не му се обяснявах, но си ми беше кофти, че толкова закъсняхме.

Идея си нямам как щяха да понесат децата такова нападение! Добре, че не се случи!

# 583
По-големите трябва да помните играта Бикове и крави. Всеки ден след училище и в свободните дни аз и братовчедката играехме на тази игра. И като ни омръзнеше с четири цифрени, играехме с трицифрени числа. И аз все се опитвам да отгатна числото от първият път, убедена в телепатически те си способности. 🤪 И един ден ще играем с трицифрено, и аз викам този път ще проникна в мозъка ти, братовчедке. Написа тя числото си и аз се концентрирах. Представих си тъмен фон на който с бясна скорост се изреждат бели трицифрени числа. И както си се изреждат три числа, едно след друго светнаха с бяла неонова светлинка и аз ги запомних и записах. И казвам числото на братчедката и тя се оцъкля. Хвърля листа и химикала настрана и заявява аз повече с теб няма да играя. Ти имаш връзка с дявола😆😁

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 12:00 от HumbleDrumble

# 584
Наскоро една сутрин дойато водя детето на ясла  явно заради това 6то чувство и силния майчински инстинкт забавих колата защото усещах , че нещо не е ок. Е един идиот така мина на червено , че ако се движих с нормална скорост не се знаеше как може да се забие в нас . Друг случай пак сутрин карам към яслата и вали порой, друг малоумник засилен срещу нас в нашата лента(еднопосочна) , aко не бях спряла и отбила в дясно(за секунди) щеше да ни блъсне челно.. Сори за отклонението от темата.

Общи условия

Активация на акаунт