Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 13 ян. 2019, 13:39 ч.

Случи ми се нещо странно XIX

 • 55 086
 • 591
 •   2
Отговори
# 555
 • Варна
 • Мнения: 15 269
Ех, като почнете с тези зъби, ама колко сте категорични, че е лошо. Аз този сън с падане на зъби го сънувам откакто се помня. Във всякакви варианти - с кръв, с болка, всичките зъби падат, напипвам с език оголения венец, дупката на мястото на зъба. Никога нищо не се е случвало след тези сънища, ама ни-ко-га. Тъй че спрете да се навивате.
+1. Включително и всички зъби са ми падали насън. И бременна съм се сънувала, и булка, и в кръв (нали всичките уж са "на лошо") - ми сън и толкоз. Поверията и масовите съновници са едно, ама здравият разум - съвсем друго.

# 556
 • Мнения: 743
Написано е в Библията да не се ходи по врачки и такива дето леят куршум. Това е от другата вяра. След като майка беше пребивана пред очите ни със сестра ми насила ни влачеха. На нея и минаха  страховете, на мен не. Така че не се насилвайте при оловните майсторки. Последния път ми казаха че ме е страх от змии. Имаше много змии. Змията знаем на кой е символ. Нищо не помага. А гневи Бог. Предупреждавам ви приятелски.

За сънищата. На мен са ми казали да не осиновявям, дори съм сънувала как го раждам момченце и гласа му помня. Така че не се отчайвам, но и не вярвам в това.

Откакто ми казаха че нямам вече аденом съм друг човек. Имам повече желяние за живот. Вярвайте, може да се случи на всеки.

# 557
 • Мнения: 58
Често сънувам, че се бия с майка ми, тази вечер пак го сънувах, някой знае ли какво означава? В прекрасни отношения сме по принцип, тя е най-близкия ми човек.

# 558
 • България
 • Мнения: 3 327
Вчера колежката ми изведнъж помисли,че й е дошло и тича до ВЦ,но се оказва фалшива тревога.Малко след това звъни малката й дъщеря,която й казва,че й дошъл цикъл(за пръв път Simple Smile )

# 559
 • софия
 • Мнения: 607
Вчера колежката ми изведнъж помисли,че й е дошло и тича до ВЦ,но се оказва фалшива тревога.Малко след това звъни малката й дъщеря,която й казва,че й дошъл цикъл(за пръв път Simple Smile )
Имаше нещо като теория че на близки жени /приятелки цикълът се догонва и се пада в близки дати. Моята най - близка приятелка беше сигурно доста преди мен че съм бременна, защото ми идваше ден след като на нея й започне.
Та може и на майка и дъщерята да съвпадат като дати.

# 560
 • Там където
 • Мнения: 76
Месечният цикъл често започва да съвпада и при жени, които работят или живеят зедно дори да не са роднини. Няма нищо свръхестествено или необичайно- дължи се на хормони и феромони. Този механизъм е в основата на разгонването и забременяването при животните отглеждани в стадо, така че поради същата причина се случва близки жени (не само родствено близки) да забременяват по едно и също време. Няма нищо романтично в това, но на хората не им харесва факта, че 80% са не по-далеч от животните и се превъзнасят с мисли, чувства и предчувствия.

# 561
 • Мнения: 79
Ще ви разкажа нещо ,моите сънища се сбъдват . Преди време бях ходила на врачка , и тя ми каза така ,ти сънуваш ли и аз да ... Знаеш ли ,че твоите сънища за пророчески и това ще се увеличи с времето . Прибрах се в къщи и започнах да мисля , и осъзнах че каквото съхувам се сбъдва .Някой път на другия ден ,друг път след година . Много е странно случките в съня ми са еднакви с живота .Дори и сънувам разговори за мен ,от други хора ... 
Друго нещо ,живота ми праща знаци .. ПРИМЕР: На прозореца ми беше се появил образ на мъж ,профила му ,и ясно се виждаше ,че е мъж .След една седмица се запознах с едно момче ,по случайност .
Друга случка , много обичах да си гледам на кафе ,ейтака си фантазирах някакви неща. Изпих си аз кафето и обръщам чашката и я захлупвам на чинииката, след като се отцеди ,махнах чашката и какво да видя на чинията слонче с хобот  образа му се видя ясно .Реших че ще измия съдовете и махнах това воднистото от чинията ,отделих чинията за по късно миене .След като измих другите съдове ,поречих да взема тази чиниика да я измия и какво да видя .Два образа на мъж и жена ,чертите на лицата им се виждаха мъжа с брада плътни вежди ,жената тъмна оново с плътни вежди ,гледам е не мога да повярвам как като рисунка се е появило .Осъзнах ,че това съм аз и някой мъж .... Та след време с това въпрсно момче се запознах ,и си правихме снимка ,и гледам снимката ,и осъзнавам че образите от кафето сме аз и той като на снимката едно към едно ..... но не знам дали той е моят мъжжж ,Всеки път когато го сънувам ,и нещата се случват като в съня ,страх ме хващаа

# 562
 • Мнения: 743
Ти си много благословена. Но понякога това е и проклятие. Аз се страхувам. Още не мога да забравя страха от съня. Отрязан крак, хвърлен на една улица над нашата. И карта, не си спомням вече мисля че беше поп. На съседа отрязаха пръст по пръст целия крак. Още се потрисам като се сетя. Не съм мигвала след това. А бях едва във 6 клас.

# 563
 • Мнения: 79
Ти си много благословена. Но понякога това е и проклятие. Аз се страхувам. Още не мога да забравя страха от съня. Отрязан крак, хвърлен на една улица над нашата. И карта, не си спомням вече мисля че беше поп. На съседа отрязаха пръст по пръст целия крак. Още се потрисам като се сетя. Не съм мигвала след това. А бях едва във 6 клас.


Защо мислиш че това е благословеност, или може би Бог ми помага така чрез послания

# 564
 • Мнения: 79
Ще разкажа още няколко случки .Когато бях на 10 г,дядо ми почина,видях га как умира .Бях на погребението му за едно детенце да го водят не е много редно но така се е случило .Преживях го ,много стресово и ми се отрази на психиката силно .През първата 1 година се случваха странни неща в къщата .Първото бях сама в къщи и чоплих семки и гледам телевизия ,зад мен има секция на която баба ми беше сложила снимки на дядо ми и до снимките цвете трилистник. Както си чопля семките и усещам зад мен как цветето се помръдна .Казах си спокойно ,и в следващият момент стеблото на цветето се счупи ,веднага изтичах при баба ми и и казах и тя дойде и почна да му говори като запали свещ.
Спомням си когато ходехме на гробища аз редовно ходех с нея ,тя му палеше цигара  и я слагаше в пръста ,страшно бързо се изпушваше цигарата .
Една вечер бяхме се събрали всички на вечеря ,и баба започна да говори за дядо и изведнъж прозореца издрънча така сякаш някой удраи с топка по него .Баба се обърна и каза ето го дядо ти .
Тя редовно му правеше кафе сутрин и си говореше за денят и ,един път чашката с кафето започнала да дрънчи сама без никой да я пипа .Тя се побъркала и си казала ,че полудява ,но извикала майка ми и тя го видяла същото чашата как дрънчи и се клати .Боже като ми го казваха настръхнах .Дядо ми толкова пъти е бил при нас и ни е подсказвал с тези неща че ни закриля и е до нас . А аз след неговата смърт го обичам повече от колкото когато е бе жив  .  И много странно ,когато заговоря за него се разтройвам и потрепервам ,доста често съм го сънувала ,а баба ми нито веднъж ....

# 565
 • Deutschland
 • Мнения: 2 393
Стана ми тъжно. Моят дядо почина в събота срещу неделя Sad с мъжа ми в събота вечерта гледаме ТВ. Тъй като заради децата имам постоянна нужда от сън Wink  съм задрямала на масата и сънувам, че устата ми се пълни с кръв, след което се събудих. На сутринта брат ми се обади да каже, че дядо си е отишъл. Намерили го починал в леглото си, а на възглавницата имало кръв....от устата Sad

# 566
 • Мнения: 743
Ето че съм права. Зъби кръв, все на смърт е.

# 567
 • Мнения: 379
Ето че съм права. Зъби кръв, все на смърт е.
не е все на смърт. Боже аз само тази година сънувам,че ми изпопадат всички зъби поне 5-6 пъти.А преди пак ми е случваше да го сънувам...То колко мен живи нямаше да останат.
  Понякога това може да е предвестик,а друг път (както при мен) зъбите ми са много проблемни,все по зъболекари,трошливи са и ги мисля,та от там и моите сънища.
 

 
 

# 568
 • Мнения: 487
И аз няколко пъти в годината сънувам, че ми падат зъбите. Иначе моите са идеални. Не знам защо така...

# 569
 • Мнения: 128
Според книгите, които съм чела, падането на зъби и на коса в сънищата означава, че в момента сте изправени пред проблем, който смятате за непреодолим, или не знаете как да се измъкнете от някаква ситуация. Чувствате се в безизходна ситуация, с една дума.

Общи условия

Активация на акаунт