Дъжд от ЮЛСКИ бебета вали- време е и своето да гушнеш ти!

• 14 737
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • на правилното място, в точното време
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЕВИЧ!!! ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО И ДА Й НОСИ МНОГО РАДОСТ!!!

# 136
Честито бебче на мама Евич,да е жива,здрава и много красива,за радост на мама и тате!
Иначе аз съм добре,бебка също,изследванията ми от днес са в норма!Но за да разбера нещо повече в 18.30 съм на частно и ще ви кажа повече инфо.
Приятен ден от мен,мамчета и се пазете от слънцето.

# 137
Честита Мая на мама Евич и таткото! Много здраве, щастие и късмет!

Момичета, знам, че знаете, но все пак да кажа:
Не пускайте отделна тема в отчетния подфорум. Ще бъде заключена или преместена. Тук - в юлската тема е мястото, където трябва да споделите радостта си и ще получите поздравленията и пожеланията от другите мами. 

# 138
Честито бебче Мая на мама Евич! Да е жива и здрава малката госпожица, много да слушка, много да радва всички и да не плачка вечер!

Колко е хубаво, че имаме всеки ден беби! Да пишете, като се разбере за Йолк, ей!

Равия, стискам ти много палци да се справите с тия вашите здравословни проблеми!  Praynig Много е хубаво, че звучиш спокойна и самоуверена...чак се замислям каква майка ще съм аз.  newsm78 Дано не съм някоя невротична истеричка!  #Crazy

Да се оплача - много съм завеена.  #Cussing out Дали е от бременността?!  ooooh! Все си мислех, че Св. София е МД, представяте ли си??? Ама защото със свекър ми обсъждахме кое е Първо АГ в София и оттам е станала обърквацията, нали не са вече като едно време, както той ги знае... Ама и аз може ли да не проверя, ами така наизуст си говоря и си планирам... Та след това "епохално откритие" разбрах, че всъщност имам 2 решения (а не едно - само Шейново) на моите проблеми с докторите и болниците, ако в Окръжна не се наредят нещата... Мога да отида както в Шейново, така и в Св. София. Вече направих запитвания и ми казаха, че няма проблеми. Другата седмица, ако съм си взела документите най-после, отивам на място да проверя какво е положението и стискайте палци да се върна с дата за секцио и ясна представа при кой ще раждам, къде и т. н. Като цяло вече съм по-спокойна...
А и ми стана ясно, че няма неразрешими проблеми, щом съдбата е с теб. Пример - Макси. Току-що се чух с нея. Нали се питахте какво става, дали не е родила... Ами благодари ви за милото внимание, а ето и новините:
Има си вече док и дата за секцио. Ще ражда при д-р Божидар Ташков в Св. София, като ще я приемат другия понеделник и голямото събитие ще се състои на трети юли, в краен случай на пети юли. Наде, можеш да смениш инфото при името й в списъка на юлките. А на Галка, много късмет, успех, безболезнено и безпроблемно секцио, здраво и сладко бебешорче, бързо възстановяване и после разходки с нас по парковете с малките писета!  Hug

Щях още нещо да пиша...ама забравих какво  hahaha Казвам ви оглупявам и туй-то...
Нищо, явно не е било важно....

Целувки много и прегръдки, аз отивам да гладя....пък.... Crossing Arms

Hug Hug Hug

# 139
Честито бебче на Евич!!!
На малката Йоанна пожелавам бързо да се оправя от жълтеничката!
Благодаря ви момичета за загрижеността, аз му метнах една разходка пак и дано Равия е права, че да взема да раждам, но засега съм си тук Confused Днес бях на консултация, надявам се да е последна наистина /щото и предния път уж беше последна ама на.../ Според док рядко се наблюдава типично изтичане на маточна запушалка в класическия и вид  като  гъсто слузесто леко розово образование и не е много точен признак кога ще настъпи раждане Rolling Eyes Каза ми, че до термин  ще родя, не че има някви признаци, но имала предчувствие. Плацентата била  все още достатъчно свежа, водите в норма, а бебка най-малко 3800гр малееее Laughing Но док казва ти си добре сложена т.е с достатъчно широк таз така, че при нормални обстоятелства и по-голямо бебе може да родиш, а аз викам от нейните уста в божиите уши!
Така, че съм на линия и ще се влючвам честичко докато бебата вземе решение да се видим newsm03 , така или иначе ще се ражда /все си давам кураж и се старая дя мисля позитивно,но си признавам че на моменти доста се спичаммм Dizzy Face
Успех на тези които и в този момент започнат да раждат, понеже често започвало спонтанно както си стиш и айде към болницата  Hands Thumbsup

# 140
Здравейте мили ЮЛКИ,
Първо искам да честитя на всички нови мами и техните татенца новопоявилите се бебета, и да им пожелая да са здрави, мили и щастливи!!!
Аз съм изтървала  цяла темичка, а и тази доста е напреднала , но ще се върна назад да наваксам. Радвам се, че имаме толкова много бебенца и като гледам общият им брой май наистина ще завалят по няколко на ден. Равия, страхотно се справяш, следвай инстинкта си и бъди убедена, че правиш най-доброто за детето си. Първото ми дете се роди с по-ниско тегло и жълтеницата я кара около 2 месеца. Няма страшно и при вас ще отмине. На Ренито, Sugar lady  и другите с разходките, внимавайте Naughty. Да не забравите да си оставите сили и за раждането, че то никак не е леко и е доста продължително. Полягвайте си по няколко часа, че не се знае като постъпите в болницата на каква ситуация ще се натъкнете и дали ще може да се заредите с нови сили.
Аз все още работя, а и най-сетне се захванахме с боядисване в къщи, така, че не успявам да влизам често във форума но мислено съм с всички тук и стискам палци за нови здрави и лесно родени бебчета!

# 141
Първо честити бебчета на новоизлюпените мами!!

Пърли кажи подробности за Кетенцето, защо толкоз рано, нали за днес беше секциото? Аз ей сега ще и пратя един смс.

А пък ние нямахме нет до днес, че ни изгоря лан картата от бурята в петък. Не стига това ами ни хвана на път та висяхме 40 мин. в някакъв подземен гараж. Обаче явно пак късмет сме имали защото не знам дали сте чули че се срути покрива на нашта Била, а ние отивахме точно там!!!! #Crazy

Попова, благодаря за инфото за дневниче, като прочетох днес, минах през фантастико и си го купих розовкото. Абе отначало ми се досвидяха малко 20 лв., даже излязох. Ама като го разгледах много ми стана мерак и мъжа ми ми вика абе вземи го, вземи и така върнах се и го купих. Сега трябва да приготвям и лепя снимки. И без това скоро не съм се снимала, ще взема да родя и да не ми остане спомен от последният месец Grinning Grinning

Аз си купих една рокля и мисля с нея да съм на изписването. Тя не  е нещо особено, от трико е обаче много удобна и хлад държи а и изглежда ефектно. Почнах да си я нося де, не я държа и даже днес в консултацията ме похвалиха че съм била фина мацка. Хихихи Laughing Laughing

Още нещо мислех да пиша, ама.... и аз забравих.

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 19:00 от синео4ка_

# 142
 1swing Eхооо
Аз ходих на една мноого дълга и изморителна разходка и мноого ми се втвърдяваше коремчето.
Бях на ЖК.Кръвното ми е 60/90.Всеки път е толкова.Само веднъж беше различно и всички други пъти все 60/90  #Crazy
С килограмите не съм мръднала от 3 месеца.Акушерката ми вика ти адеш ли?
Ама как да не ям.Не съм спряла  newsm78 варирам 59/60 кг. Хемоглобин 111.
Купих 2 ампули тот'ема и тва е.Стига вече хапчета.Омръзнаха ми.Ама с хапчета съм успяла от 100 на 111 да го вдигна  Shocked

Вие за какво го пиете това сорбифер?

Бебето е около 3кг.Главата му е 88мм.Добре че не е много едро че и тазът ми не е от най-широките  Thinking

yolk има ли вече бебе?

# 143
Здравейте мили мами,
Пише ви един невероятно щастлив татко!!! nuts
Днес в АГ "Св. София" в 13:00 мама Yolk роди нашето прекрасно момиченце на име Весела  newsm59. Роди се с мерки на манекенка - тежи 3.300кг. и е висока цели 50см . Мама и бебка се радват на отлично здраве. Раждането беше секцио и имахме избран доктор, който се казва д-р Божидар Ташков. Самото раждане беше около 30-40 минути и веднага след това видях първо бебка, а после и щастливата мама. Повече подробности около самото раждане очаквайте от самата мама Yolk, която живот и здраве ще изпишат в събота.

На всички бъдещи и настоящи мами пожелавам само щастливи и незабравими моменти с техните мили сладки бебенца!

# 144
колкото повече напредва времето,а и с тези заплахи на лекарката,че може да родя по-рано по цяла нощ не мога да спя от страх,че ще изпреварим секциото на 07.07 SickМоже да ви прозвучи малко смешно,ама аз непрестанно се будя с усещането,че ми текат едни води,едни чудесии..За това искам да попитам раждалите мами какво всъщност представлява това и как да го различим от гадните вагинални течения,които са ни нападнали в изобилие?
Мама YOlk май трябва вече да гушка бебе,но ще разчитаме на таткото за информация
А,докато го пишех таткото се включи;))
Да ви е честита малката бонбонка и много ,много да ви радвааааа  bouquet

# 145
  • София
Здравейте мами,
върнах се от консултация, всичко ми е ок Praynig
Бебо е около 3 кг, доктора каза, че главичката му е доста ниско долу, дали съм усещала смъкване на корема ме попита #Crazy Ами усещам я, как да не усещам и кокалите как се местят усещам и всичко Laughing
Притеснявах се да нямам някак гъби, че предния път ми взимаха секрет, но и там всичко е ок.
Та готова съм да посрещам бебо Hug

Аааааа мама Yolk е родила принцеска, честито  bouquet и благодарим на таткото, че ни информира.

# 146
Поредната принцеса Ураааааааааааааа Hug

ЧЕСТИТО НА МАМА YOLK И ЩАСТЛИВИЯ ТАТИ!!!

НЕКА МАЛКАТА ВЕСЕЛА ГИ ДАРИ С МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИ!

Бързо възстановяване на мама и скорошно завръщане при нас Hug  bouquet

# 147
Честита принцеса на мама yolk и на щастливия татко!!! Да ви расте жива и здрава и много щастие на тримата!

Честито и на мама Евич, много да я радва малката кукла!!!

Много госпожици, няма ли да има скоро и попълнения в мъжкия отбор или да не бързат толкова Laughing
Аз днес бях на консултация и ми дадоха обменната карта и направлението за раждане. Май наистина не остава много Shocked, ама аз все пак съм за края на юли и се надявам да не бързаме много. Не съм качила повече килограми и съм с 14 отгоре от началото, надявам се и повече да не качвам, а и то в тези жеги нищо не ми се яде. Хемоглобина и кръвното ми са добре, изследванията от урината също, но краката и ръцете ми се надуват, явно няма начин.
Това е за сега от нас, лека вечер и до скоро!

# 148
ЧЕСТИТА  БЕБА НА YOLK И ТАТКОТО !
МНОГО ДА ВИ  РАДВА МАЛКАТА ВЕСЕЛА !

Момичета тия наште момченца много им се мързелува.Само манекенки се появяват тука ден през ден  Crossing Arms

# 149
Еййй, честито на мама Йолк.

Браво чудесни новини, бебенца валят всеки ден Grinning Grinning :

Рени, сорбифера също е желязо, демек за хемоглобина е. Сорбифер, малтофер, тотема - все железни препарати. А з пих сорбифер 2 пъти по 1 два месеца, че ми беше под 90, но сега от последните изследвания съм много доволна- 138!!!!! Кой като мен. Така че има ефект.

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 19:13 от синео4ка_

Общи условия

Активация на акаунт