Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява техниката за самохипноза по време на раждане?
Какви са техниките за дишане и релаксация по време на раждане?
Какви са ползите от използването на слинг при отглеждането на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява техниката за самохипноза по време на раждане?
Техниката за самохипноза по време на раждане е метод, който включва визуализация, дихателни упражнения и позитивни мисли. Бъдещата майка използва тези техники, за да се отпусне и да управлява стреса по време на раждането. Това може да помогне за справяне с болката и създаване на по-спокойна атмосфера по време на процеса на раждане.
-
Какви са техниките за дишане и релаксация по време на раждане?
Техники за дишане и релаксация по време на раждането включват различни дихателни упражнения, които помагат на бъдещата майка да се отпусне и да се справи със стреса и болката по време на процеса. Тези техники могат да включват дълбоки вдишвания и издишвания, фокусиране върху дихателните упражнения и използване на положителни мисли и визуализации.
-
Какви са ползите от използването на слинг при отглеждането на бебета?
-
Какви са адресите за изплащане на обезщетения при бременност и раждане?
-
Какви са сроковете за изплащане на обезщетения при бременност и раждане?
Много е хубаво, че звучиш спокойна и самоуверена...чак се замислям каква майка ще съм аз.
Дано не съм някоя невротична истеричка! 
Дали е от бременността?!
Все си мислех, че Св. София е МД, представяте ли си??? Ама защото със свекър ми обсъждахме кое е Първо АГ в София и оттам е станала обърквацията, нали не са вече като едно време, както той ги знае... Ама и аз може ли да не проверя, ами така наизуст си говоря и си планирам... Та след това "епохално откритие" разбрах, че всъщност имам 2 решения (а не едно - само Шейново) на моите проблеми с докторите и болниците, ако в Окръжна не се наредят нещата... Мога да отида както в Шейново, така и в Св. София. Вече направих запитвания и ми казаха, че няма проблеми. Другата седмица, ако съм си взела документите най-после, отивам на място да проверя какво е положението и стискайте палци да се върна с дата за секцио и ясна представа при кой ще раждам, къде и т. н. Като цяло вече съм по-спокойна...
Казвам ви оглупявам и туй-то...
, така или иначе ще се ражда /все си давам кураж и се старая дя мисля позитивно,но си признавам че на моменти доста се спичаммм 
. Да не забравите да си оставите сили и за раждането, че то никак не е леко и е доста продължително. Полягвайте си по няколко часа, че не се знае като постъпите в болницата на каква ситуация ще се натъкнете и дали ще може да се заредите с нови сили.
Eхооо

. Роди се с мерки на манекенка - тежи 3.300кг. и е висока цели 50см . Мама и бебка се радват на отлично здраве. Раждането беше секцио и имахме избран доктор, който се казва д-р Божидар Ташков. Самото раждане беше около 30-40 минути и веднага след това видях първо бебка, а после и щастливата мама. Повече подробности около самото раждане очаквайте от самата мама Yolk, която живот и здраве ще изпишат в събота.
Може да ви прозвучи малко смешно,ама аз непрестанно се будя с усещането,че ми текат едни води,едни чудесии..За това искам да попитам раждалите мами какво всъщност представлява това и как да го различим от гадните вагинални течения,които са ни нападнали в изобилие?