Дъжд от ЮЛСКИ бебета вали- време е и своето да гушнеш ти!

• 14 740
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • на правилното място, в точното време
  За ЕГН-то, както мама Писана е казала, се взима, когато се взима и акта за раждане. На нас ни казаха след 20 дни от община Красна поляна, той като болницата е там. Но мисля, че за тия, които са си от София, акта се взима по местоживеене. Не съм сигурна обаче.
  Бебка си има лек, жълтеникав цвят, с китайски нюанс,  tooth но с времето ще изчезне . Докторите да си гледат работата. За сега си даваме глюкоза, а от вчера и фенобарбитал, но мисля, че просто трябва да мине време.
  За сега момичета, това е от нас. Дано с yolk  нещата днес да са наред!!! newsm10
  Хей, не остана време, девойчета   ylinfant 1stroller

# 121
Равиа, кърма му е майката в количества колкото може повече. Не знам дали си попаднала на
това и това и това
Фенобарбитала е кофти терапия Sad Можеш да пишеш лично на Зъхи. Мисля тя беше имала сериозни проблеми с жълтеницата на Емата. Пиши й, няма да ти откаже съдействие Hug

# 122
  • на правилното място, в точното време
    Аси, изчетох почти всичко по темата за повишения билирубин и физиологичната жълтеница. На доста места е казано, че кърмените бебета задържат жълтеницата по-дълго време, от тези на АМ, и че в кърмата има съставка, неизследвана, която удължава периода на излъчване на билирубина през кожата. За това и препоръчват течности и по-скоро глюкозата. В началото бебка наистина намали храненето, за сметка на глюкозата, но с търпение и постоянство за 2 дни нещата се оправиха и сега си се храни нормално, независимо от количеството глюкоза. А фенобарбитала си има и положителни и отрицателни страни , предпочитам него, пред варианта да удължавам периода на жълтеницата.
  Благодаря за посочените теми. Хубаво е и бъдещите ни майчета да ги прочетат предварително, за да са информирани, а не да ги шашкат в болницата допълнително.

# 123
Честити бебчета на новите мами!   bouquet   bouquet Да са живи и здрави и бързо да се приберат в къщи при тати.
prascho искам да те питам, какво трябва да си носиш за раждането в МД-Сф. Повече ме интересува за бебето какво трябва да приготвя. За себе си съм приготвила нощница, чехли, лигнин, дам.превръзки, тоалетни принадлежности. Трябва ли да нося памперси и някакви дрешки за бебо?

# 124
Здравейте от мен  newsm03
Аз още чакам ли чакам...

sugar_lady какво става с теб  newsm12
Отивам на разходка сега исе надявам на хубави новини като се върна  Joy

# 125
Привет мами и честито на новообебилата се мама Hug  bouquet

Да и е жива и здрава момата и много да я слуша.
Да ви се оплача малко,че скоро не съм се включвала Tired

Последните изследвания които правих не са така перфектни както всички правени досега Sad

От секрета се оказа,че имам гадни гъби #Cussing out, за които ми дадоха Клотримазол,хемоглобина ми е 114 а на белтъка ми излиза един +. Предписаха ми да пия Сорбифер по 1т. дневно докато родя.
И сега в петък ще ход пак да давам урина и да ми мерят кръвното,защото както доктора се изказа "Сега е сезона на прееклампсиите"

Надявам се всичко да се оправи и да не "насера" с извинение Embarassed нещата точно на финалната права.

Иначе бебка е много активна и не ме оставя намира Grinning
Трудно ми е спането вече,но малко остана Wink

Ами стига съм се оплаквала вече.

Лек ден от нас и целувки по тумбаците.

# 126
Здравейте!Днес ми е гаден ден! Tired
Отидохме да ми направят тестването към алергии(Аналгетици,анестетици и антибиотици!)Частния ме прати там където ще раждам,да си ги направяяяяяя!Чакам аз чакам пред кабинета ,те вътре 2 жени и един мъж пият кафе и задимили не мойш влезна!
Както и да е !Влезнах!Казват ми че тези изследвания струват 51 лв,но може направо на тях да дам 30 да не минавам през регистратура,но на никой да не казвам,щото щяли да отричат!А пък ако съм искала безплатно да ме приемел лекаря да полежа, и от там като ми ги назначат било безплатноооо!А пък като съм отидела да раждам то щяли да ги направят за 20 мин ако се наложи пак безплатнооо!Абе аз нещо се  #Crazy казах довиждане и айдеееее в къщи!Ше ви правя аз изследвания!

После водихме кучето на доктор!20лв за него за антибиотици,витамини и за мазане един лосион,и капки за уши!Сега седя и рева,щото всичко мен чака!В ушите има крастови акари и да сме ги мазали,и да не ви пиша ква е схемата за витамини и за антибиотици че се побърках!
Сега сядам да напиша график на кучето кога какво да му се дава! ooooh!

Бени и аз пия сорбифер 2 по 1 с яденето!

Асинка тукмо щях да питам как така хем не давайте вода на бебетата,хем давайте вода с захар аааа  Naughty
Никва вода само кърма!
Изчетох статиите за жълтеницата,после ще ги дам и на татито да ги чете че ме питаше ква е тая жълтеница и какво ще се прави! #Crazy

Оф сега ви оставям че куче ме чака!

На всички поздрави от нас а на yolk Късмет и едно здраво хубаво бебче да гушка днес!  bouquet

# 127
Мами сега видях че още една ЮЛКА е родила!  Евич е родила бебе Мая на 19 Юни в Торакс Пловдив!Да и е жива и здрава и много да ги радва с татито!  bouquet  bouquet  bouquet

# 128
  • Варна
Честита бебка Мая на мама Евич!!![/size]
да е здрава и много послушна newsm07

# 129
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА МАМА ЕВИЧ !Да им е здрава и послушна !

# 130
Ехеееееееееее!

Честито бебче на мама Евич!
Да е здрава и много послушна малката принцеса!

# 131
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЕВИЧ!

ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И САМО ДА ГИ РАДВА!
[/size]

# 132
ох, още едно бебче  Grinning  да е живо и здраво, а мама Евич бързо да се възстановява.

момичета, обаждам се аз на доктора, а той: "как си? ще раждаш ли?"... сякаш от мен зависи  Laughing
"ами, докторе, май още няма да раждам. имам контракции, но не са болезнени, имам и опъвания ниско долу, и кръст ме понаболява... ама нищо сериозно". а той: "я ела утре да си те прегледам"... и това беше консултацията по телефона. очаквах още днес да ме привика, ама то няма за какво   Rolling Eyes

delux69, аз ще раждам в МД-София. за бебето съм приготвила 20 бр. памперси /разбрах, че искат по 5 бр. на ден - 15 бр. за 3 дни + 5 бр. резерва/ и малък пакет мокри бебешки кърпички. дрехи до момента на изписването не са нужни.

хайде аз да продължавам да бездействам Laughing   

# 133
Честита бебка на Евич,да е жива и здрава,а на мамата бързо възстановяване.
Аз днес бях при док.прегледа ме,бебка  се е наместила в таза,плацентата е узряла 3 степен,сега тежи около 3100!В четвъртък пак ще ходя за запис и да ме види за разкритие!Аз също пия сорбифер по 1 на ден,но на листовката нали пише да се взема час,час и половина преди ядене,за да се усвои по-добре....е аз не го спазвам а го пия 1 час след ядене,защото никога не знам кога точно ще ям!
Равиа,целувки на малката кукла  Heart Eyes
Хубав ден от мен   bouquet

# 134
честито на мама Евич за бебчо! да е живо и здраво и бързо да се приберат в къщи при татиvarvara благодаря за инфото. Ти за нормално раждане ли си? Избра ли си доктор в МД при който да раждаш?

Общи условия

Активация на акаунт