Дъжд от ЮЛСКИ бебета вали- време е и своето да гушнеш ти!

• 14 728
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
.после каза че главичката била нормална 91мм,а по-горе четох май Ренито беше че главичката на нейното  бебче е по малка/обиколката/от нашата,но пък тя ще ражда скоро а на мен ми остава още месец #Crazyако някой има инфо колко трябва да е главичката в 35гс да каже.аз четох на две места и различно пише.
[/quote]
Jorjito, ето един линк, в който можеш да видиш за размерите. ако не разбереш как става питай!
http://babymed.com/pregnancy-tools/calendar/calendar.asp#Calendar

# 181
  • Стара Загора
Честито на всички обебели се!!!!Да са много щастливи с бебочествата!
Аз да се оплача,че доки не ми обръща никакво внимание!От 14 юни не съм ходила при нея и вчера тъкмо реших да я посетя изненадващо,а тя да вземе да ми се обади и ми вика:въобще не се разкарвай в жегите и вече чакам ти да ми се обадиш ,че си родила!!!  #Crazy  newsm78   Ха сега де!!!А уж последния месец трябвало всяка седмица да ходя при доки!
Иначе така като гледам нямам признаци скоро да се обебя,напук на всички доктори които ме гледаха и казваха ,че до края на юни ще родя,защото бебо бил голям!!!

# 182
red_heart ,ти при коя док си?Документи не ти ли е дала за раждане?Тя и моята е бая несериозна,вика ме чак след 2 седмици...

# 183
Честит бебеок на Пърли!Да расте жив и здрав и да ги радва  много!  bouquet  bouquet  bouquet

Рени не ми каза мерките какви са на таза,така че незнам,само каза че е тесен! Tired

Ох днес е страшна жега криите се на сянка! Sunglasses
Поздрави от нас!  bouquet

# 184
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ПЪРЛИ И ТАТИ НИКИ!

ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ИМ НОСИ САМО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ

smile3525 newsm68 newsm44  love001

# 185
Честито на двете майчета Pearly и Yolk!!! Да са им живи и здрави бебчетата! Бързо възстановяване и бързо да се връщат в къщи при тати!   bouquet
Ивка, това е добре, което си приготвила за болницата! Може да вземеш и връхна дреха за всеки случай.
red_heart не се притеснявай много, много за това. Моят доктор каза на две седмици, че ще ме преглежда и то не е кой знай какво, защото ми мерят само обиколката на корема и кръвното, пита ме имам ли оплаквания и това е... Вече не пия Магне В6, за да се ражда бебето. Каза ми, че трябвало да родя преди термина, защото не обичал преносените бебета. Ама то всичко си е божа работа.

# 186
Честити бебоци на мама Yolk и мама Peаrly и на техните горди мъже! Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват!

Коя мама питаше за водите? Няма как да сбъркаш когато изтекат. Първо количеството е много по-голямо от вагинално течение и като тръгнат да текат не спират. Знам, че има и случаи когато изтичат на малки порции за няколко дни, но пак ще разбереш. Усещането е много мокро  Laughing.

Тези от вас, които са пили магнерот, каква точно е разликата - аз вече 2 седмици пия 3х1 и пак си имам контракции? А пък тук в Бургас, много-много не ни обръщат внимание - на мен монитор не са ми закачали да ги видят що за контракции са и каква доза трябва да ми се изпише, а и обменната карта и картона за бременността ми док ми ги попълни ай така от въздуха, без да ме мери и без изследвания, на око.  А уж на добър доктор съм случила, представям си другите какви са.....

# 187
Здрасти, майчета, как сте в жегата? Някое ново бебе да се е появило междувременно?

В петък съм в Шейново да говорим за секциото и, ако Изабелина Heart Eyes и малкият Калоян не са изписани още, ще ги видяяяя!  Joy Цяла нощ не мигнах да си мисля за тях! После се притесних, че времето си лети и то, както човек не ги очаква нещата, те така си се случват. Направо се сбърках от едни тревожни мисли... Чак контракции получих и сутринта бях при док, ама ми каза да се успокоя и да почивам, че имало време, пък и секциото трябва да го уреждаме, още нямам готовност... Обаче аз си се шашнах, направо все си бях набрала Пърли да й чуя звънкото гласче, че да ми олекне... Ама не върви да тревожа щастливите хора... На нея й трябва почивка... И си отворих на случайна страница Библията да си почета за успокоение. Знаете ли къде отворих? Лука - началото съвсем, където се разказва за зачеването и раждането на Йоан Кръстител (ние нали Йоана си чакаме Heart Eyes), а по-нататък и за раждането на Исус. Толкова специално се почувствах, може да е грях, но... И сега ми е спокойно, радостно и ...малко мързеливо.  Mr. Green
Утре мисля да се отдам на разходки, че в четвъртък и петък съм по болници и лекари и дано до края на седмицата знам какво правим със секциото. После ще дам инфо на Надето, за да смени данните в списъка на юлките. Стискайте ми палци най-после да се решат тия забръкни...

Рени, Пърли е родила нормално, поне доколкото разбрах от Максинката. Не си спомням някога да е споменавала, че ще ражда секцио, винаги съм вярвала, че освен ако не дай си Боже се случи нещо, ще си ражда естествено.

Стойте на хладно, пийте вода и си почивайте! Целувки!

# 188
Честита сладурана  Весела на мама yolk и татито newsm51 да е вин аги здрава обичана и красива Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Честит сладур Калоян на мама Pearly и татито  smile3525 да им жив и здрав и да расте смел юнак Two HeartsPearly тава се казва добре свършена работа без много шум smile3501
Pipi календара, който си дала е много готин благодаря ти. Jorjito това, което те интересува е бипариеталния диаметър, но всяко бебече има собствени темпове на развитие така, че може и да не расте повече на глава, а може и да расте! При нас в 36г.с. главичката също беше 91мм, а скоро не са ми казвали, ама по-добре да не знам #Silly
Рени и аз почти не съм порастнала на мерки от 8 месец, имам предвид кг и обиколка на коремчето, но бебка си расте и изпълва всяко местенце в матката, без да се разтяга вече  dontknow

# 189
олелееееееее започнаха изненадите, бебетата наистина "валят", вече нямам търпение да вляза всеки ден в темата, за да видя коя е новата щастлива мама  bouquet

ЧЕСТИТА ОЧАКВАНА ДЪЩЕРИЧКА НА YOLK И ЩАСТЛИВИЯ ТАТИ Hug 

ЧЕСТИТ ПАЛАВ И НЕТЪРПЕЛИВ ЮНАК НА PEARLY И ТАТКО, ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ВИ РАДВА С ПОДОБНИ ИЗНЕНАДИ Hug

# 190
Честито момиченце на мама Yolk и честито момченце на мама Peаrly!
Да растат здрави, весели и послушни за радост на мама и тати!
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 191
Честити слънчица на Yolk:stork-girl:и Pearly:stork-boy:, и щастливите татковци!  newsm44 Да растат здрави и силни, и да бъдат обградени с много любов! Two Hearts newsm30
Мамита, мислите ли, че ако изпратим само по някое SMS-че ще ги обезпокоим? Thinking
Delux 69, гледам че вчера си питала какво да носим за бебенцата в родилното в МД. Май освен памперсите и мокрите кърпички на първо време друго не искат. Но си мисля дали да не вземем биберони /съответно и табл. за стерилизация/, че някой беше казал, че тези, дето им ги дават там, били н-та употреба? Докато бях в болницата, отидох на едно бебе- посещение- една новообебена мама беше сложила ръкавички на бебчо да не се дере.
Солеада, Магнерота съдържа еднакво количество Мq, както и другите магн. препарати /но са различни хим.-фарм форми/. Изненадва ме обаче малката доза, която са ти предписали- на мен ми казаха 2х3 /при все, че нямам контракции, просто много е ниско бебенце и му е малко водичката, та току-виж тръгнало/.
А като са ми толкова малко водите, може ли наистина да не ги усетя? Това е, и на тази моя мисъл дойде ред от опашката нелепи мисли, чакащи пред вратата на брененния ми мозък. doh Още повече, че една мама, родила със секцио- с малко води, ми каза, че нищо не е усетила от явлението изтичане. Може и след упойката да са и тръгнали, знам ли.
Хубав ден на всички!  bouquet А за някои подозирам, че ще е най-щастливия! Grinning

# 192
  • Стара Загора
vera_25,при същата съм при която си и ти!Виждала съм те при нея,по снимките те познах  Grinning Даде ми ги документите ама такива свободни съченения е писала..............нямам думи!!!Секрет взимала ли е ти?На мен не!!!  newsm78

# 193
  • някъде
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ И ТАТКОВЦИ, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА СВОИТЕ МАЛКИ СЪКРОВИЩА!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 194
Е това се казва новина и изненада. Simple Smile Браво на Изи. Дано всичко е минало леко, нямам търпение тя да разкаже.

Общи условия

Активация на акаунт