Дъжд от ЮЛСКИ бебета вали- време е и своето да гушнеш ти!

• 14 722
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
ох, аз не помня честитих ли на новообебилите се мамчета Yolk и Peаrly...  да са им здрави съкровищата и много до ги радват!

мислите са ми само в предстоящото раждане. много ми е голям корема вече и това динозавърче в мен продължава да расте.
сега отивам на преглед и дано доктора ми каже, че ще раждам тази седмица.

стискам палци за всички ни!
 Hug

# 196
  • София
Ей мами, аз днес такова чистене му ударих, че се чудя сама на себе си #Crazy а сега съм толкова уморена......сетих се,че една мама беше казала, да не се уморяваме много, че ако тръгнем да раждаме ще ни трябват сили:) И сега седнах да почивам и да събирам сили, не че съм тръгнала да раждам, де, ама знае ли човек preggo

# 197

Мамита, мислите ли, че ако изпратим само по някое SMS-че ще ги обезпокоим? Thinking

Пращайте СМС-и, всеки би се зарадвал на поздравление. Ако не е удобно мамата ще си е изключила телефона. Аз пратих на всички нови мами.  Heart Eyes

А за водите нямам опит, но все си мисля, че няма как да го пропуснем този момент. Още повече, че статистиката сочи, че само 10% от ражданията започват с изтичане на води. В другите случаи първо са контракциите и болките, а най- често водите потичат едва в болницата и то след намесата на лекаря. Така, че спокойно, не се затормозявайте с излишни страхове.   

Мамите в 38- 39 седмица да се отчитат дали са на линия и дали имат някакви признаци.  Hug

# 198
Здравейте и от мен!Аз както винаги цяла нощ бодърствах, но поне днес през деня се наспах.Голяма жега е .Ние ще ходим на кино тази вечер, той мъжа ми каза, че няма да ме вземе , че вече всичко ме боляло и да не съм родила в киното.Обаче така като наказана не ми се стои.Обадих се на лекарката ми и тя каза че може.То и у нас като гледам тв , освен че лежа и седя- като в киното.Аз мислех днес да ходя на лекцията за бебешоците, но така ми се спеше.
Вече ми казаха да ходя всяка седмица-как така онази лекарка казала да не ходиш по жегите(забравих коя мама го беше писала)?
Но всеки лекар си има своите начини,  може би няма значение кога ще ходиш - нали си си добре.
А по повод дето писах дали няма да родя в деня в който ми донесат гривната от Кока Кола.Е днес ми я  донесоха Laughing, но не мискля че ще раждам Naughty.

# 199
Честито на новите мами Yolk и Peаrly,и на Татковците,да са им живи и здрави малките съкровища и много радост да им носят  Heart Eyes А на мамите,бързо възстановяване   bouquet

# 200
  • София
Didka, да с уговорка ще раждам в Шейново, съжалявам че пиша тук, а не на лични, ама така ми беше по лесно, другите мами да ме извинят   bouquet  А еднократните чаршафи са си по мое желание и усмотрение, затова че не се притеснявай Hug
На лекцията в четвъртък почти на 100% съм там, само да ми кажете къде точно се намира, моля? Ако и ти си там ще се видим и ще си говорим повече Hug

# 201
Ivka76 аз съм се записала за лекцията за четвъртък, така че ще се видим. Тя ще бъде в пицария “Мис Каприз”, ул. Кракра 2А, пицарията е до ритулната зала Лиляна Димитрова, до 1 АГ. Ако искаш да се чакаме към 9.10-9.15 ч на стъпалата и да отидем заедно да си запазим места. Ако има и други желаещи може да се съберем всички отвън. Хайде чакаме и други майчета Grinning

# 202
Ако има и други желаещи може да се съберем всички отвън. Хайде чакаме и други майчета Grinning

С Амери ще сме там ако не сме родили се уговорихме Laughing Laughing. Ама няма изгледи засега.Тя няма интернет, но днес се видяхме в Ъпстерс.

ВМис Каприз обикновено сядаме на някое мекичко канапенце, че по-удобно Grinning Grinning Така че там сме, ако ни разпознаете ще се радвам да се видим.

Не знам Звънчето се загуби и днес не беше какво става с нея, да не е родила и тя?!

# 203
  • на правилното място, в точното време
  Здравейте майчета! Влизам да кажа, че видимо имаме подобрение с жълтия цвят  Praynig
   Покрай това, че бях вдигнала температура, ми беше понамаляла кърмата, но сега пак се нормализира положението.
   Чух се с Пърли. Звучеше изморенка, но не се притеснявайте да се обаждате или да пращате смс- супер е да получаваш поздравления в този щастлив момент! Още веднъж благодаря за всички смс, които получих а и за поздравленията тук!!! Hug
  Лека вечер на всички! И не го мислете, раждането като дойде, ще го разберете, няма как да го пропуснете  Joy

# 204
Oх,това чакане ме кара да съм нервна  rotfImao
Уж имам контракции постоянно а болките не идват  newsm09

Слушайте само хубавите разказчета на мамите за минали раждания.Аз днес бях при едно бебе на 1месец и майката такова раждане ми обясни че е преживяла че и на мен ми се прииска да раждам  preggo

Доволна съм от деня си.Освен че успях да се настроя доста положително за събитието,също приспособявах обиколници защото си имаме легълце .

Сглобихме го,сложихме му дъгичките отдолу и мина,замина си го люлея   newsm44
Вашите люлеят ли се  newsm78

# 205
Ravia, да се оправите напълно бързо!
Рени, честито легълце, скоро с бебчо да го люлееш!
Няма ли някое ново бебче вече?

# 206

Тези от вас, които са пили магнерот, каква точно е разликата - аз вече 2 седмици пия 3х1 и пак си имам контракции? А пък тук в Бургас, много-много не ни обръщат внимание - на мен монитор не са ми закачали да ги видят що за контракции са и каква доза трябва да ми се изпише, а и обменната карта и картона за бременността ми док ми ги попълни ай така от въздуха, без да ме мери и без изследвания, на око.  А уж на добър доктор съм случила, представям си другите какви са.....

Здравейте момичета! Аз също пия Магнерот 3х1 и то от 6 месец така, защото споменах на доктора, че усещам подготвителни контракции. И след като започнах, имаше дни, в които пак се усещаха контракциите, но имаше дни, в които нищо не усещах. После някъде към 7 месец накрай усещах стягане на корема, докато ходех, въпреки магнерота, и така до сега. Все още го пия, но мисля, че сега на следващата кансултация в петък докторката ще ми го спре, за да може вече да се ражда човечката. Така че не се притеснявай, контракции може и да се усещат, но докато пиеш магнерота почти е сигурно, че не може да родиш, доколкото знам, е много силен препарат.
Лек ден на всички! И прохладен! #Milti

# 207
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМИ , ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТИЕ ДА ИМ ДОНЕСАТ !!!

Их, ама новината с Пърли страшно ме изненада , може би защото сме с един термин с нея , и изведнъж се почувствах страшно неподготвена .   Shocked Хем всичко ми е готово , хем много ме е страх от неизвестността. Нямам търпение да се появяват родилите мами и да разказват подробно кое как е минало.

При мен нищо ново , освен че корема ми изглежда като смъкнат. От около 2 дни ми е така, преди ми подпираше едва ли не бюста, а сега не е така. Идва май и моя ред  Simple Smile  Отвреме на време ме заболява страшно много кръста, като предменструална болка , после отминава и не повтаря чак до следващия ден... Това дали са контракции  newsm78 newsm78  А безболезнените стягания на корема си ги продължавам, предимно вечер са пък те. 
Та това са моите усещания, нали една мама беше поискала ние, които сме след 38-ма седмица да си кажем какво чувстваме. Е, аз това, пък каквото и да значи то.

Лек ден и се пазете от горещината   bouquet 

# 208
Благодаря на prascho и plamebg за информацията за Магнерот-а. Спирам да си мисля вече, край  Stop. Нали така или иначе трябва да се ражда!. На мен ми се иска да е по-късничко, че бебчето да порастне още малко, въпреки, че много ми тежи на гърба, но в крайна сметка както дойде.
Днес май още никоя мама не се е отчела?

# 209
plamebg защо не сати го спряли вече тоя магнерот се чудя.Вече си 37г.с.
А аз и от двамата си доктори знам че след 34г.с. не е хубаво да се пие че докато се изчистиш от него трябва известно време.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт