Дъжд от ЮЛСКИ бебета вали- време е и своето да гушнеш ти!

• 14 721
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
аз вече съм в 38 г.с. Спрях магнезия преди около 10 дена и сега нямам грам контракциика newsm78 странна работа. Коремът ми още не се е смъкнал и започнах активно с разходките, но горещините ме спират. сутринта излязох на дълга разходка, но ми прилоша след час и реших да се прибирам.

# 211
На мен ми спряха магнерота при последния преглед.А и вече ми се  Sick от него .Толкова хапчета не бях пила през целия си живот както през последните 2 месеца(3х2 магнерот, 3х1 ношпа, пренатал, антибиоти по едно време, едни за разхлабен стомах.... и оше други ).
Искам да се събудя чак на датата за раждане- много ми тежи  , а и тези жеги!
Аз цяла нощ се въртях и съм сънувала, че тръгвам да раждам  и се обаждам на мъжа ми , а той не и вдига телефона Wink

Рени,  ти още ли си тук? Няма ли да ни радваш вече?

# 212
Голямо благодаря на prascho за инфото, вече се снабдих и с другите неща,които ми писа.
Ужасни жеги настанаха. Как издържате момичета? На всичкото отгоре даже ми се подуха краката толкова много, че чак ме болят. Сега съм ги сложила в леген със студена вода, но за 10-ина минути вече е топла, трябва да я сменям.
Магне В6 аз пих за контракциите, доки ми ги спря миналата седмица. Не обичал преносени бебета. Аз чувствам контракции, но не са болезнени.

# 213
  • София
Момичета аз с целия си ъкъл се разготвих днес в тази жега и от печката в момента тук сигурно е 50 градуса, ще умра, ужас.
За лекцията утре единствено би ме спряло това, че после ще се прибирам по жегата, а следобед и до доктора пак в жегата, не знам още какво да правя newsm78
Аз толкова обичам летните горещини, ама тази бременост май съвсем ме обърка.
А контракции и болезнени и безболезнени и всичко имам, ама не раждам и тва си е. Мъжът ми вика, че бебо си мисли:аааа не, в тази жега никакво излизане, ще си стоя тук вътре Joy

# 214
Наистина голяма жега,момичета.И аз вчера готвих не една,а две манджи,как не припаднах до печката-не знам hahahaВсички ли сте пили тези прословути хапчета за задържане?Аз не съм изпила нито едно хапченце през бременността,освен Матерна,фолиева и май един,два пъти Парацетамол.
Иначе бивам,онзи ден нали ходих на частния док и ми каза,че бебка е 46 см.,2 400 тежка,че плацентата е първа степен(каквото и да означава това).Нямало скоро да се раждаме,може и термина да си стигнем #CrazyВ тази горещина не ми се мисли как ще издържа почти цял месец ooooh!
Стойте по на хладно,мамчета,че лошо това временце.Това е засега от мен!

# 215
  • Варна
Здрасти мамита newsm53!
тук във Варна е ад Sickтакава жегаааааааааа.ние живеем на последния етаж и в къщи е 30 градуса постоянна температура Shockedнаправо незнам къде да се навра да се разхладя малко.през час си вземам студен душ,но се притеснявам да не ми стане нещо вече/да не взема да настина/точно на финалната права newsm78това с печката и на мен ми се случи и едва не предадох богу дух Mr. Greenмомичета ако ви се налага да гладите моля ви не го правете през деня. Naughtyаз го направих оня ден и няма да ви кажа какви бяха последствията/едва не припаднах/и днес имам голямо пране да гладя,но ще изчакам да стане поне 21часа и тогава.мамите от Варна какво ще кажете за една срещичка?по хладното разбира се .чакам оферти за ден и час.
лека и прохладна вечер на всички  bouquet

# 216
Vera, моите той магнерота май не е за задържане, а за успокояване на матката.За задържане е едно Гинипрал, и ми изписаха и хапчета за сърце, защоъо гинипрала усилвал сърдечната дейност.
Аз изобщо не готвя ядем плодове и зеленчуци и на кякоя кръчмичка като отидем.Само това ми остана да готвя сега!
Вече ми остава по-малко от месец и все повече нямам търпение!

# 217
Мами от морето, тъкмо се пуках по шевовете от завист как ви е хладничко и цамбуркате във водичката, ама явно и при вас не се живее.
Ренито, аз моя магнезий продължавам да си го пия, че ще съм секцио и от моята матка не се иска да е тонизирана.
Fiona, ти ако само сънуваш, че мъжа ти не отговаря- при мен на два пъти се случва да не изловя татито по тел. в продължение на 2-3 часа. Къде тел. се самоизключил, къде задръстване/ липса на покритие. Съвсем сериозно си обмислям "заместителни" варианти. Ако не дойде веднага такси- звъня на 160. Това май е на пожарната, но предпочитам пожарникарите да звънят на бърза помощ, че така по-бързо се отзовавали.
И вариант N 4, най- заплашителния- звъня на някое старо гадже, и то идва тутакси Joy Това като го кажа на мъжа ми, ще престанат всякакви гафове с телефонията. Е, стига да ми повярва, де.  Joy
Лека вечер на всички  bouquet

# 218
Здравейте и от мен.
Ще се ражда скоро. Малейййй. Започна да ми пада слузестата запушалка малко по малко. И на последната консултация ми казаха че съм с 2 см разкритие и 70% изтъняла шийка на матката. Малкия е започнал да се намества в таза, сигурно не му се стои вътре вече.
Доктора ми вика "Ако изкараш до другата седмица въобще, идвай във вторник да те индуцираме!" Crazy.
Започна да ме боли странно корема, като менструални болки, само че не мога въобще да разбера кога почват и кога свършват. Много са хаотични. Сигурно са от тези "фалшивите" за които говорят. Аааа, във връзка с това, да ви кажа един уеб сайт където се засичат контракциите само при натискане на space bar на клавиатурата. Ето го тук:
 http://www.contractionmaster.com/.  Там горе отдясно има един линк start timing contractions. И единственото което се прави е да се натиска клавиша когато започва и когато свършва контракцията и то си смята всичко само  Simple Smile
И тук е топло. Безсънието ме е хванало и съм ококорена по цели нощи, после наваксвам през деня.
Пазете се от жегите и пийте много вода! Hug Hug Hug

# 219

Рени,  ти още ли си тук? Няма ли да ни радваш вече?

Oх,не ме питай вече кво ли не правя та да родя.Чистя,разходки.Вчера помагах за легълцето да сглобим... Crossing Arms
Дано до седмица имам успех че хич не искам да ми предизвикват  Naughty
А коремът ми няма хабер да се смъква.

Фиона че как магнеротът не е за задържане бе жена,аз с кво мислиш че задържах след системите.
Прасчо щом ще си секцио-може магнерот.  Hug

# 220
WinnieThePooh ти какво правиш та ти пада тапата  Rolling Eyes Издай тайната.  Joy
Мерси за сайта  Hug

Аз се събудих в 5 часа сутринта,гледам легълцето и си мисля как нямам търпение вече да си гушкам мъничето  Hug
Луда работа  ooooh!

# 221
Момичета, днес бях на консултация и ми казаха, че е по-ниско от очакваното за момента и със сигурност ще се ражда преди датата, но колко не знам  Shocked от утре вече съм в девети месец.
Тия жеги направо ми спират тока, в нас е 34'С и грам ветрец не става, ще пукна. Сутрин в 8ч. ставам и сядам на пейките пред нас, че иначе ще колабирам. Не знам как бебо ще понася тази топлина  newsm78 Замислям се за климатик, но малко ме е страх.

# 222
  • на правилното място, в точното време
 Здравейте и от мен в тия жеги. Направо не се диша и пускаме климатика. Беба е на същата страна на която е климатика, а и я завивам повечко. Иначе просто ще загинем   Nature Sunny  Nature Sunny
  На мен първо ми потекоха водите и после започна да пада тапата  Thinking Странно ми се видя, ама на...
  Дръжте се,не остана  Grinning Grinning Grinning

# 223
WinnieThePooh ти какво правиш та ти пада тапата  Rolling Eyes Издай тайната.  Joy
Мерси за сайта  Hug

Аз се събудих в 5 часа сутринта,гледам легълцето и си мисля как нямам търпение вече да си гушкам мъничето  Hug
Луда работа  ooooh!
Ако знаех от какво е, веднага щях да ти кажа душице. Със сигурност не е от секс, защото таткото е командировка  Mr. Green.
Знам, че да се ускори процеса накрая можеш да пробваш да ядеш ананас, да пиеш чай от малинени листа, да правиш секс, да ходиш много пеша и незнам си още какво Crazy. Но при мен става естествено.
И аз го гледам легълцето на малкия и не мога да повярвам, че толкова скоро ще шават вътре малките крачета и ръчички  Laughing

# 224
Започвам да се замислям по въпроса за секса  newsm12
Ама ми е шубе  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт