Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява техниката за самохипноза по време на раждане?
Какви са техниките за дишане и релаксация по време на раждане?
Какви са ползите от използването на слинг при отглеждането на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява техниката за самохипноза по време на раждане?
Техниката за самохипноза по време на раждане е метод, който включва визуализация, дихателни упражнения и позитивни мисли. Бъдещата майка използва тези техники, за да се отпусне и да управлява стреса по време на раждането. Това може да помогне за справяне с болката и създаване на по-спокойна атмосфера по време на процеса на раждане.
-
Какви са техниките за дишане и релаксация по време на раждане?
Техники за дишане и релаксация по време на раждането включват различни дихателни упражнения, които помагат на бъдещата майка да се отпусне и да се справи със стреса и болката по време на процеса. Тези техники могат да включват дълбоки вдишвания и издишвания, фокусиране върху дихателните упражнения и използване на положителни мисли и визуализации.
-
Какви са ползите от използването на слинг при отглеждането на бебета?
-
Какви са адресите за изплащане на обезщетения при бременност и раждане?
-
Какви са сроковете за изплащане на обезщетения при бременност и раждане?
А всъщност като се замисля не знам то1но какво означава "задържане"-какво се предизвиква с тези лекарства?

а като се сетя, че следобед трябва да се замъкна до доктора и отсега ми става лошо. Аз така и не отидох на лекцията, ама днес поспах до по късно, щотоо нали по цяла нощ пишкам и се кокоря 

, все ми викаха, че ще родя по-рано, само че не познаха
Жегата е непоносима наистина, имам чувството че вечер е дори по-горещо вкъщи и заспивам на разсъмване
, а имам 4 дни до термин
Вече си мисля, че ще преминем определения термин, което не е нещо кой знае колко необикновено, но е изнервящо.В понеделник ще се влиза в болница, а там кво ще ме правят не ми се мисли
Да са живи и здрави и с гордост да си носят имената
, но сега колкото повече времето наближава, толкова повече не ми се ще и ми едно такова нервно. Започвам да плача без причина. Явно това, че съм сама си оказва влияние и ми липсва таткото, че няма кой да ме
и успокоява..... 
Аз се навих да пробваме 

. Хубаво е да има повече поводи в годината да попразнува детенцето. От единия празник малко се позагубва ... а и подаръците са по-малко 
- поне до събота! Стискайте ми
палци, защото и на мен ми падна тапата и термина остава малко непостижим срок. Дано поне свърше този месец!
,но няма къде да ходите и вие ще се обебите.....
,вече не знам какво да го правя тоз моя мъж.Но довечера няма мърдане

, а него го чакам с истинската почерпка
Така се надявах да му направя подарък днес
Нещо няма много активност в темичката, а тъкмо сега си мисля, че когато сме се приготвили и не работим, трябва да имаме повече време за форумстване.
Ще ме приемат на 10ти (аз мисля да отида на 11ти, щото си имам някои задачки за 10ти) за някои последни изследвания и наблюдение, а секциото ще се състои седмица по късно - на 17 или 18 (другата седмица ще знам точно, като излезе юлския график на лекарите и ме впишат в плановата книга). Междувременно ще си ходя всяка седмица при тях за запис на тонове и ехо. Всяка седмица продължавам да посещавам и ЖК. Въобще голямо шпиониране ще му направим на беб
, но тя пък си знае нейното - расте здраво и все сме с поне една седмица напред според размерите на главичката.
и да ни подаряват разни неща по пазарите и не само... А в София бременни колко щеш, да кажеш че съм рядка гледка...