Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява техниката за самохипноза по време на раждане?
Какви са техниките за дишане и релаксация по време на раждане?
Какви са ползите от използването на слинг при отглеждането на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява техниката за самохипноза по време на раждане?
Техниката за самохипноза по време на раждане е метод, който включва визуализация, дихателни упражнения и позитивни мисли. Бъдещата майка използва тези техники, за да се отпусне и да управлява стреса по време на раждането. Това може да помогне за справяне с болката и създаване на по-спокойна атмосфера по време на процеса на раждане.
-
Какви са техниките за дишане и релаксация по време на раждане?
Техники за дишане и релаксация по време на раждането включват различни дихателни упражнения, които помагат на бъдещата майка да се отпусне и да се справи със стреса и болката по време на процеса. Тези техники могат да включват дълбоки вдишвания и издишвания, фокусиране върху дихателните упражнения и използване на положителни мисли и визуализации.
-
Какви са ползите от използването на слинг при отглеждането на бебета?
-
Какви са адресите за изплащане на обезщетения при бременност и раждане?
-
Какви са сроковете за изплащане на обезщетения при бременност и раждане?

С мъжа ми търчахме да я оправяме и като отстраняхме проблема всичко затихваше. Тръшвахме се уморени и така до следващия път.
По принцип новородените идват от 36 градуса постоянна температура и доста трябва да се постараете, за да ги претоплите
Лала е писала какви са признаците - първо силен рев, после и обривчета.
, аз пък си мислех да не вземам да хващам някоя уретрална инфекция, че на матката не усещам никакви контракции все още, а спрях магнезия още в 33 г.с. Но усещам, че организмът започва да се изчиства от него, защото пак ми се почвиха крампите на прасците, дето ги имах точно преди да го почна. 

Да е жива и здрава и много щастлива
и все си мисля дали ще успея да я родя нормално 
, ами ако вземат да започнат тези болки най-накрая що да не съм аз, но си мисля, че ти Рени си мила преди мен
и безкрайни щастливи моменти със съкровището!
, още само 8-10 часа спокойствие и ще си отдъхна, че събитието няма да е днес 
Усмивки и позитивно мислене.
си седим на климатика и хич не ни бърка вън к'ва жега е 
Обадих му се и той ме заразпитва "имаше ли болки"-ц, "а безболезнени стягания на корема?"-пак ц, "изтича ли ти няква по-особена слуз или течност?"-ми аз с тези гъби как да разбера кое е по-особено...и туй беше. Каза ако не ме налегнат родилните мъки през уикенда,да му се обадя пак в понеделник,да реши какво ще ме прави,защото и той,разбираш ли,хич не обичал преносени бебета. То май и аз вече не ги обичам