Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 098
  • 822
  •   1
Отговори
# 120
Да, става въпрос за преди раждане. Благодаря.

# 121
Да, става въпрос за преди раждане. Благодаря.

Не се заплащат консултациите.

# 122
Някоя от вас знае ли нещо за д-р Петър Игнатов, който е специалист по ФМ, в сайта на Щерев пише, че е външен специалист и явно ползва само базата им. Някоя ходила ли е при него и има ли отзиви?

# 123
  • София
Здравейте момичета,
раждането в Щерев е след 36 г.с. ?
И как ги броят 35+4 дни - брои ли се за 36 г.с. или трябва да е 36 г.с.?

# 124
  • София
Здрасти, 36г.с. навършени трябва да са.

(пп. с теб сме с един термин, и аз чакам с нетърпение да навърша 36, че хич не ми се ходи в Токуда)
Избрала ли си лекар за раждане в Щерев?

# 125
  • София
huligankata мерси. Тайно се надявах на друго 🤗, но ще стискаме.
Имам консултация с анестезиолог след две седмици - тогава ще съм 35 г.с., та затова си мислих, че може и по-рано.
Аз съм при доц. Андреева от 9г., при нея ще раждам 😘

# 126
  • София
Момичета,
Аз вече съм в 35 г.с. Другата седмица трябва да мина на консултацията с кардиолог и анестезиолог и ще мога да споделя как е минало. Преди това обаче имам кръвни изследвания, които се чудя дали да не направя в понеделник.
Кои лекари ще изберете за екип?

# 127
При АГтп който ме следи.. важното ми е той да е там, вторият АГ не ме интересува много Grin

# 128
Някоя от вас знае ли нещо за д-р Петър Игнатов, който е специалист по ФМ, в сайта на Щерев пише, че е външен специалист и явно ползва само базата им. Някоя ходила ли е при него и има ли отзиви?

Аз бях при него на втората ФМ.
Обстойно ме прегледа, но беше доста пестелив с обясненията.

# 129
Момичета,
Аз вече съм в 35 г.с. Другата седмица трябва да мина на консултацията с кардиолог и анестезиолог и ще мога да споделя как е минало. Преди това обаче имам кръвни изследвания, които се чудя дали да не направя в понеделник.

В документите за раждане се попълва само един лекар. Врорият, присъстващ на раждането, е дежурният лекар или някой друг, който е на смяна.

# 130
Момичета,

В документите за раждане се попълва само един лекар. Врорият, присъстващ на раждането, е дежурният лекар или някой друг, който е на смяна.

Не е задължително да има втори лекар.

# 131
Към момичетата с пакет за проследяване на бременност в Щерев. Налага ли ви се да доплащате за редовните прегледи за последяване при гинеколога?
При мен на 2 пъти се случва нещо странно. След прегледа минавам на касата за да проверя какво дължа. Последният път ми казаха 45лв. Казах им, че съм с разширен пакет за проследяване и дали прегледът ми не се включва в пакета. Момичето на касата каза да, но докторът е отчел прегледа като консултация, а не като Ултразвук, както е по пакет! И това се случва за втори път. Казаха ми следващият път да предупредя доктора да запише прегледа правилно за да минава по пакет. ..
Е откъде накъде пациентът ще казва на доктора?! Та доктора не знае ли? И не е ли работа на болницата да стиковат работата на лекарския и административния персонал.
Да Ви кажа честно малко съм разочарована от проследяването в Щерев при Певтичев. Не че не е внимателен и любезен, но сякаш му нямам доверие. Вече съм в 29г.с а голяма част от включените по пакет прегледи и изследвания са неизползвани според последната разпечатка. Какво става с неизползваните прегледо по пакет? От друга страна докторът на 2 пъти ми пуска изследване на секрет, без да имам оплаквания. Дори ми изписа "профилактично" да слагам глобули. На последният преглед 28 г.с. пак настояваше за вагинален преглед. Струва ми се странно в напреднала бременност и без оплаквания...
При вас същото ли е? Моля споделете

# 132
  • София
Вагинален преглед при Коновалова имах на всяко посещение, шийката на матката най добре се измерва с Вагинален ултразвук, а не с коремен

# 133
Здравейте, сестра има нужда да си следи овулацията при някого. Кой лекар от Щерев бихте препоръчали, където не се чака по 2 часа? Много благодаря!

# 134
  • София
Вагинален имах на всички прегледи до сега, освен на Фм и Фе. Аз лично си следя какво имам в пакета, какво чи ср назначава и какво ми остава. До момента няма забележки. Плащала съм дамо веднъж изследване за токсоплазмоза, защото не влиза в пакета. Според мен проблема е в доктора, аз ако бях на твое място нямаше да ги платя, а щях да го накарам да ги коригира. За мен това е нередно.

Общи условия

Активация на акаунт