Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 162
  • 822
  •   1
Отговори
# 255
Ооо, да, със сигурност 😁😁
За болката и неприятните изживявания, аз по принцип като съм сред по-непознати се правя на мъж и държа 😁 Но тъй като това е абсолютно ново изживяване за мен, бих искала дори за малко да имам някой достатъчно близък, че само с присъствието си да ми вдъхне някакъв  кураж, да мога да си се оплача на воля.. че лекарите са се наслушали и нагледали хората на какво ли не.😁

# 256
  • София
Макар че изцяло да подкрепям бащата да присъства на раждането, аз като раждах нямах никаква нужда от това мъжа ми да присъства, изцяло се бях мобилизирала и следях реакците и насоките на лекарите.

# 257
Макар че изцяло да подкрепям бащата да присъства на раждането, аз като раждах нямах никаква нужда от това мъжа ми да присъства, изцяло се бях мобилизирала и следях реакците и насоките на лекарите.

И аз съм на това мнение. Затова и сега ще седи и ще чака. Simple Smile

# 258
момичета, правила ли е някоя от вас 3 кратния тест с глюкоза след 30 седмица. Днес ендо ми го назначи, защото съм с глюкоза 5,09,но аз зная че се прави след 28 седмица

# 259
  • София
Аз съм правила, сутрин на гладно, пиеш глюкоза на определено време и седиш там два часа. Най-кофти за мен беше, че бях много гладна.

# 260
  • София
Ох и аз трябва да ида, я кажете уикенда има ли много хора чакащи за лабораторията, че от месеци се каня да отида за трикратен

# 261
Ох и аз трябва да ида, я кажете уикенда има ли много хора чакащи за лабораторията, че от месеци се каня да отида за трикратен
Ако отидеш към 8 ч. няма да чакаш.

# 262
Най-добре е сутринта в неделя. Винаги ходя по това време(към 9 часа) и никога не съм чакала.

# 263
  • София
Веднъж отидох в 8 и имаше 20 човека. От тогава ходя към 9.30 и винаги съм само аз.

# 264
  • София
Пфу, ама то за трикратен няма как да отида по късно, че трябва 3 часа да стоя там, ще се жертвам скоро и това е.

# 265
За трикратния отидох чак в 10.30 в неделя. Беше чудесно, май бях сама в цяла болница Joy

# 266
а мякой прави ли го след 30 седмица

# 267
  • София
а мякой прави ли го след 30 седмица

Не виждам никакъва причина да не се прави, щом е ендо го е назначил, значи трябва да го направиш.

# 268
На последния преглед щяха да ми взимат цервикален секрет, но забравиха. Гледам, че свободни часове при моя лекар има чак за другата седмица. Чудя се да записвам час при първия свободен или да се изтърся без час?

# 269
На последния преглед щяха да ми взимат цервикален секрет, но забравиха. Гледам, че свободни часове при моя лекар има чак за другата седмица. Чудя се да записвам час при първия свободен или да се изтърся без час?
[/quote
Аз си се изтърсвам без час или отивам и питам за дежурен . Досега не са ме връщали или да ме гледат накриво .

Общи условия

Активация на акаунт