Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 179
  • 822
  •   1
Отговори
# 285
+ сутиен за кърмачки.

# 286
Момичета,
На някоя от вас предстои ли и раждане в близките дни/седмици?
Подготвихте ли си багажа за болницата? То почти всичко дават на място, но какво още мислите да вземете със себе си? Аз подготвих една чанта и съм сложила - 2 чифта чорапи, един пакет еднодневни гащи, 2 крема за зърна, моя си козметика, четка, паста за зъби, протектори за гърди, мокри кърпички, ластик за коса и май общо взето е това. Трябва да сложа и чехли за баня, защото техните са като хотелските.
Мислите ли да си носите своя помпа за кърма?
Заявихте ли някъде предпочитание за стая или където ви настанят?

Зарядно.

# 287
Здравейте момичета ,има ли някоя от вас ,която е била в клиника Щерев при един доктор и в последствие се е преместила при друг ?

# 288
Аз до колкото знам искат да носиш и 1 пакет памперси за бебето, който ти взимат акушерките, поне така разбрах от 1 позната, която роди преди 2 месеца там.

# 289
Аз до колкото знам искат да носиш и 1 пакет памперси за бебето, който ти взимат акушерките, поне така разбрах от 1 позната, която роди преди 2 месеца там.
За сефте научавам за подобно нещо. Абсолютно нищо не се иска за бебето! Пише си го в сайта, включено си е в цената!

# 290
  • София
Здравейте момичета ,има ли някоя от вас ,която е била в клиника Щерев при един доктор и в последствие се е преместила при друг ?
Аз съм била при двама различни и в последствие се върнах при първия.
Никой нищо не съм питала, никой не ме е питал за причина, не съм имала нито проблеми, нито неудобни моменти. Не мисля, че и лекарите ги интересува, не мисля и че биха се засегнали от нещо. В крайна сметка всеки човек сам си преценява къде се чувства добре и това би трябвало да е нещо съвсем нормално.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 14:35 от ditmade

# 291
Аз Simple Smile обаче първо попитах АГ-то дали няма да е проблем да идвам вече на консултации при него и обясних всичко (не че мораш това да го правиш.....)
Относно памперсите, за първи път чувам такова нещо. Попитах на информации, за бебето казаха ми само дрехи за изписване.

# 292
Аз бях при един и после започнах при друг без да казвам на никой нищо, новият като отидох само констатира, че съм била пациент на .******* и аз казах, да и вече не съм и това беше. Simple Smile те в базата имат всичко без значение при кого ходиш, ако искаш всеки път при различни. Това е право на избор на пациента и така е редно да бъде. Wink

# 293
И аз, нищо не обяснявах и не ме питаха, важното е ти да си спокойна с доктора.

# 294
Да,да така е danito87,aleind,ditmade и amerikkas,аз и досие имам ,всичко излиза ,но не е ли неудобно като се засичете по коридорите с тези които са ви били преди ?незнам ,малко се притеснявам ,но май ще трябва да го направя ,защото някой неща не ми харесват у моя/та сегашен/а лекуващ/а докотор/ка ,в последствие изникнаха неща които мисля че не са редни

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 17:40 от Desislava.q

# 295

Няма такова нещо. Това не е държавна болница. Grinning Общо взето, от болницата осигуряват всичко от първа необходимост за майката и бебето, и вече всяка си преценява какво допълнително да си носи.

Plezla, леко раждане и да пишеш после как е минало. Аз миналия път си носех и шампоан, балсам и сешоар, защото често си мия косата. Иначе, те дават от тези малките шампоанчета. Помпа за кърма не носех, но и не ми се наложи да ползвам в болницата, защото кърмата ми все още не беше много и гърдите ми не се препълваха.

# 296
  • София
Да,да така е danito87,aleind,ditmade и amerikkas,аз и досие имам ,всичко излиза ,но не е ли неудобно като се засичете по коридорите с тези които са ви били преди ?незнам ,малко се притеснявам ,но май ще трябва да го направя ,защото някой неща не ми харесват у моя/та сегашен/а лекуващ/а докотор/ка ,в последствие изникнаха неща които мисля че не са редни
Ми аз до сега не съм срещала предишния си доктор, но и да го срещна не миля че ще е конфузно, в крайна сметка за толкова пари, смятам че аз трябва да се чувствам спокойна при доктора, който посещавам.

# 297
 Съгласна съм с ditmade, и аз не съм засичала първия си доктор, а и не вярвам да ме помни и ме види..

# 298
А може ли имащите вече опит да споделят от доктори са доволни за проследяване? И дават ли личните си телефони? Аз сега съм в началото и се записах при др Коновалова, но отказа да ми даде номера си.

# 299
  • София
Аз съм при Михайлович. Даде ми визитка с личния си номер при второто посещение. За мен това не е толкова важно, но аз съм с безпроблемна бременност и нямам нужда да се обаждам. Ако имам проблем директно отивам. Но пък наистина за проверка на резултати от изследвания е далеч по-удобно от колкото да звъня на рецепция.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 18:41 от ditmade

Общи условия

Активация на акаунт