Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 182
  • 822
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Др Коновалова не си дава телефона, дава го след 36та седмица

# 301
Аз съм при Росен Билчев и сам ми даде номера си. Много го харесвам, доста мисли с главата си тоя човек.
И аз срещам предишната си лекарка, даже не я и поздравявам. Според мен те не помнят конкретни неща докато не им влезеш в кабинета, а понякога и тогава не помнят. Дори и да казват здрасти в коридора там има толкова хора, че според мен не могат да се сетят точна ситуация. Просто ни гледат като позната физиономия.

# 302
Аз съм при Арабаджи отначалото и съм страшно доволна от нея. Не съм искала номера й, не ми го е и дала сама😁
Но и аз съм с безпроблемна бременност и не ми е важно да го имам докато не наближи момента..

# 303
Разбираемо е да не си дават телефоните, то като тръгнат всякакви параноички да им звънят за какви ли не глупости...... Grinning Историята познава всякакви случаи.

Иначе след 30г.с. мисля, че си е редно да се предостави тел. номер...........

# 304
Това с параноичните бременни е вярно, но от друга страна, когато една бременност се проследява от конкретен лекар, то неговото мнение е важно, а периодът е много дълъг и колкото и да е безпроблемна, все излиза нещо. Припаднах, разболях се... все неща, които не мога да преценя дали са маловажни.

# 305
  • София
Аз на времето за всички въпроси звънях на регистратура и др. Коновалова ми връщаше до час два, за спешни неща няма какво да се чуваш по телефон с лекар, ходи се в болницата за преглед

# 306
Това с параноичните бременни е вярно, но от друга страна, когато една бременност се проследява от конкретен лекар, то неговото мнение е важно, а периодът е много дълъг и колкото и да е безпроблемна, все излиза нещо. Припаднах, разболях се... все неща, които не мога да преценя дали са маловажни.

Да, абсолютно съм съгласна, но явно доста са се "напатили", че да процедират по този начин.
Също съм останала с впечатление, че повечето се държат на дистанция от пациентите си. Т.е. не биха се сприятелили. Явно са инструктирани, знам ли.  Впечатленията са и от мои приятелки.  Разбира се, не отиваме там, за да ставаме приятели, просто в нормален разговор се усещат някои неща.

# 307
При толкова пациенти, и аз дълбоко се съмнявам лекарите да се сетят кои сме, като ни видят в коридора, а и едва ли им пука особено, когато някоя тяхна пациентка се е преместила при друг. Grinning Аз съм почти убедена, че д-р Димитров не ме познава коя съм, нито помни нещо за бременността ми, нищо че от 4ти месец се следя при него. Но нали си имам досие там, та като вляза в кабинета му, да се подсеща. Но все пак, такива болници са много натоварени и лекарите едва ли могат да си помнят всички пациенти.

Относно телефонния номер, докторът не ми го е дал. Надявам се за раждането да ми го даде, за да имам връзка с него, когато дойде момента. Наистина е малко кофти, когато се следиш при някого, а не можеш при нужда да се обадиш. А и смятам, че самият лекар е добре да е наясно със състоянието на бременните си пациентки, когато има проблем. Ето, например, скоро имах опасения за постепенно изтичане на околоплодни води и исках да се консултирам с него какъв е елемента на спешност.

# 308
И аз съм при Билчев, на мен също не ми го е давал, но все пак за изследвания ми звъни от един номер и си мисля, че това е неговия. Дано и да не ми се налага да го търся по спешност.

# 309
Аз на всеки преглед засичам предишния АГ Joy обаче не ми пука. Тя се сеща на мен тъй като не се разбирахме много и имаше нехубави моменти...
Сега съм при др Михайлович, при него и ще раждам. Няма да пиша какво мисля за този човек понеже писах вече поне 10 пъти в групата Grinning

# 310
  • София
Ама няма за какво да звъннеш на лекар че имаш съмнение за изтичане на води, ще ти каже ела веднага за тест те и на място не могат да преценят дали са води, за това тестват. Аз съм ви казвала че бях със супер проблемна бременност, на всяко неразположение отива веднага в болницата, няма какво да се чудя, нито пък лекар може да прецени дали е приеснително нещо по телефона. Звъняла съм примерно да питам дали мога да лекувам херпес на устата и с какво, не е спешно състояние, можех да изчакам няколко часа

# 311
Аз на времето за всички въпроси звънях на регистратура и др. Коновалова ми връщаше до час два, за спешни неща няма какво да се чуваш по телефон с лекар, ходи се в болницата за преглед
Не знам как е било навремето, но сега не до два часа, ами ако въобще в рамките на деня се свържеш с лекаря си, късмет е. Много неща са се променили.

# 312
Заради доста от гореспоменатите причини се отказах от тази болница.
За всеки влак си трябват пътници Simple Smile
Дано д-р Михайлович продължи да е внимателен и отдаден на работата си, защото зарадио огромния капацитет от работа , който имат някои лекаритам , се неглижират немалко неща.
Мое мнение, но най-хубавото е, че имаме право на избор Wink
Успех на всички бъдещи мами Simple Smile

# 313
Belindaaa1, подкрепям. Претоварени са.

# 314
Мацето, аз така и направих, отидох в болницата. Но ако имах връзка с лекаря, щеше да ми е една идея по-спокойно. И не че съм от параноичните бременни, даже на много неща не обръщам голямо внимание, но ето че се случват и притеснителни неща понякога. Както и да е, дано не ми се налага да ходя пак по спешност.

По повод връзката с лекаря, в темата за болница Надежда момичетата бяха обсъждали, че някои лекари си дават телефона с цел комуникация по вайбър. Казвали, ако има нещо бременните да им пишат, и те като имат възможност, ще отговорят. Малко странно ми се стори, но май не е лоша идея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт