Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 199
  • 822
  •   1
Отговори
# 330
Не знам, но се порових днес във форума и нямаше две мнения по въпроса, че лекар, който прави стимулация, инсеминация или ин-витро процедура без цветна снимка, е за смяна. Аз лично съм доста изненадана, че тази стъпка е пропусната, и то от репродуктивен специалист.

# 331
Хаха Какво да ви кажа за Щерев...........
Аз две години ходя всеки месец по 2 пъти на преглед при тях.
Миналата седмица отидох при друг лекар в др болница да видя какво ще каже по въпроса и той ме попита: защо ми е правена стимулация и трансфер при положение, че имам миома и защо не е махната?
И аз останах потресена, буквално го попитах: Това някакъв майтап ли е за тази миома?
Щерев на базата на останалите стават.....обаче МНОГО неща им куцат вътре.
Лекарите са претрупани, въобще карат през просото където може.

# 332
От опит казвам, че при колкото доктори отиде човек, толкова различни мнения ще чуе. Всеки има свое виждане и свой подход към проблема. Обикаляш и решаваш на кой да се довериш. Но никога не ми е харесвало да чуя някой да плюе по колегите си - така са преценили, така са действали. Кое им дава право да смятат, че тяхното мнение е миродавно?

# 333
  • София
Не всяка миома е проблем за забременяване и износване. Зависи от местоположението и. Не защитавам никого, просто отбелязвам.

# 334
И аз не ги защитавам. И в Щерев съм попадала на доктори, които много са си повярвали, че са над другите и могат да ги критикуват.

# 335
Не знам, но се порових днес във форума и нямаше две мнения по въпроса, че лекар, който прави стимулация, инсеминация или ин-витро процедура без цветна снимка, е за смяна. Аз лично съм доста изненадана, че тази стъпка е пропусната, и то от репродуктивен специалист.

Може тръбите да са проверени с лапароскопия, например; а може и приятелката ти да не ти казва цялата истина- я от срам, я нещо друго... Все още се приема за срамно и страшно да се говори за репродуктивни проблеми. Може и да е правила ин витро и да е я срам да си каже- възможно е да смята, че версията за инсеминация би се възприела по-добре в обществото.
А може и да са я претупали.

# 336
Досега не съм се намесвала да защитавам клиниката, тъй като всеки си има негово мнение и не искам да налагам моето, но ...
-никога не ми е правена цветна снимка или лапароскопия. Забременявах спонтанно и явно са преценили, че нямам проблем с тръбите.
-имам миома от години - само се наблюдава, но не са ме съветвали да я махам. Дори след 3-тия преглед не сме я обсъждали повече.
-отношението към мен никога не е било 'като на конвейер' , а са ме гледали поне 6 АГ-та за времето, в което съм им клиент.

# 337
Моя позната имаше 7 бр! възела ( миома ). Роди със секцио и тогава и ги махнаха. В друга болница беше. Докторите си преценяват кога и защо

# 338
Момичета, не знам какво става в тази болница... За трети път на каса ме карат да плащам неща, които ми влизат в пакета за проследяване. Днес бях за първи път на запис на тонове. Както винаги на излизане минавам през касата за да проверя  дали дължа нещо. Поискаха ми 20 лв. Едва след като попитах дали са включени в пакета, касиерката погледна и каза, че не дължа нищо. Интересно ако си бях платила дали щяха да се сетят, че имам пакет... Просто не разбирам как се организират. Аз ли постъпвам неправилно като питам всеки път?... Вече не знам...

# 339
  • София
Момичета, не знам какво става в тази болница... За трети път на каса ме карат да плащам неща, които ми влизат в пакета за проследяване. Днес бях за първи път на запис на тонове. Както винаги на излизане минавам през касата за да проверя  дали дължа нещо. Поискаха ми 20 лв. Едва след като попитах дали са включени в пакета, касиерката погледна и каза, че не дължа нищо. Интересно ако си бях платила дали щяха да се сетят, че имам пакет... Просто не разбирам как се организират. Аз ли постъпвам неправилно като питам всеки път?... Вече не знам...
На мен например в лабораторията без да питам винаги ми казват дължа или не дължа нещо. Ако имам някакви други съмнения, винаги питам аг-то това влиза ли в пакета или трябва да платя. Никога не питам на касата. Там само за печати ходя.

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 13:25 от ditmade

# 340
Момичета, не знам какво става в тази болница... За трети път на каса ме карат да плащам неща, които ми влизат в пакета за проследяване. Днес бях за първи път на запис на тонове. Както винаги на излизане минавам през касата за да проверя  дали дължа нещо. Поискаха ми 20 лв. Едва след като попитах дали са включени в пакета, касиерката погледна и каза, че не дължа нищо. Интересно ако си бях платила дали щяха да се сетят, че имам пакет... Просто не разбирам как се организират. Аз ли постъпвам неправилно като питам всеки път?... Вече не знам...

Вчера момичетата ср оплакваха , че имат нова система и им е пълен качамак. А за пакета , на мен никога не са ме карали да плащам за бещо което влиза в него . Дори когато съм ходила по спешност , тоновете и прегледите си ги взимаха от пакета.

# 341
А разпечатват ли ви амбулаторен лист?

# 342
А разпечатват ли ви амбулаторен лист?

Моя док винаги ми дава фиш за проследяване . Амболаторен само от кардиолог съм взимала без да го питам.

# 343
  • София
На мен винаги ми дават, но и аз винаги напомням,че искам. После го подпечатвам на касата.

# 344
Щото на мен не ми дават, а аз държа да си имам, защото си пазя всякакви такива документи. Следващия път ще питам

Общи условия

Активация на акаунт