Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 202
  • 822
  •   1
Отговори
# 345
И на мен заради новата им система ми излизаха 30лв за започване на стимулация, при положение, че съм по фоднда и големи драми имахме докато ги махнат. Аз затова вече всеки път си минавам касата питам и пазя всички касови бележки! Ако има нещо още на момента да се уточнява, иначе след това трудно ще си спомните и вие и те какво е било.

# 346
И на мен ми дават фиш за проследяване всеки път. Аз си събирам фишовете и снимките, дано да не се налага да ги давам някъде де Wink

# 347
Никога не са ми давали фиш... нито снимка. Вероятно ги събират в досие.

# 348
  • София
Простете невежеството ми, ама какво представлява фиш за проследяване? Май не съм получавала такова нещо. Само снимка и амбулаторен лист.

# 349
Простете невежеството ми, ама какво представлява фиш за проследяване? Май не съм получавала такова нещо. Само снимка и амбулаторен лист.
При мен фиша започва с имената, възраст, кръвно, гестационна седмица; следващия раздел е за бебето и са изброени неговите мерки - глава, корем, дължи, тегло, вид на плацента, степен на зрялост; следващия раздел е за нещо ако е открито и май това е.. Просто отгоре пише - фиш за проследяване на бременност и ми прикрепват към него снимки.

# 350
  • София
Странна работа, такова нещо не съм получавала нокога.
Едон друг въпрос имам също. Сега си взех болничния и като го чета (освен, че за 45 път са ми сбъркали адреса), гледам че е издаден от МЦ ”репродуктивно здраве”оод и е от доктор Савова, която аз през живота си не съм виждала. Не би ли трябвало проследяващия ме доктор да ми го издава?

# 351
Странна работа, такова нещо не съм получавала нокога.
Едон друг въпрос имам също. Сега си взех болничния и като го чета (освен, че за 45 път са ми сбъркали адреса), гледам че е издаден от МЦ ”репродуктивно здраве”оод и е от доктор Савова, която аз през живота си не съм виждала. Не би ли трябвало проследяващия ме доктор да ми го издава?
Този болничен ти е преди 45-дневния, нали? При мен също първия беше от д-р Савова, следващия - от комисия. Продължителен болничен се издава от комисия. Няма място за притеснение.

# 352
Др Савова е завеждащ отделение , затова фигурира по болничните. И в тези с комисия пак нейното име пише. Аз също никога не съм я виждала, а май не съм засичала и на моя док името . И на 45 дневния пак нея я пише.

# 353
Савова и Александров или Димитров са комисия, да и на моите болнични ги пише само тях, сигурно затова и на 45-дневния така.
Фиш или амб лист никога не съм получавала, не съм и питала честно казано... само снимки си ми дават всеки път.

# 354
Александров е завеждащ отделение а Савова е управител на медицински център "Репродуктивно здраве"
към Медицински комплекс "Д-р Щерев" за това болничния ти е от нея,няма нищо притеснително

# 355
Относно документите, винаги ми дават фиш за проследяване, но той се разпечатва на принтер извън кабинета, общ е за етажа (поне при моята АГ). Амбулаторен лист ми дават само когато попитам и обикновено чакам допълнително 2-3-4-5 минути за него и пак си го взимам от общия принтер. Ако си поискате фиш или амбулаторен лист за стар преглед, не би трябвало да е проблем! Налагало ми се е даже да правят промяна по стар амбулаторен лист Wink

# 356
а кога мога да си поискам документацията от проследяването (ако съм решила да родя др.) понеже нищо нямам

# 357
  • София
И мен това мв интересува, но предполагам, че след 36 седмица.

# 358
то и така не е ок, защото ако стане непредвидено какво правим.

# 359
  • София
Предполагам, обаждаш се и ти я подготвят. То това няма как да се предвиди. Аз с предишната бременност пак се следях на друго място и ми дадоха всичко в 36-та. Но все пак да не се изказвам неподготвена, нека опитните да кажат. На следващия преглед ще попитам все пак.

Общи условия

Активация на акаунт