Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 57 071
  • 822
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, може ли да ми препоръчате лекар при който да се следя в Щерев? Тъй като ми е първа бременност, не знам какво да правя о на къде да поема, въобще съм като индианец. Знам само, че искам най-доброто и едно здраво човече. Моля да споделите мнение и опит, а дори и ако имате мнение и за друго мед.заведение? Благодаря

# 631
 Mito18 - аз препоръчвам д-р Билчев, все пак трябва да е внимателен и да има часове, които да може да си запише човек. Аз като си избирах лекар това гледах.

# 632
Благодаря!

# 633
Здравейте, може ли да ми препоръчате лекар при който да се следя в Щерев? Тъй като ми е първа бременност, не знам какво да правя о на къде да поема, въобще съм като индианец. Знам само, че искам най-доброто и едно здраво човече. Моля да споделите мнение и опит, а дори и ако имате мнение и за друго мед.заведение? Благодаря

Всеки ще си препоръча неговия следящ. Аз, например, хич не харесах Билчев, но това си е мое мнение. Чаках го два часа в девети месец да си седи в кабинета сам, докато реши да ме извика и се държа доста надменно.

В сайта им има биографии на всички лекари - от там може да разберете за професионалните им квалификации. Всичко е до човек и няма гаранция, че някой препоръчан ще ви хареса.

Успех и лека бременност!

# 634
Абсолютно съм съгласна с petya.kal, аз така по биографията отидох първо при Кръшкова, която завеждала и отделение, но на живо хич не ми допадна.. И по същия начин сондирах мнения, предлагаха различни имена, обаче като се опитах да си запазя час повечето имаха след 3 седмици и реших, че не е оферта..

# 635
  • София
Точно заради чакането и часовете избрах д-р Михайлович, много съм доволна от избора си. Не съм чакала и минута пред кабинета+ винаги има часове и като човек и професионалист много ми допада. Преди това смених двама други.

# 636
Точно заради чакането и часовете избрах д-р Михайлович, много съм доволна от избора си. Не съм чакала и минута пред кабинета+ винаги има часове и като човек и професионалист много ми допада. Преди това смених двама други.
С две ръце препоръчвам др Михайлович. Следих си бременноста и раждах при него. МНОГО съм доволна. Със сигурност и втората бременност ще я следя при него независимо дали ще роботи все още в Щерев..

# 637
аз с Росен Билчев се разбивам чудесно, страшен пич е. Слуша ме какво говоря и заедно взимаме решения какво да направим. За мен беше важно, че много правилно разбра исканията ми където може да не взимам лекарства излишно и че взимам алатернативни лекарства и го прие, без да ми се смее или да казва, че това са глупости.

Порсто много зависи какъв характер сте вие като човек, за да се харесвате с доктора.
С Петя Андреева едва не се избихме. Въобще не мога да кажа нищо хубаво за тази жена. Една година не се разбрахме на нито един преглед.

# 638
Аз съм доволна от моят лекар. П. Угрински. Разбран, спокоен, отговаря на всички въпроси и има свободни часове...

# 639
Аз отдавна не съм в детеродна възраст, но преди два месеца ми се наложи гинекологична интервенция и на случаен принцип попаднах на д-р Михайлович.Много, много съм доволна, а не е като да не познавам бая гинеколози.

# 640
А имате ли мнение за Манчев и Ганева?
Благода за предходните отговори 😊

# 641
Ганева подложи приятелка на процедура без цветна снимка. Не бих ходила при нея

# 642
Всички ли, които се следите в Щерев, ще раждате в болницата? Ако не, защо, само финансовата част ли Ви спира и тогава къде и при определен лекар ли?

# 643
Аз ще раждам в болницата, ако стигнем 36-та гс.
На мен също никой никога не ми е предлагал и не съм правила цветна снимка. Но забременявах спонтанно и не се и очакваше да имам проблеми с тръбите.
Манчев е моя фаворит и се лекувам при него 3 години. Живот и здраве ми се иска той да изроди близначките, тъй като вече прекрасно познава матката ми Simple Smile Но за да го изтърпите, трябва да имате чуство за хумор и грам да не сте докачливи - т.е. труден характер е.

# 644
И аз съм с близнаци и се моля да дочакат 36та седмица,много искам да си родя в Щерев - при д-р Савова,тя си ми прави и ин-витрото. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт