Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 56 537
  • 822
  •   1
Отговори
# 660
Няма, доколкото ми е известно. Освен ако самите акушерки нямат някой оборотен.

# 661
Родих в началото на март. В  стаята нямаше сешоар Simple Smile

# 662
Момичета, много се извинявам, наближаващото раждане ми е стопило мозъка. Обърках болниците 🤭😵 подвеждаща информация съм написала! Пак се извинявам!

# 663
Нямам възможност да ползва  търсачката сега, а ме гложди, затова да питам директно. В Щерев може ли да се следиш по Здравна каса? Понеже искам да се следя паралелно при двама АГ, няма да е зле поне единия да работи по Здравна каса

# 664
Ами не, или плащаш пакет,или си плащаш всеки преглед и изследване. Но болнични издават.

Нямам възможност да ползва  търсачката сега, а ме гложди, затова да питам директно. В Щерев може ли да се следиш по Здравна каса? Понеже искам да се следя паралелно при двама АГ, няма да е зле поне единия да работи по Здравна каса

# 665
Да може по здраена каса. Др. Билчев е единстяения ,който работи по нея. Но изследванията трябва да се правят в друга лаборатория , защото тяхната си е платена .

# 666
Това в сайта актуално ли е към днешна дата?

# 667
Да. Някъде пишеше, че е актуализирано от 1.04.

# 668
Здравейте момичета, на коя дата качват новите дати и свободни часове на лекарите в системата?  Боря се да си запиша час за втората седмица на май месец, но все още няма нищо като дата/час.

# 669
Здравейте момичета, на коя дата качват новите дати и свободни часове на лекарите в системата?  Боря се да си запиша час за втората седмица на май месец, но все още няма нищо като дата/час.
Зависи кога съответният лекар ще си предостави графика.

# 670
  • София
Въпрос към раждалите в Щерев. Предстои ми постъпване за нормално раждане до края на Април. Има ли сешоари в стаите или да си взема от вкъщи? Разглеждах в предишните теми, но коментарите са противоречиви.  Предварително благодаря Simple Smile

Аз родих март месец. В стаята нямахме сешоар, но си поискахме и ни донесоха.

Апартаментът се запазва предварително и се заплаща отделно.

# 671
Здравейте, да попитам и аз нещо. При избор на екип избирате ли и акушерката или докторът преценява. Предполагам може бащата да присъства на раждането.

Благодаря предварително

# 672
Здравейте, да попитам и аз нещо. При избор на екип избирате ли и акушерката или докторът преценява. Предполагам може бащата да присъства на раждането.

Благодаря предварително

При попълването на документите се вписва името само на лекаря, който е проследявал бременността.
За акушерка едва ли.
Може да присъства бащата, но за предродилна не, ако има и друга жена в стаята.

# 673
Здравейте, може ли някой да даде по-подробна информация относно реда за издаване на болничен в клиниката. Имам два, които не са от Щерев, но продължението ще бъде от Щерев. Болничният е до 7.05 ,кога трябва да се обадя или да отида?

# 674
Голяма е мъгла с тези болнични. Принципно на мен ми ги издават като направя напомняне на доктора 2 дена по-рано, но съм попълнила мисля, че имаше някаква молба.
Аз се чудя има ли такъв 45 дена преди раждането болничен или си ги дават до края по месец.

Общи условия

Активация на акаунт