Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 5

• 56 595
  • 822
  •   1
Отговори
# 645
Аз давам глас за Билчев. По-мълчалив е и може да ви се стори надменен, но според мен е просто такъв характер. Предпочитам спокойните прегледи без излишни приказки. Живот и здраве искам при него да си раждам. 😊

# 646
И аз бих желала да си раждам при др Коновалова, която ме и следи. Термина ми е август и тогава са отпуските, но дано имам късмет.

# 647
  • София
Аз препоръчвам д-р Ганева, горещо. Човечна, мила и усмихната... Успяхме да постигнем успех при 3-та процедура, 4-5 месеца ни отне. Преди това ходех при едно от светилата в тази област, 2 години, който накрая ми каза, "не ставаш, за донорска си..."
Мнението е лично и не бих искала някой да се чувства засегнат от думите ми, затова споменавам само името на доктора, на който ще сме брагодарни цял живот Simple Smile

# 648
Как става припознаването на бебето ако няма брак?

# 649
Как става припознаването на бебето ако няма брак?
След раждането таткото носи декларация за припознаване , която е нотариално заверена.  Има я при всеки нотариус.

# 650
на самото раждане ли тр. да я има или след него

# 651
Аз давам глас за Билчев. По-мълчалив е и може да ви се стори надменен, но според мен е просто такъв характер. Предпочитам спокойните прегледи без излишни приказки. Живот и здраве искам при него да си раждам. 😊
tan4entze - да, и аз съм съгласна, че е такъв характер. Като се замисля, аз май искам някой лекар, който да ми говори, да ме успокоява.. Аз си мислех, че защото ходя късно и му е писнало вече да говори, затова е такъв мълчалив, но явно и други са с такива впечатления Simple Smile

# 652

След раждането, разбира се.

# 653
След като родиш се дава, най - късно до деня на изписването. После от болницата служебно придвижват декларацията и съобщението за раждане, което те издават към общината, за издаване на акт за раждане.

# 654
А знаете ли какво се доплаща, ако имаме карта кредо престиж и искаме след раждането да сме в апартамента или в самостоятелна стая и кога ли се запазва, ако сме секцио и знаем датата, защото нали апартамента е само един ?

# 655
Не запазват предварително стаи, но ми казаха, че има достатъчно за тези, които искат да са сами след раждането.

# 656
Апартамента мисля, че е само един, за това попитах, ако някой знае

# 657
Каквато и да е стая на мен ми казаха, че не запазват предварително, защото при мен също има планувана дата за секцио, въпреки че го чакаме евентуално да тръгне до тогава. За това и аз си помислих, че като предаварително се знае дата може да се запази, но не става. Питай все пак и твоето АГ

# 658
  на 09.04 преди два дни ми правиха секцио по спешност, след което пожелах самостоятелна стая и ми отвърнаха, че ставало само с предварително записване... Triumph

# 659
Въпрос към раждалите в Щерев. Предстои ми постъпване за нормално раждане до края на Април. Има ли сешоари в стаите или да си взема от вкъщи? Разглеждах в предишните теми, но коментарите са противоречиви.  Предварително благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт