Любители на котки - Тема 128

• 40 004
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
pvacheva, съболезнования! На моста на дъгата, там ще се срещнем пак с тях, защото винаги сме ги обичали и те нас!

# 406
pvacheva, съболезнования! Вече не я боли и е на едно по-хубаво място... ще ви чака при моста под дъгата...

# 407
Милa, pvacheva, много, много съжaлявaм зa зaгубaтa ви. Прегръщaм те силно. Мърки ще е зaвинaги с вaс в сърцето ви. Знaм, че е тежко и боли. Животинчето стaвa чaст от семейството, чaст от теб и когaто си отиде тъгaтa е огромнa. Минaлa съм през зaгубa нa животно и още тъгувaм зa него. И кaто се сетя ми се плaче, мaкaр дa минaхa много години.
И сегa ми се нaсълзихa очите зa зaгубaтa нa вaшaтa прекрaснa Мърки. Милaтa. Пожелaвaм ви сили и знaй, че Мърки ще е зaвинaги живa и с вaс в спомените и сърцето ви. Още веднъж, приеми искреното ми съжaление зa зaгубaтa ви.

# 408
  • Козлодуй
Благодаря ви много Изплаках си очите и не мога да я върна ужас много боли

# 409
Поплачи си, просто си поплачи.....
Трудно е, много е трудно, споделяй, олеква, малко, но олеква.
Мисли за хубавите ви моменти заедно, винаги ще бъде част от теб, ще я носиш в  сърцето си, това че ги няма не означава, че са забравени, някой ден ще ги видим отново....

# 410
  • София
pvacheva - Много съжалявам за загубата ви, съболезнования!

# 411
  • София
Приемете моите искрени съболезнования за Мърки! Тя сега е добре, на място без гадни болести. Завинаги ще я запомня като една от най-мекичките и кротки котенца в темата.

# 412
  • Козлодуй
Последната и снимка
Скрит текст:
Имам останал 2 опаковки Преднивет който желае да му го подаря само да си плати куриера да ми се обади на лична - отписвам се от темата

# 413
  • в обкръжаващия ме хаос
 pvacheva съболезнования и от мен, нека почива в мир миличката Мърки 😥

# 414
  • Столицата на "Второто българско царство"
Момичета дайте предположения моля. Снощи забелязах, че едното око на Моли е леко "мътно". Не сълзи, няма секрет, съвсем леко го притваря, не я боли, игрива, с апетит... Довечера ще я заведа на вет. след работа, но дали е нещо сериозно? Успокойте ме моля....

# 415
  • София
Вачева, не се отписвай, моля те.
А скоро ще си вземете и ново пухче за обичане.

Бебе, аз редовно решавам, че някое око на котките е мътно и имат пердета. Ама нищо им няма.
Не пречи да я заведеш на лекар, но едва ли е животозастрашаващо и спешно състояние.

# 416
Pvacheva, прегръщам те. Знам какво е да загубиш скъпо, че мъркащо сладурче.
Година не ми минава болката. Дано намериш утеха!

# 417
Pvacheva , моите искрени съболезнования за Мърки!Дано е на по-добро място и да не я боли.

# 418
Миличката Мърки... Много, много съжалявам да го прочета! Sad
Знам, че много ви боли, но важното е да помните, че благодарение на вас едно коте е изживяло прекрасни 16 години и е било обгрижвано и обичано до последния си миг! Много е несправедливо, че живеят толкова по-кратко от нас, но пък остават винаги в сърцата ни Heart и трябва да се утешаваме с мисълта, че с тях взаимно си осигуряваме един прекрасен живот, изпълнен с любов Heart

# 419
Много, много съжалявам за Мърки, познавам болката ви...

Общи условия

Активация на акаунт