Любители на котки - Тема 128

• 39 984
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
pvacheva, искрени съболезнования!:hearts:

# 421
pvacheva, много съжалявам за загубата! Съболезнования...

# 422
pvacheva, приеми и моите съболезнования. Знам колко много боли и болката макар и притъпена с времето винаги ще я има. Ако това те успокоява, знай, че си дала достоен и изпълнен с грижи и много обич живот на милата Мърки. Миналата година загубих коте на 19 години и куче на 18 години и знам какво е. Прегръщам те силно.

# 423
Много св натъжих, съболезнования Sad

# 424
  • España
Съболезнования,  plavcheva!

# 425
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте, да докладвам какво каза ветеринаря. След прегледа ни изписаха капки Тобракулин. Евентуално може да е възпаление в следствие на травама (нали са диваци и непрекъснато се гонят с кучето) . Ще слагаме капките 5дни сутрин и вечер. Ако не се подобри ще означава, че е перде. 😞

# 426
  • Варна
Стискаме палци и лапи да се размине пердето Flowers Four Leaf Clover

# 427
  • София
pvacheva, много съжалявам за Мърки!  Cry Едва сега прочетох. Sad Дано сега е на по-хубаво място, без болки и страдания! Прегръщам те!  Hug

# 428
Pvacheva, съболезнования!
Мърки е звездичка на небето и те гледа отгоре ... Да почива в мир!

Не се опитвай от темата, помага със знания и съвет.

# 429
Момичетa, стaнa тя кaквaто стaнa. Мaя проявявa признaци нa рaзгонвaне - мяучи специфично, освен товa издaвa едни тaкивa мъркaщо мякaщи звуци, гъзорчи се - вдигa дупето, прикляквa. Ох, Боже. Искaх дa я кaстрирaм преди първото рaзгонвaне. Aми сегa. A и вторaтa вaксинa не сме сложили. Признaците сa явни от тaзи сутрин. Вчерa ми се стори мaлко стрaннa, измяквaше отвреме нaвреме нетипично зa нея, aмa .... Тa дa питaм зa някaкъв съвет. Хaпчетa нямa дa дaвaм, четох, че сa много вредни. Днес ще посетя и ветa, aмa дa попитaм и вaс.
Пп Ох, кaк мячи, мaйко милa.

# 430
На колко е Мая ?
Освен да изчакаш да премине.
Смяташ ли да я кастрираш ?
Щеше да е добре да има и втората ваксина.

# 431
Aми нa около 5м. вече, но мисля, че може и дa е нa мaлко повече.
Лисичке, дa, зaдължително ще я кaстрирaм. Кaто я водих нa вет се рaзбрaхме февруaри дa сложим вторaтa вaксинa и след товa дa я кaстрирaме, a тя днес е с признaци нa рaзгонвaне, a знaм, че товa трябвa дa премине и чaк тогaвa може. Пък и кaкто кaзвaш добре е първо дa сложим вторaтa вaксинa.

# 432
Джаста Праста , предполагам,че някой по-запознат ще се включи.
Аз ще изчакам месец и нещо след кастрацията за да я изкъпя.
За постелката за тоалетната мисля да я сменям,то само разнасяне из вкъщи ..
Ще пробвам с пелети да видим.

# 433
  • София
Понякога се разгонват рано, да.
Нищо не можеш да направиш, освен да я заведеш по-рано за втора ваксина и след това за кастриране.
Ще помяука, ще се погъзурчи и ще и мине, нищо и няма, не е като да я боли.

Могат да я кастрират и разгонена, но предпочитат да не го правят.  А и е добре да има всички ваксини, преди да им я оставиш.

# 434
  • София
Просто ще я кастрирате след като свърши разгонването, няма какво друго да направите.

Нашата кастрация мина във вторник, Гая се възстановява за сега добре, само още не се храни количествено нормално, но и това ще дойде предполагам скоро.

Общи условия

Активация на акаунт