Любители на котки - Тема 128

• 39 959
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Ето още едни мързеливци.

# 541
  • София
Елза змиеукротителката.
П.П. Надписът "мечти" е нещо като име на рамката. Не мога да го махна.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 11:32 от pandachina

# 542
Един бърз въпрос:  жената в Зоомагазина ми е дала днес консерви Adult не Kitten- не мога да ги дам, нали?

# 543
Аз съм давала, търговски трик, както гранулите, разликата е, че са по-малки.

Страхотни котарачета показвате. Heart Exl

# 544
Спри дa ми нaвирaш тоя телефон в муцунaтa, че кривогледa стaнaх вече:

Aбе, aз що не отидa дa си легнa:

# 545
Пухкавелка.

Хванах цаката на Ушатото, не дава да го реша, а започна да му пада козината, взимам лакомството и гребена, давам лакомство и реша, а, казах ли ви, че се научи да си отваря вратите, много лошо....

# 546
Ох това с вратите e драма и вкъщи, разбирам те Ивекс... При нас по принцип все едно с в пещера, постоянно е отворено, но кухнята я затваряме, напоследък вече и заключваме, че на няколко пъти намираме котка на кухненската маса Grinning

# 547
  • Варна
Със скок ли отварят вратите? У нас няма изгледи ако е така, малко е дунда дебела и не би се хабила да скача. Комарник отваря с бутане или засилка.

# 548
  • София
Едно полезно клипче, как да се дават лекарства на котки. Нямаше опция запис, затова давам само линка.

https://www.facebook.com/100008576648090/videos/1933696246926245/

Можете да потренирате с парченца месо, за да усъвършенствате начина.

# 549
Да, скача и натиска бравата, така няколко пъти и воала.
Мъжът ми го е хванал първият път, да отваря, да прави квото ще, в момента не го пускам в кухнята и вие като на умряло, да вземе да израсне един път, да му мине този пубертет ли какво е, че да се кротне, адски е активен, ние не сме свикнали така, Топче обичаше да мързелува и да се пече на слънце.

Цар съм аз в даването на хапчета, сама го правя, хващам котката отварям устата и пъхам хапчето, затварям и придържам докато го глътне, грубо, но ефикасно, последния път като му давах на Ушатото противопаразитното го плюеше, но с моя метод го издумка, малко ли хапчета съм давала на Топче....

# 550
Със скок ли отварят вратите? У нас няма изгледи ако е така, малко е дунда дебела и не би се хабила да скача. Комарник отваря с бутане или засилка.

Нашата поне скача Simple Smile По-мързеливият вариант е за вратата на хола, до която имаме шкафче за обувки и тя се качва върху него и бута дръжката с лапа Grinning

# 551
  • Стара Загора
Един бърз въпрос:  жената в Зоомагазина ми е дала днес консерви Adult не Kitten- не мога да ги дам, нали?
Разликата е малка между двете консерви. Ако е кастрат пък въобще не се замисляй. Нищо няма да и стане

# 552
  • София
Със скок и здрави мускули! Всички врати се отварят вкъщи. Основно от Альо, но и другите се справят добре. От известно време скача яко на входната врата, а тя има вградена аларма. Сутринта в 7 огласихме входа, а има случаи в 1, 2, 4...И после гледа тъпо: това пък как стана, аз нямам нищо общо:)) То аз съм си виновна, бях започнала да ги пускам на разходка на етажа, докато е зима и всички прозорци на стълбището са затворено. Голямо приключение беше, ама сега се чудя как да го отуча. А гардеробите са си постоянно отворени, не ми се слагат райбери. Вратите на всички стаи са снабдени с ключове. Заключвам ги в една стая, проветрявам другите и така.
Айде, време е за неделна дрямка:

# 553
  • София
И Елза си отваря вратите. Скача и се провисва на бравата. За радост точно кухненската не успява да отвори, защото бравата заяжда. Мислехме да я поправяме, но точно тогава Елза започна да си отваря вратите и решихме, че ще караме със заядлива брава. Grin

# 554
Все едно аз съм го писала, нашата е същата, даже нова купи благоверния, но няма да я сменяме, тази трудно се натиска и се отваря, трябва съответно повече тежест да се приложи. Ушатото яде печена пуйка, само бялото месце, в момента беснее в хола и ми трови нервите...

Общи условия

Активация на акаунт