Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 600
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Габрово
Нали за този Куатро става въпрос
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-29443.html ?

# 481
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, кои рефански бяха сполучливи - от гледна точка на прилика с оригинала.

# 482
Да се отчета, трети ден Куатре ме кара да се чувствам като сред гора с цъфнали дървенца и цветенца, много ми харесва,
Armani обаче има нещо пудрено , което ме отблъсква, ако я нямаше тази нотка щеше да е прекрасен за мен.
Ох, бях се разочаровала, че само два нови изкараха Заг , но сега след пробата ме впечатлиха за пореден път..  
П.п. още търся идеалният кокос и ванилия
Честит празник !!!

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 08:40 от lollytta

# 483
  • Sofia
П.п. още търся идеалният кокос и ванилия
Честит празник !!!

Теракота Ле Парфюм за мен... Simple Smile

Честит празник на всички!

# 484
Честит празник!

Момичета, идвам с въпрос?
Между Poison Girl и Tobacco Vanille кой е по-силен и траен?
От Заг?

# 485
Според мен Тобaко Вaнил. Но и двaтa пaрфюмa кaто цяло сa интензивни и трaйни, кaто Тобaкото повече, някaк е по нaситен и нaтрaпчив. Поне според моя нос.
Пп Нaскоро се бях олялa с Тобaко Вaнил и мъжa ми веднaгa го регистрирa с думите: Кaкво мирише нa тaмян.
Хaхa, кaкъв тaмян, бре! Викaм нa пурa, тютюн, дa, aмa нa тaмян. Достa се поочудих, зaщото зa мен aромaтa нa пaрфюмa е сходен с този нa вaниловa пурa преди дa бъде зaпaленa. Aромaт нa току-що отворенa и извaденa от целофaнчето aромaтизирaнa вaниловa пурa.
Понякогa Тобaкото си го миксирaм с Черния опиум и се получaвa достa добро съчетaние.

# 486
Аз имам само момичето, другият дори не съм го пробвала, но по описание са коренно различни и момичето за сладък, цветен парфюм е страшно траен. Аз съм студена и особено последната година( а може и отдавна да е, а аз чак сега да забелязвам Joy ) не ми се задържат много парфюмите, но момичето ми изкарва 6-7 часа без проблем, на дреха дори много повече. Така че в случая ми се струва, че е по-важно личното предпочитание към аромата.

# 487
Ina-mina, какво разбираш под ‘студена’? И на мен не ми се задържат парфюмите, и то такива, които са спрягани за трайни..

# 488
Според мен Тобaко Вaнил. Но и двaтa пaрфюмa кaто цяло сa интензивни и трaйни, кaто Тобaкото повече, някaк е по нaситен и нaтрaпчив. Поне според моя нос.
Пп Нaскоро се бях олялa с Тобaко Вaнил и мъжa ми веднaгa го регистрирa с думите: Кaкво мирише нa тaмян.
Хaхa, кaкъв тaмян, бре! Викaм нa пурa, тютюн, дa, aмa нa тaмян. Достa се поочудих, зaщото зa мен aромaтa нa пaрфюмa е сходен с този нa вaниловa пурa преди дa бъде зaпaленa. Aромaт нa току-що отворенa и извaденa от целофaнчето aромaтизирaнa вaниловa пурa.
Понякогa Тобaкото си го миксирaм с Черния опиум и се получaвa достa добро съчетaние.
На мен пък ми мирише на череши 😂

# 489
  • Sofia
Джаста, можеш ли да ми кажеш някоя комбинация с черния опиум и още нещо, че тоя опиум повече от 30 минути не ми седи на кожата..😄 Тобакото го нямам, така че тази отпада.. Simple Smile

# 490
Didi.nick, буквално съм студена,  все ми е студено и винаги са ми студени крайниците. Grinning

# 491
Много ме улеснихте, ще взема май и двата 😀

Аз една седмица пръсках само Олимпеята и сега всичко останало ми се струва слабо и нетрайно.
Нещо съм се бъгнала.
Сутринта направо се полях с Good Girl (който ми е голям любимец) и сега не го усещам. А иначе пръснат в косата си го усещах цял ден 😀

Някоя от вас имала ли е моите "проблеми" 😀

# 492
  • Пловдив
Ама съм голяма бяла патица Stuck Out Tongue Winking Eye
Що си мислих, че Клое дето поръчвам е онова бутилче а кожената връзка? А де? И като пръснах си викам, че има грешка в аромата, а тя грешката в моя ТВ! Simple Smile

Брайт, на Номад има ли читава имитация?

# 493
Не съм Брайт, но да кажа,че Номад на Заг за мен е умопомрачителен като трайност и според скромното ми обоняния е много, много близък до оригинала.

# 494
  • Пловдив
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт