Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 557
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Имам номад на заг и съм доволна, получавам комплименти от колеги. Grinning

# 496
  • София
Момичета,  има ли имитация на този парфюм Boucheron Iris de Syracuse EDP?

# 497
  • София
Няма имитация, Emmy.

# 498
sunattraction, не съм пробвaлa другa комбинaция с черния опиум освен с тобaко вaнил, но не пречи дa опитaм и aко се получи ще споделя.

Другa успешнa комбинaция е между чернaтa и виолетовaтa орхидея нa ТФ, особено зa тези които нaмирaт чернaтa орхидея зa острa и леко мъжкa, a виолетовaтa зa недостaтъчно нaситенa, трaйнa и присъственa. Добaвенa във виолетовaтa се получaвa еднa мекa и леко цветнa чернa орхидея със зaвиднa трaйност и присъственост. Пп Aз нaскоро споделих в темaтa зa тaзи комбинaция, де, aмa пaк дa кaжa.

# 499
Да споделя впечатления за новите си парфюмни придобивки. Днес се разходих до Zag Zodiak и набързо забърсах 3 аромата.
1) 090 EU EUPHORIA C. KLEIN - не познавам оригинала. По описание и мнения трябваше да е мой аромат. Не е лош, цветен, интересен, ама нещо не ме грабна. Ще го поразнося, пък знам ли, може и да се харесаме повече Simple Smile
2) 323 BO BODY BURBERRY - също не познавам в оригинал. Ухае на чисто, приятен, нежен, ненатрапчив, сякаш леко сладникав и пудрен. Мисля, че за по-топли дни ще е супер.
3) 391 Boucheron Quatre - един от новите аромати на Zag Zodiak. За мен е супер приближен до оригинала. Ползвам в момента и версията на Martinez, която според моя аматьорски нос се различава от оригинала и която всъщност повече ми допада. Един от последните ми любимци - нежен, цветен, свеж, романтичен, разпознаваем и с много добра трайност. По-скоро летен, но аз си го нося с кеф през всички сезони. Препоръчвам горещо на любителките на леки и цветни аромати.
По препоръка на съфорумка, реших да тествам и 330  BOTTEGA VENETTA BOTTEGA VENETTA. С нея имаме доста различия във вкусовете, но по тоя аромат припадаше и аз от любопитство си напръсках блотерче. В първия момент, направо се потресох от силата и аромата, но реших да си го взема у дома и да видя как ще се развие. Захвърлих го някъде и на другия ден се присетих за него и изненада - направо се влюбих в аромата Simple Smile Не допусках, че ще залитна в другата крайност - към мъх, кожа и пачули Simple Smile Ухае ми на скъп, класен парфюм. Другата седмица ще тичам към Zag Zodiak да напълня едно малко флаконче и да видя дали ще остана така впечатлена и ще имам нов парфюмен любимец.
Интересно ще ми бъде да прочета мнения  за ползвалите BOTTEGA VENETTA и особено на Bright Crystal Flowers Hibiscus

# 500
  • Бургас
Ама съм голяма бяла патица Stuck Out Tongue Winking Eye
Що си мислих, че Клое дето поръчвам е онова бутилче а кожената връзка? А де? И като пръснах си викам, че има грешка в аромата, а тя грешката в моя ТВ! Simple Smile

Брайт, на Номад има ли читава имитация?
Както са писали момичетата,версията на Заг на Номад е много хубавко издокарана и супер трайна,в старите теми съм описвала разликите и приликите с оригинала:stuck_out_tongue_winking_eye:.Мимозка,ще пробвам пак Ботега на Заг,защото спомените ми за този парфюм са избледнели и ще пиша колко се доближава да оригинала според моя нос.Bowtie

# 501
Интересно,в сайта на Заг го няма 391 Boucheron Quatre...или аз не го намирам?

# 502
  • София
Момичета, правилно ли съм си записала, че Рефан са пуснали под номер 169 Good girl Velvet Fatale?

# 503
  • София
Леле, Джаста, каква идея ми даде!
Имам виалче Черна и виалче Виолетова орхидея!

Ботегата на Заг е пренатегната в сравнение с оригинала. Твърде кожена, мъхова, пачулена.

# 504
  • София
Вчера забърсах от Зара 10 мл рол он от Deep Garden. При теста се зачудих на какво ми е познато. Началото е цветно. След около час цветното изчезна и остана една позната сладост и веднага ми просветна, че ми наподобява Отровното момиче. Гледам пирамидите им, освен токата нямат общо, но толкова, толкова си приличат за мен. Вие имате ли наблюдения за този парфюм?

# 505
  • София
Във Фрагантика казват, че приличал на Good girl.
Иначе аз все повече ставам фен на Зара. Особено малките парфюмчета. Които после стават големи, при мен.

# 506
Момичета, правилно ли съм си записала, че Рефан са пуснали под номер 169 Good girl Velvet Fatale?
Да, този е.Днес си го взех, направо ми е 1 към 1 с класическата обувка на Заг.

# 507
Парфен правят намаление с 20% на всички дамски парфюми до 8.03. Аз досега съм пробвала само this is her на Zadig, тъй като на единствения им щанд, който ми е близо и ми е удобен, работят невероятно неприятни, сърдити и лишени от всякакъв животец в погледа девойки. Oнлайн магазинът им не работи, а за да разбера какво предлагат трябва да им пиша и да ми отговорят на лично, не ми е понятно кому е нужна цялата тази тайнственост. Не, че не мога да видя списъка от темата тук, но нещо отношението не ме впечатлява въобще и ми убива желанието да пробвам/купя.
Имате ли някакви по-подробни впечатления за Burberry for her на Мартинез? Колко е близък, колко е траен?

# 508
  • Перник
На Заг жилтите диаманти миришат по-скоро на жълтото Би Ю от едно време.. На Рефан някой пробвал ли е? Сигурно са къде къде...

# 509
  • Sofia
sunattraction, не съм пробвaлa другa комбинaция с черния опиум освен с тобaко вaнил, но не пречи дa опитaм и aко се получи ще споделя.

Другa успешнa комбинaция е между чернaтa и виолетовaтa орхидея нa ТФ, особено зa тези които нaмирaт чернaтa орхидея зa острa и леко мъжкa, a виолетовaтa зa недостaтъчно нaситенa, трaйнa и присъственa.

Нямам черна орхидея, но някой ден ще се сдобия с нея и ще пробвам. "Остра и леко мъжка", странно, на мен ми мирише на секси парфюм за жена, която може да те лапне с парцалите. Satisfied
А за комбинацията "единственият" на Долче и опиума какво мислиш? Simple Smile (малко не съм в темата вероятно, така че може и на лично да пишеш, ако решиш. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт