Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 565
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Silence,:kissing_heart: тук до нас има парфюми на Сан Сиро,ще пробвам и други и ще пиша,между другото Рефанската версия на Олимпея е също с много добра трайност,дори ми идва в повече.Но за мен този на Сан Сиро е по-пипнатият парфюм.Номерата са-К-251 GOOD GIRL-CAROLINA и К-242 OLYMPEA-PACO RABANNE

# 541
  • Пловдив

Bright Crystal, благодаря за номерата!

# 542
  • София
Здравейте,да питам момичетата от София къде продават Сан Сиро?

# 543
Ж'адор ин Джой само Сан Сиро ли го предлагат?

И да дам и аз положителен глас за Куатре( на Заг) и за Обувката( на Рефан)- и двата аромата са 👌👌👌👌 /за рефанската Обувка какво бяхте казали- би ли могла да се сбърка с оригинала( че не го познавам, ама пък ароматът на имитацията ми хареса) / ?

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 19:44 от Rainbow Dust

# 544
Момичета, когато говорите за "новата обувка" на Рефан, имате предвид някаква подобрена версия на парфюма или че са пуснали някоя от разновидностите на този парфюм като своя имитация.

# 545
  • Варна
 Рефан имат 2 обувки Carolina Herrera Good Girl класическия и GOOD GIRL VELVET FATALE. Вторият е новия и харесвания. Него не го познавам в оригинал,но е направо 1:1 с класическата обувка и откъм близост и от към трайност за моя нос.
 Класическата им обувка ми бяга от оригинала,липсва и нещо. На заг също не ми харесва.

# 546
Момичета, когато говорите за "новата обувка" на Рефан, имате предвид някаква подобрена версия на парфюма или че са пуснали някоя от разновидностите на този парфюм като своя имитация.
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-V … Fatale-50143.html
prinzesata, писали сме едновременно, напълно съгласна съм с това мнение и аз онзи ден написах подобен коментар.

# 547
Рефан имат 2 обувки Carolina Herrera Good Girl класическия и GOOD GIRL VELVET FATALE. Вторият е новия и харесвания. Него не го познавам в оригинал,но е направо 1:1 с класическата обувка и откъм близост и от към трайност за моя нос.
 Класическата им обувка ми бяга от оригинала,липсва и нещо. На заг също не ми харесва.

Значи техния velvet fatale по скоро имитира класическия отколкото този, който уж отговаря на него. Аз лятото си бях взела класическия, по едно време ги сравнявах с оригинала на блотери и ми се струваше добра имитация няколко часа след пръскане, но пръснех ли си на кожа усещах, че нещо не е както трябва. Доста сладникъв някакси. Но най-кофти имитацията на този парфюм мисля е на fm group. Ако някой случайно се е наканил да пробва просто няма смисъл. Благодаря за инфото, ще гледам да пробвам новия гг.

# 548
  • Бургас
Velvet fatale е лимитирано издание и за мен няма почти никаква  разлика с първата излязла Обувка.Velvet я усещам по-кадифена.Синята обувка във версията на Рефан не беше добре направена относно близост с оригинала,Velvet обаче е страхотен,много са се постарали Рефанци не мога да отрека конкретно за този парфюм.А виждам,че има и имитация и на Good Girl Légère Carolina/Аристеа/,който обаче е съвсем различен парфюм от споменатите по-горе два,много сладост,много нещо.Аристеа имат също и Коко Мад. Интенз.

# 549
Съгласна съм с Bright Crystal, първата обувки, изимитирана от Рефан няма много общо с оригинала, но пък са направили един чуден нов парфюм, който много ми харесва и  е доста траен. Дори на моменти ми харесва повече от оригинала и по-често го нося. Velvet fatale е също много хубав и вече се снабдих с него.

# 550
Майка ми много харесва обувката и досега я взимах само от Рефан, има рожден ден и ми се искаше да я зарадвам с някоя по скъпа и хубава имитация. Сан Сиро къде ги има в София и как са като цени? Най близко до мен имам Дп, Мартинес и Рефан. Мога и от Парфен да отскоча сега щом имат и 20% отстъпка, оригинала ми е скъпичък за съжаление, но ще се радвам да ми съдействате:) На ММ му взех Саваж от Гиза, не му хареса, на Дп също не му допадна, бях му подарила преди оригинала и сега ми е трудно да нацеля коя имитация е най близко.
Модерната муза Le Rouge има ли добра имитация?

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 15:40 от neli_20

# 551
  • Пловдив
Брайт, да се допълня...днес цял ден задушавам колегите  Whistling Това с Клоето,та...явно само моя смотан нос не усеща нищо Blush

# 552
  • София
Не знам да има.

# 553
Не знам да има.
А модерната муза на Заг, Парфен или Баргело е най добра? В списъка май сано те я имат? Обувката как е на Парфен?

# 554
  • София
Modern Muse е парфюм, който не ми допада, така че не мога да отговоря чия имитация е най-добра.

Общи условия

Активация на акаунт