Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 83 942
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
В Диа на Амуаж от Парфен божур ли има? Как съм пропуснала това описание. Много харесвам и божур и Амуаж. Ще се пробва. Само да попитам, знаете ли колко близо е с оригинала? И божурът ли основно се усеща?

# 106
Аз днес съм с две нови придобивки от Гиза (те сега са ми любимите имитации) - Пантерата на Картие и Opus X на Amouage. Пантерата е нова и доста по-добра от тази на Парфен според мен, която въобще не ме впечатли.  Близост с оригинала не мога да коментирам. Другите нови парфюми са имитации на XS на Пако Рабан (видя ми се много близък до оригинала, но го оставих за пролетта) и Аура на Mugler (на първо помирисване е по-изискана от тази на Заг).
Opus X е доста интересен, има страхотно развитие и накрая избива прекрасна роза (много обичам).

Исках да попитам под каква форма си наливате парфюмите на Гиза  - с ролка –( само масло ) или с пулверизатор (разредено със спирт) ?

Купих си наскоро два парфюма само масло но въобще не са трайни и не се развиват . С две думи не съм доволна а с такова желание си ги купих и възнамерявах да си закупя още парфюми от там .

# 107
Здравейте,
Имам намерение да си взема пафюм от D&P и съм си набелязала няколко, но бих искала да попитам тези от вас, които са запознати, кой от тези аромати намирате за най-силен, плътен и шлейфов.

Allure/Chanel
Addict/Dior
Hypnotic Poison/Dior
La Vie Est Belle/Lancome
Black Opium/YSL
Angel/Mugler
The One/Dolce&Gabanna
Pour Femme/Dolce&Gabana
Scandal/JPG

Благодаря!

# 108
  • Варна
Mirellka Купувам само с пулверизатор - 30 мл. Имат си шлейф и са много трайни.

# 109
Mirellka Купувам само с пулверизатор - 30 мл. Имат си шлейф и са много трайни.

Благодаря много !

# 110
Good girl gone bad си го взех на масло 10 мл от Гиза,много добра имитация е на любим мой парфюм,обаче наистина няма шлейф и стои за кратко на кожата,нося си го вечер при излизане за подновяване зад ушите и китките,при следваща покупка ще взимам от 30 мл спрейчета.
Гиза ми допадат много като изпълнение на любими парфюми,жалко,че не могат да се тестват в пловдив,дано,ако ни четат,да вземат да заредят повечко и в нашия град:))

# 111
Здравейте,
Имам намерение да си взема пафюм от D&P и съм си набелязала няколко, но бих искала да попитам тези от вас, които са запознати, кой от тези аромати намирате за най-силен, плътен и шлейфов.

Allure/Chanel
Addict/Dior
Hypnotic Poison/Dior
La Vie Est Belle/Lancome
Black Opium/YSL
Angel/Mugler
The One/Dolce&Gabanna
Pour Femme/Dolce&Gabana
Scandal/JPG

Благодаря!

Аз ти препоръчвам Скандал и Ла ви ест бел.

# 112
Здравейте,

Allure/Chanel
Addict/Dior
Hypnotic Poison/Dior
La Vie Est Belle/Lancome
Black Opium/YSL
Angel/Mugler
The One/Dolce&Gabanna
Pour Femme/Dolce&Gabana
Scandal/JPG

Благодаря!

Аз ти препоръчвам Скандал и Ла ви ест бел.
Много ти благодаря, Mimeto74 Simple Smile

# 113
Good girl gone bad си го взех на масло 10 мл от Гиза,много добра имитация е на любим мой парфюм,обаче наистина няма шлейф и стои за кратко на кожата,нося си го вечер при излизане за подновяване зад ушите и китките,при следваща покупка ще взимам от 30 мл спрейчета.
Гиза ми допадат много като изпълнение на любими парфюми,жалко,че не могат да се тестват в пловдив,дано,ако ни четат,да вземат да заредят повечко и в нашия град:))
Като ходих за тест в магазинчето ми казаха, че продават наличното и повече няма да зареждат Гиза.

# 114
  • на дъното
Този така описан аромат на FLOWERBOMB/ VIKTOR&ROLF ме грабна. Освен D&P който в нашия град има магазин,но нямали този номер та в кой друг вариант го има ?

# 115
Декаденс на Мартинез го взех за щерката,доста добре им се е получил.Следобед го сравнихме с оригинала,нямам забележки.

# 116
Този така описан аромат на FLOWERBOMB/ VIKTOR&ROLF ме грабна. Освен D&P който в нашия град има магазин,но нямали този номер та в кой друг вариант го има ?
Заг Зодиак.

# 117
Днес пробвах на Парфен  - bvlgari omnia crystalline (511), много добре ми се струва и доста близо до оригинална, цял ден я усещам, струва ми се по-добра от тази на рефан..

# 118
Ясмина,
От къде ги взе пантерата и аурата? На сайта на гиза не ги виждам. Масла ли са или спрей?

Аз днес съм с две нови придобивки от Гиза (те сега са ми любимите имитации) - Пантерата на Картие и Opus X на Amouage. Пантерата е нова и доста по-добра от тази на Парфен според мен, която въобще не ме впечатли.  Близост с оригинала не мога да коментирам. Другите нови парфюми са имитации на XS на Пако Рабан (видя ми се много близък до оригинала, но го оставих за пролетта) и Аура на Mugler (на първо помирисване е по-изискана от тази на Заг).
Opus X е доста интересен, има страхотно развитие и накрая избива прекрасна роза (много обичам).

# 119
Няма да има гиза вече , така ли ? Или нещо не схвсщам правилно 😳😵😱

Като ходих за тест в магазинчето ми казаха, че продават наличното и повече няма да зареждат Гиза.

Общи условия

Активация на акаунт