Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 83 942
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Явно няма да зареждат повече Гиза в Пловдив иначе си ги има и постоянно гледам,че имат нови аромати.И Пантерата и Аура ги има в сайта им.

# 121
  • Пловдив
Аз така и не успях да ида...че магазинчето беше в др.край на града  Tired

А маслата как ги нанасяте  Thinking По капка зад ухото или...?

# 122
Аз така и не успях да ида...че магазинчето беше в др.край на града  Tired

А маслата как ги нанасяте  Thinking По капка зад ухото или...?

Аз различно. С дълга коса съм и тези които не ми стоят добре на кожата ги втривам в краищата на косата. Тези които миришат твърде агресивно но са с божествен шлейф за да са близо до носа ми ги втривам обилно в свивките зад коленете (когато съм с ботуши и чорапогащи - мога при нужда от освежаване на аромата да нанеса директно върху найлона). Нанесен далече от носа ми е идеално - така се радвам на полъха им или аурата им. Ако не мога да спра да подушвам аромата или е твърде лек и няма са се отровя - нанасям по деколтето в една точка където е най топло и кръвооросено. Толкова близо до лицето/носа както и зад ушите никога не слагам нов аромат - твърде е рисковано да го намразя. Китки и свивки на ръцете са добър вариант. Опус на Амуаж например е толкова силен, че ако въобще го нося ще е сигурно на глезените Simple Smile

Любимото ми място обаче си остава краищата на косата ...

# 123
На мен маслата от Гиза са ми с рол он в малки 10 мл шишенца,лесно ги нанасям,чакам поръчка с 4 аромата от тях и ще споделя за Амуаж блосъм,въпреки,че приятелката ми с оригинала е далеч и ще ми е трудно да сравня,но здраве да е!
Те в пл-в нямат представител вече.

# 124
Да, Брайт правилно ме е рязбрала. В Пловдив имаше част от асортимента на Гиза в едно магазинче около Новотела, но есента като ходих да видя какво имат, ми казаха, че продават наличното и не искали да се занимават повече с тях. Нямали време. Rolling Eyes

# 125
  • Пловдив
Да...то в Пловдив сме мн.зле от към магазинчета на Заг напр.,пък камоли Гиза и Ди енд Пи  Wink
Виж Рефан са навсякъде.

# 126
Предполагам, че се дължи на факта, че ги произвеждат тук, а и са от много години на пазара. Grinning

# 127
  • Варна
ina-mina От магазина на Гиза във Варна. Нови са и може още да не са ги качили в сайта. Предлагат се като масла и спрей, аз винаги си взимам спрей. Аурата само я подуших, имам на Заг и след първоначалния ентусиазъм, нещо охладнях към нея.
Следващия път ще си взема рол-он за проба.

# 128
Декаденс на Мартинез го взех за щерката,доста добре им се е получил.Следобед го сравнихме с оригинала,нямам забележки.
Що за аромат е Декаденса? /моля те, опиши го с две думи Simple Smile/ Чета във Фрагрантика за него, нещо много му се "шашкат", описанията залитат в крайности.../нямам възможност да ходя по магазините да го душа, ще съм ти благодарна, ако го опишеш/.Simple Smile
Днес случайно в МЕТРО помирисах един Ла Рив - ето този:
https://www.fragrantica.com/perfume/La-Rive/Touch-of-Woman-36083.html
Ла Рив по принцип не ги уважавам заради адската нетрайност на парфюмите им и дори не ги и тествам, но този не знам защо посегнах да го помириша. Беше махнато капачето на пръскалката на тестера и течността накапа по плетената ми ръкавица докато върна шишенцето обратно на рафта. Това беше преди няколко часа. През целия път на връщане усещах силно аромата. Много силно! Жалко, че не съобразих да тествам и на кожата си. За първи път Ла Рив ме впечатляват със сила на аромата и трайност /пак казвам - на дреха, не на кожа!/ Да не са се взели в ръце и да са подобрили качеството?

Конкретно този аромат прилича доста на Блек Опиум.

# 129
За съжаление не мога да описвам ароматите по пирамиди както дамите във форума,все още съм прохождаща,въпреки ,че купувам и опознавам много аромати:),но мога да сравнявам ,ако съм ползвала оригинала или ако ми е направил даден аромат впечатление-като усещане как го чувствам или съпоставям с визия,асоциация,затова може би в случая няма да съм полезна,но за мен в случая тази имитация се доближава до оригинала.

# 130
Момичета, може ли да ми кажете коя е най-сполучливата имитация на Sauvage - Dior?

# 131
  • Бургас
На Рефан е много хубава и доближена до оригинала.

# 132
На Заг също е добра.

# 133
Малък отчет от гиза:
Dia Femme-лъхна ме едно силно ретро,непоносим ми е,не познавам оригинала,но тук с имитацията няма да се погодим,добре,че пръснах на краищата на косата,сега все едно съм се намазала с балсам Импресия от едно време:))и доста остър и нахален ми идва.
Back to black-съпругът ми го хареса,на мен също стои добре,много добре и на кожа и на дреха,доволна съм.
Blossom Amouage-както казах,нямам наблизо оригинала,но мисля,че има разминавания,поне няма я тази мощ и луксозно излъчване,но утре по-обстойно ще го разходя.
Saten Oud-много хубаво ми стои,все едно не е имитация,а едно малко съкровище нишово,уда не се усеща чак толкова,галещ,мек ,мисля,че за зимата е чудничък.
Определено от 4-те Back to black е най-добрия избор,но като купувам без тест,е така,надявам се поне малко да се поносим с останалите,иначе заминават по роднини и приятелки:))

# 134
Дааам , Dia си е ретро. Съвсем си е като оругиналната. С амуажите обаче магията идва с търпение. И магическото е не в новостта и бързото грабване на вниманието на потребителя, който души от флакон на флакон за да "си хареса" нещо на спийд-дейтинг сесия, ами в прекарването на време със слижните качества на един добре отгледан традиционалист който те спечелва в детайлите, разкрива ти се непреднамерено, а естествено и на всеки етап развитието на синхрона в комбинацията от характерови черти е балансирана но изненадва ... сякаш си с нов човек ... пардон... парфюм де .... изживяването при амуажите е лично и интимно - не винаги е "партньорът", който ще одобрят всички "роднини", но то е просто защото не "го" познават както теб и не са му дали шанс да ги спечели с постоянство и качество с не със сензация. Спирам с поезията, че взе да натръшква ..

Back to black много го мирисах - мед - сладка, но не захаросана, а като от медна пита със все восъка. Но предрусах и сега не ми действа Simple Smile пази си свежо увлечението ... за да ти продължава радостта по дълго от мойта Simple Smile

Сатенчето взех аз да го мажа по мъж ми и да го преследвам за да го проверявам как се развива при него. Много е хубаво и за мъж ... мммм

Малък отчет от гиза:
Dia Femme-лъхна ме едно силно ретро,непоносим ми е,не познавам оригинала,но тук с имитацията няма да се погодим,добре,че пръснах на краищата на косата,сега все едно съм се намазала с балсам Импресия от едно време:))и доста остър и нахален ми идва.
Back to black-съпругът ми го хареса,на мен също стои добре,много добре и на кожа и на дреха,доволна съм.
Blossom Amouage-както казах,нямам наблизо оригинала,но мисля,че има разминавания,поне няма я тази мощ и луксозно излъчване,но утре по-обстойно ще го разходя.
Saten Oud-много хубаво ми стои,все едно не е имитация,а едно малко съкровище нишово,уда не се усеща чак толкова,галещ,мек ,мисля,че за зимата е чудничък.
Определено от 4-те Back to black е най-добрия избор,но като купувам без тест,е така,надявам се поне малко да се поносим с останалите,иначе заминават по роднини и приятелки:))

Общи условия

Активация на акаунт