Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 663
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,имате ли впечатления от парфюмите-Родригес и ако да какви ?

# 151
  • София
На страницата на Заг във фейсбук са обявили, че на 20.02 ще пуснат много нови аромати. Интересно кои ли ще бъдат... Някакви спекулации по въпроса?
Да ви питам вие къде тествахте Карат на Картие? Исках да го помириша, но в мола на Стамболийски в Бюти зона така и не го открих. Също така къде мога да тествам аромати на Амуаж и Аджмал? Заинтригувахте ме.
И последно коя имитация на Номад е по добра, на Заг или Мартинез? Преди няколко страници имаше такъв въпрос, но освен, че се препоръчваше да се пробва Заг, не видях конкретен отговор.

# 152
Видях в мола, че все още продават Мартинез. Чудя се дали да не пробвам Montale-Muchallat,не знам дали точнп така се пише. Обожавам ванилия, а Заг го нямат.
пробвай muchallat на парфен уникален е и адски траен. Аз не спирам да му се наслаждавам.

# 153
Не се хаби с този на мартинез - партидата от която си купих мирише ужасно на евтина ягода - нищо общо с оригинала!
Видях в мола, че все още продават Мартинез. Чудя се дали да не пробвам Montale-Muchallat,не знам дали точнп така се пише. Обожавам ванилия, а Заг го нямат.

# 154
Ако става въпрос за София - Амуаж - в хотел Маринела (имат и монтал), а Аджмал - в парадайз мол срещу между рефан и ДМ има открит щанд за някои арабски марки.
Има ли и други места за Амуаж?
Карат има мисля в същия мол в Сефора.
Ако ти харесат най добрите им Аристократ (лилав) и Кафия (с кафявата капачка), мога да отлея.

На страницата на Заг във фейсбук са обявили, че на 20.02 ще пуснат много нови аромати. Интересно кои ли ще бъдат... Някакви спекулации по въпроса?
Да ви питам вие къде тествахте Карат на Картие? Исках да го помириша, но в мола на Стамболийски в Бюти зона така и не го открих. Също така къде мога да тествам аромати на Амуаж и Аджмал? Заинтригувахте ме.
И последно коя имитация на Номад е по добра, на Заг или Мартинез? Преди няколко страници имаше такъв въпрос, но освен, че се препоръчваше да се пробва Заг, не видях конкретен отговор.

# 155
момичета, да сте чували кога Рефан ще пускат нови имитации?

# 156
А в София къде на друго място може да се вземе Заг? В магазина на Борис продава една женица, която винаги гледа все едно някой й е взел закуската и всеки път, когато я помоля да тествам някой аромат с тежка въздишка отива да ми го донесе (тоест обръща се). Не говори, не коментира, не предлага... Последният път единственото нещо, което ми каза, беше сумата, която дължах. В магазина на Мартинез на Руски паметник е друго, но хем ми е по-далеч, хем са ми големи разхфасовките.

# 157
Не се хаби с този на мартинез - партидата от която си купих мирише ужасно на евтина ягода - нищо общо с оригинала!
В тази версия на мартинез не се усеща ванилия,а само тамян,ретро ориенталско,не ми хареса.

# 158
пробвай muchallat на парфен уникален е и адски траен. Аз не спирам да му се наслаждавам.
А вие откъде си купувате Парфен? В Стара Загора няма...

# 159
  • София
Благодаря, bossy. За сега искам само да тествам. Имам много парфюми и освен ако нещо не ме удари право в сърцето за сега няма да добавям още.
Blackisback, ако си мислиш, че женицата на Княз Борис е зле, значи не си виждала тази в Сан Марино в Люлин. На два пъти се държа толкова грубо и незаинтересовано, че тотално ме отказа. Влизах и трети път, за да си налея малка разфасовка на Номад, да го тествам паралелно с оригинала (това магазинче ми е напът за пазара, иначе никога не бих влязла отново там). Коментара и за Номад тотално ме разби... "Мене ми мирише на борче това". Шах с пешката Joy
Излязох си без коментар.

# 160
Blackisback, на Княз Борис или ядат или си говорят, последния път имаше две продавачки, или разглеждат каталози на мултилевъли и с голямо отегчение подават исканото. Никаква идея от това, какво точно продават, за консултация да не говорим. "Не познавам оригинала", това е отговорът. Ако имаше и друга възможност отдавна да съм се отказала. Засега ги търпя ,да видим колко още.

# 161
  • Бургас
Парфен от фейс страницата им,Императрицата на Заг за мен е също като оригинала,вижте я.Картие Карат го има в Бюти Зоната,Амуаж са много сложни,променливи парфюми и теста директно на кожа е задължителен!Аз там открих цели три любовчета,другите не са за мен.Особено Beloved и Диа,супер ретро са.

# 162
  • Габрово

Bright Crystal ,кои са твоите любовчета на Амуяж-освен Блосъм ?

# 163
  • Бургас
Ciel и Honour.

# 164
А вие откъде си купувате Парфен? В Стара Загора няма...
в София може и онлайн магазина

Общи условия

Активация на акаунт