Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 745
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Ей...ще ходя до тоя Елис,начи  Laughing

п.п. А на 30мл рефански парфюм,колко капки му се полагат  Thinking
Чета съм, че е хубаво да са двойно. И аз така слагам. На 30 мл - 60 капки. Парфюмите стават доста трайни.

# 196
Момичета , може ли да ми кажете кои са най- добрите имитации на парфюмите на Chloe ?

# 197
  • Бургас
Добра ли е имитацията на Лейди Милиън на Рефан?
За мен е много далеч от оригинала,но е по-хубава от негo,повечето парфюми на Рефан си приличат и това ме дразни много мен.Егоиста на Шанел на Рефан е разкошен и много траен,може да му обърнете внимание.За Клое класическия виж версията на Ди Енд Пи,Chloe Love пак Ди Енд Пи/супер приближена е/ Chloe See by Chloe на Парфен/жесток е/ Chloe Love Story също  пробвай на Парфен.

# 198
  • Пловдив
 bouquet
М да...хареса ми,въпреки че в оригинал познавам само мъжкия Милиън  Simple Smile

# 199
Момичета пак поръчах парфюми от гиза и зак този път си казах за последно , че напоследък се олях. На гиза си поръчах the one, Gabrielle, la vie est belle и дадох още един шанс на  alien,че миналия път поръчах във вид на спрей и сякаш ми бяха налели друг парфюм, този път обаче е страхотен много сходен с оригинала. На другите оригиналите не ги знам , но за мен се откроява Gabrielle- цветен,кристален аромат. The one е по сладък, а белл има мускусна нотка накрая, а с него не сме големи дружки. На заг си поръчах Chloe love story, ange our demon le secret, pleasures, la vie est belle florale, omnia coral и narcisso poudre.  Само pleasures пробвах до момента и се показа доста достойно, имах оригинала и за мен е достойно копие. Можете ли да ми подскажете някакъв чист, свеж аромат на рози.  Имам Chloe rose в оригинал имам и розата на монтале, но те са ми по сладки а ми се иска рози и свежест. И още много му се иска парфюм с аромат на касис 😁

# 200
Този е абсолютното копие-неразличим от оригинала.В Елитис е около 10лв. за 100мл.

Скрит текст:
Днес го гледах в Елитис, цената му е 14.99лв.

# 201
Писах на пaрфен , но вече не предлагали тези аромати на Chloe -855 Love story Chloe 856   Love   Chloe .Аз точно тях исках...

# 202
  • София
Между другото, на Парфимо има разпродажба на оригинално Клое - 30 мл за 29 лв. Обаче са само два три вида. Аз търся зелената панделка, ама той май тоталне е спрян.
Сансиро имаха хубав Love Chloe.

# 203
  • Пловдив
За мен е много далеч от оригинала,но е по-хубава от негo,повечето парфюми на Рефан си приличат и това ме дразни много мен.Егоиста на Шанел на Рефан е разкошен и много траен,може да му обърнете внимание.За Клое класическия виж версията на Ди Енд Пи,Chloe Love пак Ди Енд Пи/супер приближена е/ Chloe See by Chloe на Парфен/жесток е/ Chloe Love Story също  пробвай на Парфен.
ходих да диря Егоист в Рефан-нямали дамски...

# 204
  • Бургас
Няма,защото е само мъжки.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 205
  • Пловдив
Няма,защото е само мъжки.Stuck Out Tongue Winking Eye
начи е в моя приемник грешката Simple Smile

# 206
  • вкъщи
Кои ще са новите аромати от Заг?

# 207
Кои ще са новите аромати от Заг?
Пазят ги в тайна. Изкопчих, само че единия ще е на Бушерон.

# 208
  • густо майна Филибето
Можете ли да ми подскажете някакъв чист, свеж аромат на рози.  Имам Chloe rose в оригинал имам и розата на монтале, но те са ми по сладки а ми се иска рози и свежест. И още много му се иска парфюм с аромат на касис 😁

На мен Коко Мадмоазел ми мирише на роза. Точно градинската роза, а не маслодайната Дамасцена. Всъщност и градинските рози се отличават една от друга по аромата си.Имам много рози, и си имам любимки, и не толкова (по аромат) .
 Имам на Рефан, пробвала съм пръскане с лидълската версия - Лейди Гламур. Рефанската ми  е по-близка до роза.

Иска ми се да открия аромата на розата, който е дълбок, леко кисел и леко горчив. Почти е сигурно, че розата няма да е водещата в пирамидата на такъв парфюм, защото маслодайната има сладникав аромат. Някаква комбинация трябва да е.

# 209
Парфен Si Armani 590 е свеж, цветен и с касис
904 Roses des vents na Louis Vuitton е чисти рози - преди утихне е розата се усеща остро, после става много елегантен.

Можете ли да ми подскажете някакъв чист, свеж аромат на рози.  Имам Chloe rose в оригинал имам и розата на монтале, но те са ми по сладки а ми се иска рози и свежест. И още много му се иска парфюм с аромат на касис 😁

Общи условия

Активация на акаунт