Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 735
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Рефан са заредили два нови парфюма - Joy на Диор и “Червената обувка” на Каролина Херера. Не мога да кажа до колко са оцелили и двата аромата, но Джой не е лош и бих си го взела на тази цена, за разлика от оригинала.
Кои са номерата на двата аромата?

# 286
Не мога да бъда полезна и с това, не запомних. Ако отидете във физически магазин, със сигурност това ще е първото нещо, което ще ви пръснат.

# 287
Миналата седмица в Рефан ми предложиха Джой, номерът е 160.

# 288
  • Хасково
Днес ми дойде Mukhallata на Парфен. След втората минута го усещам супер слабо , а след половин час изобщо не го надушвам. Как е при вас?

# 289
Днес ми дойде Mukhallata на Парфен. След втората минута го усещам супер слабо , а след половин час изобщо не го надушвам. Как е при вас?
при мен е уникално траен, по траен е дори от оригиналните ми Si Armani и други. Цял ден върху тялото и с дни върху дрехите. Купих го от щанда в мол сердика

# 290
И при мен е траен, също от мол Сердика си го взех.

# 291
  • Хасково
Хммм, моя го поръчах от страницата им във фейсбук.  Утре ще го понося  пак да видя.

# 292
  • София
Аз вчера ходих в Сердика да пръскам Табако Ванила от Парфен, след 2 часа нямаше и помен от него.
Ще отида уикенда да видя Рефанския.

# 293
  • густо майна Филибето
Хммм, моя го поръчах от страницата им във фейсбук.  Утре ще го понося  пак да видя.

Аз правя проби на парфюмчетата върху дъщеря ми. Има такива, които усещам на себе си не повече от час. А на нея, като шлейф, ги усещам поне 4 часа.

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 22:54 от Ljuboznatelna

# 294
Аз вчера ходих в Сердика да пръскам Табако Ванила от Парфен, след 2 часа нямаше и помен от него.
При мен пък 3 седмици отчетливо го усещах на якето си, а бях пръснала само 3 пъти...

# 295
  • София
При мен пък 3 седмици отчетливо го усещах на якето си, а бях пръснала само 3 пъти...
Може би на материи се задържа. Аз на китката си го пръснах.

# 296
Може би на материи се задържа. Аз на китката си го пръснах.
Цял ден и на мен си го усещах, аз бях пръснала и на якето, и на шията... Но зависи много от кожата, наистина, за мен пък други парфюми не “работят”, строго индивидуално е.

# 297
Добро утро,парфюмни! Споделете парфюм за деня.Аз все още нямам идея.Честит празник на празнуващите!.Heart

# 298
  • густо майна Филибето
Чакам си днес пратката с още 16 аромата на Заг, сега обмислям къде да си наредя шишенцата Simple Smile Общо всички аромати ще станат 36. Напоръчах си разни Шанелски, защото Коко мадмоазел и Алюр ме очароваха, искам да опитам и останалите.
В магазинчето на Заг са вдигнали цената на милилитър, в Базар още не са. Така 15мл ми излизат по-евтино от 10мл в магазина.
 Само първата ми покупка беше прекалено спонтанна, 2 шишенца по 50мл на сляпо,от Камея,и съм разочарована. (особено от нероли портофино) .Докато не си уточня какво всъщност харесвам, няма да си купя голяма разфасофка.
За някои ми трябват поне 5мл, за да усетя, че са моите, а при други същото количество изтиква възторженото първо впечатление на заден план , и решавам, че биха ми омръзнали много бързо.
Посещението в магазина ми даде да разбера, че от блотер или едно пръскане, а особено от препоръките на продавач, мога само да се заблудя.
 Та от сегашните 20 мога да отлича като любими Коко мадмоазел, Мон Герлен,Ангел и Номад (май в този ред) Имам и няколко още доста харесвани, има и четири, които никога не бих сложила.
 Харесвам много оригинала на Брайт Кристал,но имитацията отстрани ми мирише на вкиснато, независимо, че на себе си я усещам почти като оригинала.
И Лайт Блу щеше да ми е любимо, ако не беше толкова нетрайно. Изчезва от носа ми за 5 минути.
Вече ме е страх да поръчвам неща, чиито оригинали познавам. Много харесвам Алиен, но имитацията на Аура ми се стори просто сладка водица, и не съм убедена, че имитация на Алиен ще ми хареса.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 09:36 от Ljuboznatelna

# 299
На мен ми прилошава от Аурата, искрено съжалявам, че при пробата ми хареса и си взех 50 мл.

Общи условия

Активация на акаунт