Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 650
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,  аз с Aquawoman още не съм се сдобила, но се сдобих с един парфюм на Аристеа. Подариха го на майка ми, тя не го хареса и ми го прехвърли на мен. Та, оказа се имитация на Alien, при това доста добра, смея да кажа. Alien ми е от най- любимите парфюми и го ползвам в оригинал, та имам база за сравнение.  На Аристеа е много добър и изключително траен. Също така онзи ден, докато се мотках из местната дрогерия,  разгледах парфюмите на La Rive. Ми доста са близки до оригиналите.  От тестерите успях да различа Hypnotic Poison и Poison Girl, понеже ги познавам,  но щом ги разпознах, значи имитациите са доста близки до оригиналите. 
Тъй, да споделя просто😁😎 

# 361
  • Sofia
Новите аромати от Заг ще бъдат заредени утре или в други ден в магазинчето им в Бургас.Алюр виж на Сан Сиро,както и погледни Джой Диор на Заг,писах вече,че е страшно сполучлива версия и много напомня Алюр,както и самия оригинал на Джой.

Предполагам, че ще си ъпдейт-нат и страницата в базар с новите аромати..?
Малко глупав въпрос, ама...Grin

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 14:33 от sunattraction

# 362
  • Бургас
Най-вероятно момчето ще ги добави,да аз познавам Инсомниа,за мен ароматът не е хубав и е много шум за нищо,аз го виждам седящ по-добре на мъж,можете да го пробвате в магазините на Мартинез,задължителен тест преди покупка.

# 363
Момичета, препоръчайте ми нещо силно и трайно.
Пак ще поръчвам на сляпо от Заг, но като нямам възможност да тествам във физически магазин , се налага....

Мислех за ароматите на Том Форд?! Или Poison girl.. четох добри отзиви.

# 364
Ако не ти е спешно изчакай да видим кои ще са новите аромати и тогава лесна работа.

# 365
Изчакай новите да видим кои са 😀
Иначе, аз ти препоръчвам good girl CH, TF tobacco vanille

# 366
Good girl ми е тотален фаворит, привършвам вече второ 100мл. шише 😀 , но ми се иска и още нещо.

# 367
  • Варна
Здравейте!Търся парфюм с пролетен аромат,нещо цветно,леко .Имам Лалето,Гучи Блум,Клое,но искам и нещо по-различно,да няма роза.Моля дайте идейки ? Simple Smile И още нещо,ако някой знае къде, освен на Колхозен пазар във Варна ,има магазин на Заг.В този ,до пазара не ми харесва това,че доста аромати липсват.Жената в магазина предлага повече сладникави,а на мен ми идват те.жички

# 368
  • Бургас
Съншайн,само на Заг ли държиш да бъдат?От другите фирми също мога да ти препоръчам много трайни при мен парфюми,но знаеш за трайността,че е до кожа.Виж Черната орхидея,Модерната муза,Пойзън гърл,Черният Опиум,Нощния Трезор,Скандал/ти май беше поръчала мостра на него,може и да се бъркам/ Виж Пантерата на Картие и Пудрения Нарцисо на Парфен и Гиза,Хипнотичната отрова на Гиза,Ели Сааб на Гиза,много трайни и близки до оригиналите,Клое на Ди Енд Пи/пръснат в коса е уникален/,Среднощната роза на Баргело,Манифесто на Роксан,Very irresistible на Ди Енд Пи,Гучи Блуум на Парфен и т.н.Мога да ти предлагам до утре,но не знам какво харесваш и нямам представа дали изброените аромати биха ти допаднали.Joy,предлагам ти Boucheron Quatre  в оригинал или версията на Мартинез,която е доста хубава,но за мен далечна,изчакай и имитацията на Заг,друго виж Парадизо на Рефан,Шанс Тендър на Парфен,Шанел Габриел на Рефан,Заг или Мартинез.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 16:47 от Bright Crystal

# 369
На Заг ми е лесно, че ги поръчвам в олх.
Нощният трезор и Скандал ги имам и много ми харесват.

# 370
  • Варна
Здравейте!Търся парфюм с пролетен аромат,нещо цветно,леко .Имам Лалето,Гучи Блум,Клое,но искам и нещо по-различно,да няма роза.Моля дайте идейки ? Simple Smile И още нещо,ако някой знае къде, освен на Колхозен пазар във Варна ,има магазин на Заг.В този ,до пазара не ми харесва това,че доста аромати липсват.Жената в магазина предлага повече сладникави,а на мен ми идват те.жички
Забранени са ти личните писма и не мога да ти съобщя нещо интересно. Иначе във Варна няма други магазини на Заг.

# 371
Здравейте,
иска да питам за добра и трайна имитация на Tom Ford Black orchid

благодаря предварително!

# 372
  • Пловдив
Благодаря за насоките. Днес ходих да си купя ютия и отсреща на магазина познайте - Заг! И аз дзак и там. Та си взех Лалето, пръснах Joy и Allure. Следващите са по ред.
За свеж и пролетно-летен аромат харесвам Императрицата на Долче и Габана. Но си купувах една имитация, която не знам даже как се казва. На Roxanne не е трайна никак.

# 373
Здравейте,
иска да питам за добра и трайна имитация на Tom Ford Black orchid

благодаря предварително!
Зaг и Гизa. Гизa може под формaтa нa мaсло, може и под формaтa нa пaрфюмен спрей.

# 374
  • Стара Загора

За свеж и пролетно-летен аромат харесвам Императрицата на Долче и Габана. Но си купувах една имитация, която не знам даже как се казва. На Roxanne не е трайна никак.

Покрай коментарите тук си я взех за проба от Заг...и се влюбих...може би след всички сгряващо зимни ванилии имах нужда от нещо свежо и просто Императрицата удари 10ката...подкарала съм я отсега и ми е идеална..то е и топло тия дни.
Друго което ми допада за пролетно-летния сезон е Бушерон куатре и много се чудя да го купувам ли в оригинал...но ще изчакам тия дни имитацията на Заг и тогава ще реша.

Общи условия

Активация на акаунт