Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 627
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
В събота си взех Пантерата на  Гиза, много съм разочарована от трайността, ароматът е чудесен, но на всеки час се налага да се пръскам, за да го усещам, питах и околните, никой не го забелязва ( в смисъл, не долавя, че съм с парфюм). Със Заг никога не съм имала подобен проблем, ако мога да се изразя така, ползвала съм Номад, Флауър(Кензо), Черната рокля, She wood, не часове, а дни наред трае аромата, дори след душ.
В Гиза помирисах и Chloe, допадна ми, но ще си го купя от Заг,
от гиза е по добре да взимаш масла а не спрей варианти. Маслата са им повечето трайни.

# 421
Имате ли представа от аромата на Simimi и MORESQUE

# 422
Здравейте групичка,
 днес ми пристигна  ОТ Заг Зодиак 34мл. Norciso poudre, но някак не е моят аромат, поръчах го на сляпо предвид все хубавите коментари за него, но на мен не стои добре като аромат, та да питам не знам дали е за тук, но все пак, ако някоя от вас му е фен, дали би го искала или да го разменим за някой друг?

# 423
  • София
Това е темата за размяна на имитации -
 https://m.bg-mamma.com/?topic=878913

# 424
благодаря Blush

# 425
Дайде идея за подобен на Скандал парфюм, някой пробвал ли е новата
 Обувка на КХ от Рефан, трайна ли е? 🙂

# 426
  • вкъщи
На Сансиро кой имитации бяха сполучливи? Чак вчера видях едно магазинче , където ги има. А в събота отивам до Одрин и ще си взема от ДП Ерос и Ричи Ричи, че там са наполовина като цена.

# 427
  • Хасково
Как са парфюмите на Eyfel като трайност и сходност с оригиналите ,някой ползвал ли е? Имат страхотни намаления в момента. 50мл. за 4лв. или купиваш един и втория е безплатен за 7 лв.

# 428
Как са парфюмите на Eyfel като трайност и сходност с оригиналите ,някой ползвал ли е? Имат страхотни намаления в момента. 50мл. за 4лв. или купиваш един и втория е безплатен за 7 лв.
Къде е тази промоция. Онлайн ли е. Във Варна има ли откъде да се купят във физически магазин. Преди време видях, че имаше едно магазинче на пазара в което продаваха  Eyfel, но беше затворено, а докато се наканя да го посетя отново вече го бяха затворили.

# 429
  • Хасково
Къде е тази промоция. Онлайн ли е. Във Варна има ли откъде да се купят във физически магазин. Преди време видях, че имаше едно магазинче на пазара в което продаваха  Eyfel, но беше затворено, а докато се наканя да го посетя отново вече го бяха затворили.
Може от сайта им или от олх. Ползвала ли си ги?

# 430
Не, не съм. Чела съм отзиви, че не са много трайни и кой знае какво. Но на един пазар от тия в малките градчета (като неделен събор, пазар-битак) подуших няколко аромата и ми се сториха прилични, но не си купих, че не знаех как са съхранявани и изобщо къде са държани.

# 431
Това са може би най-ужасните имитации, които съм пробвала. Купувала съм ги от Турция. Най-евтините, които съм виждала там като цена. В началото бие на спирт и после няма нищо общо с очакваното. Всъщност не се усеща грам. От един от ароматите им и алергия съм получавала.

# 432
  • София
На Сансиро кой имитации бяха сполучливи?.
Chanel Allure Кристалче го беше похвалила, че след първите 10 мин е 1:1 с оригинала, k251 Good Girl, Omnia Green Jade, Olympea Paco Rabanne бе хвалена от златната им серия, K245 See Chloe,  k 218 L de Lolita Lempicka - за съжаление не го внасят този на Лолита. Мъжки E111 Terre d'Hermes имаше коментари, че е 1:1. Виж вписъка от 1 страница за най-сполучливи имитации.
Имам 2 писалки на Good Girl и See Chloe - на мен са много трайни.

# 433
  • Бургас
Да,преди години Алюр им беше добър,сега не зная как е вече.Олимпеята им е превъзходно направена с трайност над 10-12 часа при мен на кожа, усещам го сладко-солен и по-плътен от оригинала,разкошеен!J'Adore In Joy Christian Dior for women е по-хубав от оригинала за мен,както и Обувката в тяхна версия,най-добрата и доближена до оригинала категорично.

# 434
  • София
На Сансиро кой имитации бяха сполучливи?.
Chanel Allure Кристалче го беше похвалила, че след първите 10 мин е 1:1 с оригинала, k251 Good Girl, Omnia Green Jade, Olympea Paco Rabanne бе хвалена от златната им серия, K245 See Chloe,  k 218 L de Lolita Lempicka - за съжаление не го внасят този на Лолита. Мъжки E111 Terre d'Hermes имаше коментари, че е 1:1. Виж вписъка от 1 страница за най-сполучливи имитации.
Имам 2 писалки на Good Girl и See Chloe - на мен са много трайни.

Сансиро от кога имат Омния Грийн Джейд? Питам защото това ми е любимият парфюм. Булгари го спряха от производство. После UB му спряха имитациятя, а сега и Парфен. Остана само Рефан, но техния въобще не ми е трен, дори и с двойно капки.
Гледах списъка на първа страница и не го намирам в Сансиро. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт