Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 606
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Искрено се надявам да ти хареса. Но не бих искала да те подведа с описанието си. Написала съм това, което усещам като развитие и излъчване на моята кожа. Наистина е хубав. Аз не харесвам и ириси, защото повечето аромати са предимно пудрени, но тук не е така. Ароматът им е мек и кремест. Имай предвид, че розата си е присъствена и в драйдауна.
Ще го тествам, мисля, че мога да го намеря наблизо. Аз обичам и рози, така че сигурно ще ми хареса.

# 466
  • София
Ще очаквам да споделиш мнение, след като го пробваш. Ще ми е  интересно да прочета какви са твоите впечатления. Simple Smile Hug

# 467
Помогнете с информация - който е ходил скоро в магазин на Парфен (мисля да посетя другата седмица този в Мол Сердика - в София). Правят ли отливка за 30 мл и по-малко, ако отида с моя бутилчица ? Последния път си бях купила от там по 100 мл., но повече не искам такива количества, поне не и за нещо ново.

# 468
  • София
White silence,
аз купувах онзи ден от Парфен в Дъ мол. Имат по 30 мл бутилки техни на цена 20 лв., но не знам с твоя бутилка дали става.
Момичета, кажете коя е по-добрата имитация на Ескада чери - Парфен или Заг? Онзи ден душих на Парфен и неочаквано за мен ми хареса. Кой друг на Ескада си заслужава?
Интересува ме също кой се е справил най-добре с имитация на Womanity?

# 469
White silence,
аз купувах онзи ден от Парфен в Дъ мол. Имат по 30 мл бутилки техни на цена 20 лв., но не знам с твоя бутилка дали става.
Момичета, кажете коя е по-добрата имитация на Ескада чери - Парфен или Заг? Онзи ден душих на Парфен и неочаквано за мен ми хареса. Кой друг на Ескада си заслужава?
Интересува ме също кой се е справил най-добре с имитация на Womanity?
Ескада  Cherry in the air  (ако за този става въпрос) във вариант на Парфен е разкош за мен.
Аз имам Womanity във вариант на Рефан и на моята кожа се развива почти идентично с оригинала!
Честита Баба Марта на всички! ❤

# 470
  • Пловдив
Дойде ми Клое от Ди енд Пи, но на бутилката пише тоалетна вода, а мисля я сайта беше ЕДП?

# 471
  • София
И  в сайта пише, че са тоалетни води, както и на етикета върху бутилката.

# 472
  • Пловдив
И  в сайта пише, че са тоалетни води, както и на етикета върху бутилката.
заблудила съм се...мерси!

# 473
  • вкъщи
Аз днес ще щурмувам ДП в Одрин. Много ми хареса на Живанши, този който препоръча Кристалчето и ще си взема пак един, както и Ерос и Ричи Ричи. Да препоръчате други? Имам и Зен и още един от тях. Изобщо всичките им си струват. а от марката Мад кой е сполучлив?

# 474
  • вкъщи
Алюр, Шанс и Шанс Елизе сполучливи ли са?

# 475
Какво мислите за Куатре и Джой на Заг- справили ли са се добре?
Аз все още не съм стигнала до магазин на фирмата, но ми е интересно специално за тези два аромата, защото много харесвам оригиналите.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 11:10 от Rainbow Dust

# 476
Аз ги поръчах от Заг.Харесват ми,но не познавам оригиналите.Според приятелка са се справили добре.

# 477
  • Бургас
Мистик,хареса ли ти Клоето и траен ли е при теб,сподели.Лелка,Герлена никога не съм го виждала,мисля е спрян и то отдавна.Други добри за моя нос на Ди Енд Пи са Скандал,Клое Обувката,Манифесто,Черният опиум,THE SCENT FOR HER,Мон Пари на Лоран,TOM FORD VELVET ORCHID,мисля и Прада Кенди не им беше зле,пробвай ги.Rainbow,Джой на Заг zа мен е супер добре направен,доста доближен до оригинала и е много добро попадение,Куатре още не съм пробвала,но ще пиша и за него.

# 478
  • Пловдив
Брайт, непременно ще пиша. Не успях вчера, а и нещо съм хремава, та с тоя нос незнам как ще го усетя Simple Smile

# 479
Аз ги поръчах от Заг.Харесват ми,но не познавам оригиналите.Според приятелка са се справили добре.
На мен ми харесва Куатрото. Доста траен е. Мисля, че доста се доближава до оригинала, даже е по-хубав.

Общи условия

Активация на акаунт