Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 561
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, имате ли наблюдения върху Cafe Rose на Tom Ford ?!?

# 556
Чакайте, че нещо се омотах от мнения и инфо- значи, номер 169 на Рефан е Good Girl Velvet Fatale, нали така? ( че аз този номер взех и много ми хареса, ама сега като прочетох, че имало и  друга Обувка на Рефан, се зачудих коя съм похвалила аз...)?

# 557
Сан Сиро от къде купувате? В сайта са 50мл 16 лв в кутия, като не видях да имат по 100мл.
В базар и олх 50мл 30лв, 100 мл 50 лв. Да нямат капсуловани и наливни?

# 558
  • София
Аз си имам в кварталното магазинче.

# 559
  • София
Сан Сиро са само капсуловани.

# 560
Сан Сиро са само капсуловани.
Голяма разлика в цените и предположих, че имат разлика.

# 561
Чакайте, че нещо се омотах от мнения и инфо- значи, номер 169 на Рефан е Good Girl Velvet Fatale, нали така? ( че аз този номер взех и много ми хареса, ама сега като прочетох, че имало и  друга Обувка на Рефан, се зачудих коя съм похвалила аз...)?
Тази е  Heart Eyes

# 562
  • Бургас
Брайт, да се допълня...днес цял ден задушавам колегите  Whistling Това с Клоето,та...явно само моя смотан нос не усеща нищо Blush
Честит празник скъпи,момичета,бъдете обичани и обичайте! Мистик,нали викаш,че нослето ти е запушено,от това не го усещаш добре,чак се зачудих понеже Клое е звяр от към трайност,завиждам на колегите ти,ако знаеш колко хора с кофти парфюми засичам...Нели,вземи за подарък Обувката на Сан Сиро или новата Велвет на Рефан,мисля майка ти ще остане очарована.Саваж е хубав на Рефан,Модерната муза Le Rouge  мисля,че я няма още изимитирана.Модерната муза за мен е далечна във версииите на Заг и Баргело,и двата парфюма обаче са хубави,но ако търсиш прилика,твърдо не.Мартинез са пуснали Интенз кафе.

# 563
Новата обувка на Рефан 169 е добре докарана,трайна,вложили са старание.
За трайност /понеже за мен това е супер важно/Мартинез съм ги признала,имам 4 техни,няма нужда от подновяване през деня.Даже помолих щерката да не пръска по много,че и интензитета им е бомба,да не се самозадушим:))

# 564
  • Габрово
Честит празник!

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 19:37 от sesksta

# 565
Честит празник на всички! Обичайте себе си!

# 566
Здравейте и честит празник! Бързам да се похваля с подаръка ми от Мартинес, новият аромат на  Burberry - for her, който за пролетта е идеален според мен, много вкусен плодов аромат, направо опияняващ, който харесва такива аромати, това е паефюма BlushSunglasses

# 567
Може ли да споделиш как е откъм трайност?

# 568
  • София
Пускам един "букет" за празника!

# 569
Free Agent, като почне да увяхва и тръгнеш да го хвърляш, пиши ми  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт