Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 540
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Скоро ще пусна някои в размените.

# 571
Здравейте, бих искала да ви попитам дали има имитация на Том Форд Нероли Портофино, направо съм обсебена от този аромат, но цената му е ужaсна?

Yves Rocher - Fleur de oranger Lavande Petit grain - има го във всяка Лили. https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Fleur-d-Oranger- … -Grain-37854.html
Благодаря ти Free Agent, днес го мирисах в едно Лили и наистина прилича,но беше останал само тестера. Ще се купува, също  и другите имитации споменати от другите момичета.

# 572
Брайт, да се допълня...днес цял ден задушавам колегите  Whistling Това с Клоето,та...явно само моя смотан нос не усеща нищо Blush
Честит празник скъпи,момичета,бъдете обичани и обичайте! Мистик,нали викаш,че нослето ти е запушено,от това не го усещаш добре,чак се зачудих понеже Клое е звяр от към трайност,завиждам на колегите ти,ако знаеш колко хора с кофти парфюми засичам...Нели,вземи за подарък Обувката на Сан Сиро или новата Велвет на Рефан,мисля майка ти ще остане очарована.Саваж е хубав на Рефан,Модерната муза Le Rouge  мисля,че я няма още изимитирана.Модерната муза за мен е далечна във версииите на Заг и Баргело,и двата парфюма обаче са хубави,но ако търсиш прилика,твърдо не.Мартинез са пуснали Интенз кафе.
Мисля да поръчам от Сан Сиро. Само не разбрах, защо са с такава разлика в цените и в сайта им има само по 50мл, а в олх примерно, предлагат и по 100 newsm78

# 573
  • густо майна Филибето
За шлейфа и трайността на клоето - имам приятелка, която от години го използва, и споделя, че го усеща максимум час. Но колегите й знаят в коя стая е влизала Simple Smile Не зная на кого е имитацията.
И моят нос е от бързо свикващите. Затова тествам и на дъщеря ми, за да зная как се усеща отстрани.
Имах проблем след един чревен вирус, от който ми се гадеше като на бременна, от миризми. Направо не понасям вече някои от любимците си, независимо, че оздравях Sad Само цитрусите понасях.

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 14:27 от Ljuboznatelna

# 574
Заг са се справили много добре с Blacк Afgano, прииска ми се да го имам. Eкзотичен, дързък, упояващ, смола, дървесни нотки, тютюн, дим...Нужен му е въздух и пространство.

# 575
Заг са изимитирали "Blaik Afgano" ? Може ли номерчето му, защото не го видях в списъците /най - новите/.
Благодаря.

# 576
Заг са изимитирали "Blaik Afgano" ? Може ли номерчето му, защото не го видях в списъците /най - новите/.
Благодаря.
Не знам номера. Но може и да е на Мартинез, а не на Заг.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 08:25 от Карла_Карла

# 577
  • Бургас
Не съм чула Заг да имат Blacк Afgano,а преди дни бях там.

# 578
Не съм чула Заг да имат Blacк Afgano,а преди дни бях там.
Останала съм с впечатление, че магазина е на Заг, защото го намерих като местоположение в сайта на Заг Зодиак.

http://zagzodiak.com/stores/category_id/144/store_id/18/P&I%20-%20perfume

# 579
Здравейте момичета .
Искам да ви помоля да ми предложите добра и трайна имитация на Gucci Guilty . Видях че го предлагат повечето фирми но не мога да реша от коя да си го купя . Уточнявам че не съм ходила лично да ги пробвам само познавам оригинала .
Благодаря предварително !

# 580
Здравейте момичета, моля да ми предложите добра и трайна имитация на ysl manifesto,versace тъмния, забравих как се казваше точно и leclact na lancome. Предпочитам да поръчам онлайн, ако имате и линкче към сайтовете ще съм много благодарна 🤗

# 581
  • Бургас
Виж Манифесто във версията на Роксан,просто изтрепва! Супер ми е любим този парфюм-https://goldenshop.bg/roxanne/rokcan-edt-50ml-damcki-aromati-bg Versace Crystal Noir,погледни на Парфен,можеш да поръчаш директно от фейс страницата им,Ланкома го няма още изимитиран.За имитация на Гилти аз не мога да помогна,не съм търсила добра такава,не харесвам оригинала,дано някой друг се включи.

# 582
Взех си рефанските пето авеню и скандал. Пето авеню няма за мен общо с оригинала, само една изтъркана сладост, която за мене е никаква. Оригинала сам по себе си ми е слаб и нетраен, с хубава миризна и до там. Надявах се на негова трайна имитация. Скандала е за първите 20 минути и край... Не ми допада и той..
Ще продължавам на татък.
Какво мислите за мис диор чери на рефан? Дано не бъркам името му..

# 583
Включвам се да споделя нещо, което всички знаят, но аз вчера го открих за себе си на практика Simple Smile Подариха ми Allure EDP na Chanel (в оригиналния вариант). Като видях кутията, сърцето ми се сви, защото по-рано го бях пробвала и ми се стори тежък и почти отблъскващ, затова снощи го прибрах и не го отворих... На сутринта обаче не можах да мисля повече какво да го правя и отворих кутията да го тествам отново. Резултатът - не можех да повярвам, колко е хубав Flowers Four Leaf Clover - залепна ми от раз, свеж, красив, ванилов. Явно онзи тестер в парфюмерията е бил доста стар и изветрял, от което ми се потвърждава мнението, че парфюмите се тестват докато са нови, или докато са пълни... Обаче най-голямата ми изненада, заради която споделям в тази тема е, че останах изумена колко много този парфюм прилича на Joy на Dior във версията на Zag Zodiak, (особено в началото) която имам и много харесвам Smile Two Hearts

# 584
  • Някъде там
Може и да е писано в темата, но нямам възможност да изчета всички страници както и старите теми.
Затова искам да попитам някой взимал ли си е  от парфюмите Verset (създадени и произведени за аптеки)
Дали са хубави и трайни.
Поръчах си sensi piu (Цветист Плодов, Ябълка,Бамбук,Бял Кедър ) Бил с подобен аромат като Light Blue (Dolce& Gabbana) .Нямам търпение да разбера дали е така наистина .

Общи условия

Активация на акаунт