НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 127

• 68 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Аз смятам да тренирам силови със собствено тегло, вместо кардио, защото смятам, че със силовите тренировки ще се постегна. Йога и пилатес също правя и сега, когато мога.
Благодаря за съветите, ще се консултирам и с диетолог и започвам! Simple Smile

# 481
  • на Мелмак
Аз съм от тези без здравословни проблеми. Бях 65-66кг, висока съм 168. Ами изобщо не се чувствах добре, корема ми висеше, коленете също. 2017 лятото започнах режима. Много ми допадна всичко в него Grinning Въглехидратите често ми бяха от 2-8гр/ден. Това обаче ми се отрази зле. Трябваше да се насилвам да ги вдигна, минах през доста проби /грешки докато намеря оптималният за мен начин на хранене. Сега съм 60кг, нося размер С, корема ми е прибран, не се подува. Доста либерално го карам, трябва да се стегна, искам да съм 58, но не ми е фикс идея! ММ покрай мен не яде хляб, тестени, сладко, свали много бързо 7-8 кг, които се оказаха решаващи за кръвното му и сега е без хапчета, от 2-3месеца.
Та, съвета ми е - пробвайте и опитвайте, този режим не е константен, наглася се според всеки Hug
Успех дами!

# 482
Жаки, Херцен  сега като ви прочетох  последните постове, пак да попитам. Вие преди спорт и след това не бързате да ядете. Ами златния час за който толкова много говорят? Аз гледам да се наям ,за да не губя мускули( не че ги имам много) и определено това ядене ми скапва основното защото ми се пада между двете хранения. С две думи искате да кажете , че трупате мускулна маса и без да ядете след тренировка, а аз си чупя краката да бързам да се прибера и да хапна.   

# 483
Още един въпрос ми изникна. Алкохол позволявате ли си, да кажем, веднъж месечно? Изобщо от напитките, освен водата, кое е разрешено в умерени количества?

# 484
Сега, когато съм на двукратно хранене, отивам на тренировки от 8 или от 9, тренирам до към 11-11,30, прибирам се и ям веднага в рамките на час със сигурност. Първото ми хранене гледам да е напълно режимно. В 90% от случаите яйца. Бъркани, омлет, варени или с бекон или с масло и зрели сирена. Плод ако съм имала много изтощителна тренировка.
Помело хапвам или малд кокос.

Лале, ако държиш на алкохола- максимално сухо вино бяло една чаша. И не е режимно, по твоя преценка.

# 485
не мога да ям преди тренировка, връща ми се храната, пия BCAA
след тренировка може, но ако не ям веднага, ям на следващото редовно хранене

алкохол си пия, то затова съм колкото висока, толкова и широка  Laughing  Mr. Green (по Кетчъра в ръжта), но да по-добре е без

# 486
А на заведение какво си поръчвате за пиене?
Айрян, чай, вода.. друго има ли? Май не?

# 487
Сиси, хранене в заведение не е добра идея. Аз лично не се храня навън. Ако се наложи сядам, но пия само вода или чай, дори айран не поръчвам. Работила съм достатъчно дълго в заведения за хранене и имам основание да не им вярвам Wink

# 488
Айде ся, глупости.
Излизам си на заведение и мога да ям, без да прегрешавам. Въпрос на преценка е, но все пак в една салата от краставици(казвам краставици, защото домати не обичам), порция маслини, 2-3 варени яйца, пържола....Какво може да се обърка?

# 489
  • В полите на Пирин планина
Ям навън, определено, когато излизам.
Обикновено салата някаква / маруля, домати, краставици, зеле с моркови / със скара - свинска или пилешка пържола от бутче, може дреболии, риба на скара, флейки.
Вечер понякога пия вино. Лятото бяло, сега червено, но е до 100 гр. и не всяка вечер.

# 490
  • София
Да се изкажа и аз по въпроса за килограмите.
Те не означават нищо.
Ето и пример

И е напълно възможно при килограми, близки до ръста минус 100, да изглеждаш по-добре отколкото с 5-10 кг по-малко.
Въпрос на мускулна маса и количество телесни мазнини.

# 491
Точно това имах предвид вчера, но е хуабво да се онагледи:)
На заведение си поръчвам зелена салта или зеле с една хубава риба на скара или една пържола. Без манджи и сосове.

# 492
  • Берлин
Хм. Точно вчера си мислих какви ще ги върша в Турция на ол инклузив...

# 493
Морска храна на корем, богове са; )

# 494
Жаки, Херцен  сега като ви прочетох  последните постове, пак да попитам. Вие преди спорт и след това не бързате да ядете. Ами златния час за който толкова много говорят?
какво за 'златен' час... ? това съм го пропуснала.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт