Косопад - тема 15

• 61 157
  • 741
  •   2
Отговори
# 375
Аз го пия по 2 на ден. Още след първия месец виждам ефект. Последно го пих 3-4 месеца. Спрях. Ефекта продължи още 3 месеца въпреки, че вече не го пиех. След което пак почна да капе и сега чак го започвам. Това ще ми е третия курс. Косата става по-здрава и лъскава, косопада намалява много, на третия месец направо спира. При мен така действа. Имам рядка и тънка коса и две раждания с интетвал 2,5 год. Но Приорин определено спасява положението.
Само дето имам и няколко неизпити таблетки с изтекъл срок, за които се чудя какво да ги правя и дали да не ги изпия и тях. Grinning

Обнадеждаващо звучиш, ще разчитам на "Приорина" тези месеци.Косопадът на една страна, но от него и шампоаните против косопад косата изглежда много изтощена. Те  шампоаните против косопад повече са насочени към определения проблем, не толкова към подобряването на структурата на косъма и оттам според мен ми идва изтощения вид.
За изтеклия срок - питай някой фармацевт в аптеката, мисля, че имаше някакъв допустим срок след изтичане на годността, в който може да се приемат някои лекарства.

# 376
Първия път го пих след първото раждане, година след раждането може би го почнах. Не очаквах чудеса, но имаше ефект. Може би тогава, след първия месец прием, не беше нещо  страхотно, че да кажа чак "уоу!", но ми се стори, че шепата косми наистина намалява и продължих и си го пих около 4-5 месеца. После спрях. После забременях и не го пих. Родих. И някъде 9 месеца след раждането започнах пак да го пия. И пак имаше ефект веднага, но този път светкавичен. Направо се изумих. Косопада намаля драстично още към края на първия месец. Той мн бързо направо спря. Косата изглеждаше отново жива. Пих го три месеца и нещо. Спрях го, и въпреки това ефекта се задържа. Не ми капеше въобще косата. Но сега изведнъж пак закапа, и стана една вяла, късаща се. И днес си купих отново да продължа. Прочетох вчера из форума, че и на други действа. Благодаря за съвета, ще питам в аптека, днес не се наканих, изпуснах момента, като купувах новия. Пожелавам ти бърз резултат, но съвета ми е да не спираш да го пиеш поне 3 месеца, че даже и по-дълго. Успех!

# 377
  • Бургас
Може ли малко повече инфо за мезотерапията при Паздерова?Цена на процедура и как преминава цялата процедура?
[/quote
Последно Паздерова си вдигна цените на мезотерапията. Аз ползвах за проблемните ми зони само и цената идваше 80лв но сега е 120 или 140 на процедура не знам точно. Услугата е на ниво, но ефекта е не при всеки. Процедурите са 6 и после всеки месец по една. Но зависи пак от проблема. Назначава и някой изследвания. Успоредно със мезотерапията назначава и минексидил 5% яко втриване сутрин и вечер. При нея е около 62лв за 1 месец опаковката... Друго не се сещам

# 378
  • София
Днес изпих последното хапче  и приключвам 6 мсечния курс с Приорин.
По отношение на косопада нямах никакъв ефект, нови растежи забелязах след 4-ия месец.
Пиех по 2 хапчета сутрин, а последния месец по 1 хапче.
Приорина съдържа глутен и соя, които е хубаво да се избягват при проблеми с ЩЗ и не само.LennyGF ми обърна внимание, аз изобщо не бях погледнала съдържанието.

LennyGF, при мен също нито един лосион или ампула не са дали резултат, което не е изненадващо когато става въпрос за хормонален косопад какъвто е и моя.Надеждата за “чудото” обаче, умира последна.
Еукапил ще започна след лятото, ако имам все още нужда.Четох в в сайта им, че трябва да се избягва стоене на слънце заради високото съдържание на алкохол, а аз възнамерявам това лято да си взема продължителна почивка и да използвам всеки един слънчев лъч.

Questar, шампоани против косопад не използвам от септември-октомври.Косата ми като структура и външен вид е в много по-добро състояние в момента.

# 379
Аз имам проблем с ЩЖ, пия Еутирокс, но колко сериозно може да навреди соята и глутена? Ако е така, ще  изключа глутена и соята от храната, за да постъпват единствено от Приорина...

# 380
  • Бургас
Започнах да използвам шампоана на Bilka против пърхот. След две измивания обаче косопада отново започна да се появява. Върнах се на Здраве Актив против косопад и пърхот. Сега всичко е наред, но този пърхот не намалява. Какво да правя? Нуждая се от продукт, с който да се отърва от този пърхот, но не искам да ми връща косопада.
Аз използвах този ВИШИ - ДЕРКОС ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП имах ужасен пърхот ис него ми мина използвай го ще ти помогне

# 381
  • Бургас
На мен за себорея и пърхут ми помогна много шампоан Неовал .

# 382
Момичета, имате ли опит с продуктите на Philip Kingsley?
Някой беше споделил за стимулиращата маска за скалпа и се чудя дали да пробвам това нещо? Не намирам достатъчно информация и отзиви за марката.
Скрит текст:

# 383
  • София
Questar, аз съм ползвала ексфолианта няколко пъти и имах приятно и свежо усещане след това.Ползвала съм и лосиона за чувствителен скалп за съжаление без никакъв резултат, но за маската нямам мнение.
По отношение на соята и глутена от прочетеното оставам с впечатление, че са доста вредни.Но аз направих както си написала, спрях всякакъв друг прием и останаха само тези от Приорина и евентуално някои и други скрити в козметика, подправки.
Пуснах поредните изследвания Grinning Този път изследвах ЩЗ, желязо, феритин, б12, Вит.Д, Мед, Цинк ,Селен и носен секрет, защото от няколко години имам нещо като синузит.
Вит.Д края на септември ми беше 26.94 , започнах прием на 50 капки седмично и до средата на ноември си покачи до 37.37, после разредих доста приема и в момента ми е 37.47 Grinning А аз се притеснявах да не съм предозирала...Б12 леко се е повишил, но все още съм с начален дефицит какъвто имах и при първото изследване.
Желязото ми е 23.84, а Феритина 76.15.
За резултатите от ЩЗ питах в темата за Хашимото и ми отговориха, че нямам проблем.
Все още чакам резултати от Цинк, Мед и Селен.Тях ги пуснах, за да видя дали има нужда да приемам някакви добавки.

# 384
Magnifica
Колко ти струваха всички тези изследвания и в коя лаборатория ги пусна?
И аз мисля да пускам другата седмица,но се чудя къде

# 385
  • София
Откакто съм започнала с изследванията ходя все в Бодимед, за да мога да сравнявам.238лв. ми излезнаха..
Ще пускам още веднъж мъжки и женски хормони, но по-натам, че кой знае и за тях колко ще ме издрусат.

# 386
  • Близко съм
Аз си пускам изследванията в Бодимед Пловдив, но  досега цинк , мед и селен не съм срещала да предлагат?!?!

# 387
  • София
aloevera_, предлагат ги.Може да си ги пропуснала и аз бая се взирах, докато ги открия.
Cu, copper е Мед, а Цинка и Селена пращат в Германия.

# 388
В Рамус, има изгодни оферти на пакети в момента. А с какви стойности ти е В12

# 389
  • Близко съм
Ще проверя определено в края на месеца ще ида.

Общи условия

Активация на акаунт