Косопад - тема 15

• 61 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Браво,Шарпи, много се радвам за теб! Heart Eyes 

# 361
Здравейте! Аз направих месец с Еукапил и отворих втора кутия. Странното при мен е, че по отношение на косопада няма абсолютно никакво подобрение все още, тоест пада си точно толкова, колкото си пада винаги (от години). Иначе имам доста нови растежи и предполагам все още е много рано да давам оценка, тъй като трябва да минат поне три месеца.
Лошото при мен е, че каквото и да ползвам (например ампули “Давинес” или ампулите на Виши) положението ми е все едно и също - пада си порядъчно, постоянно си има нови разтежи, но никога не се сгъстява и скалпът винаги си прозира на темето.
Аз обаче твърдо съм решила да продължа с Еукапила, пък да видим какво ще стане.

# 362
Здравейте на всички.Лично за мен най-сигурният начин за справяне с косопада е МЕЗОТЕРАПИЯТА. Пробвала съм много шампоани,мазила, хапчета и какво ли не. Искам да кажа, че съм изключително доволна от резултата. Дерматолог ми я е правил и винаги казва какво поставя в този коктейл( казвам това, защото много хора твърдят, че дори лекарите не знаели какво представлява тази течност и какво съдържа). Другият месец отново ще ходя.(тогава ще попитам и ще Ви кажа съставките) Необходими са 10-12 процедури като средно цената е около 120лв. на процедура, прави се веднъж в седмицата. Курсът на лечението е около 3месеца. Лично мен доста ме болеше, но все пак прага на болка при всеки е различен. Въпреки това си заслужава и горещо я препоръчвам !

# 363
  • Бургас
На мен специялно мезотерапията спря косопада, но за згъстяване на косата нямаше ефект.

# 364
Момичета, споделете къде и при кой правите мезотерапия.

# 365

Finn Beam Лазерен Център
гр. Пловдив
ул. Белград 12
Тел: 089 883 8274 д-р Райна Божкова

# 366
Здравейте. Доволна съм от Приорин таблетки/капсули за пиене. Имам останали два блистера със срок до 11/2018 и се чудя дали мога да ги изпия...Някой да е приемал Приорин с изтекъл срок?

# 367
  • Бургас
Добро утро!  Мезотерапията я правих при Паздерова Бургас. Още на втората процедура косопада спря. Но 1 месец след като спрях да ходя косопада пак се засили.Дали защото е пролет и е нормално да има косопад така и не разбрах.

# 368
Добро утро!  Мезотерапията я правих при Паздерова Бургас. Още на втората процедура косопада спря. Но 1 месец след като спрях да ходя косопада пак се засили.Дали защото е пролет и е нормално да има косопад така и не разбрах.

Ами не мога да кажа защо при вас така се е получило. Аз ходих преди три години и всичко е наред. Тоест излезнаха ми нови косъмчета и състоянието на косата ми още е наред. Както казах другия месец отново ще ходя и се надявам отново да имам същия положителен ефект и да не се налага трети път да се подлагам на това доста болезнено за мен лечение.

# 369
  • Бургас
Аз имам проблем с хормоните и може би за това не виждам ефект от мезотерапията при мен

# 370
Аз имам проблем с хормоните и може би за това не виждам ефект от мезотерапията при мен

Може и това да е причината. На мен оредяването ми е вследствие на прекомерно третиране на косата и стрес.

# 371
Започнах да използвам шампоана на Bilka против пърхот. След две измивания обаче косопада отново започна да се появява. Върнах се на Здраве Актив против косопад и пърхот. Сега всичко е наред, но този пърхот не намалява. Какво да правя? Нуждая се от продукт, с който да се отърва от този пърхот, но не искам да ми връща косопада.

# 372
Може ли малко повече инфо за мезотерапията при Паздерова?Цена на процедура и как преминава цялата процедура?

# 373
Започнах да използвам шампоана на Bilka против пърхот. След две измивания обаче косопада отново започна да се появява. Върнах се на Здраве Актив против косопад и пърхот. Сега всичко е наред, но този пърхот не намалява. Какво да правя? Нуждая се от продукт, с който да се отърва от този пърхот, но не искам да ми връща косопада.

Щом имаш пърхот и косопад, това може да означава, че скалпът страда и оттам да идват проблемите. Консултация с дерматолог си трябва. А моят скалп го успокои по едно време "Себорал Форте" - шампоан и лосион.

Момичета, започвам да пия "Приорин". Вие по две таблетки на ден ли пиете и кога може да се очакват някакви резултати?

# 374
Аз го пия по 2 на ден. Още след първия месец виждам ефект. Последно го пих 3-4 месеца. Спрях. Ефекта продължи още 3 месеца въпреки, че вече не го пиех. След което пак почна да капе и сега чак го започвам. Това ще ми е третия курс. Косата става по-здрава и лъскава, косопада намалява много, на третия месец направо спира. При мен така действа. Имам рядка и тънка коса и две раждания с интетвал 2,5 год. Но Приорин определено спасява положението.
Само дето имам и няколко неизпити таблетки с изтекъл срок, за които се чудя какво да ги правя и дали да не ги изпия и тях. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт