Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече!

• 41 562
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Ние също имаме куче и нямам абсолютно никакво намерение да го давам някому или да го ограничавам да не влиза в спалнята. Той си спи при нас от бебе, сега просто ще се удвоят всички хигиенни мерки из къщи, но категорично  ще си е с нас от ден първи на изписването.

# 556
  • Бургас
И аз едва ли бих могла да се разделя с нашия котарак. Та той ми е като детенце, как да го натиря. Нашия е с бонус - без козина, така че и това ми отпада като притеснение. Може би в началото месец ще ги държа разделени, че доколкото знам котешката слюнка е алерген, а нашия раздава едни целувки наляво-надясно. Това ми е единственото притеснение.

# 557
Аз най-накрая след сумати чудене и гледане поръчах количка. Сега остава столчето за кола, а като ги гледам повечето са с такива чупки, че вообще не мисля,че ще са удобни за новородени.
Ето тази количка поръчах.
Имате ли препоръки за столчета/кошници за кола?

# 558
И ние си имаме котка- в момента е в България,но скоро ще ни я докарат. С дълъг косъм е, ще я подстрижа и в началото няма да я пускам в спалнята.
Аз съм отгледана с животни, не виждам нищо лошо и бебето ми също

# 559
  • София
монамурр, моята препоръка е столчето да е съвместимо с рамата на количката. Така като пристигнеш някъде няма да я местиш, а взимаш и щракваш.
Честита количка 😁 Има голям багажник, това лично за мен е голям + 

# 560
монамурр, моята препоръка е столчето да е съвместимо с рамата на количката. Така като пристигнеш някъде няма да я местиш, а взимаш и щракваш.
Честита количка 😁 Има голям багажник, това лично за мен е голям + 
Мерсиии, доволна съм. Много е маневрена с хубави гуми, стабилна, с легнало положение на летния кош, чупка почти няма.
Има кошче към нея, май ще заложим на него, въпреки че вече надвишихме бая бюджета 😂🤔.

# 561
  • София

[/quote]
, май ще заложим на него, въпреки че вече надвишихме бая бюджета 😂🤔.
[/quote]
Значи ММ да внимава и следващите бебета да са за розови колички 😂😂😂
Виж ние с тази сива количка и това зелено легло на момичето ни, сега как пестим за момчето 😋
Шегичка, да се раждат здрави дечица, пък пари за готини колички се изкарват 😘

# 562
Беше налична в бебешко синьо, черно и розово. И той искаше синьо 😂, бая поспорихме, викам няма да ми казват само "о, какво сладко момченце". Щеше му се, викам розово си направи, такава количка ще буташ 😂.
Иначе за 2ро, ако не е момиче, ще купим отделен кош за същата рама и готово. Въпреки, че консултантът го убеди,че ще може да в продаде 😂😂😂.

# 563
  • Където морето целува небето...
Аз пък ще ви кажа - не се заканвайте какво няма да направите с животното. Ние имахме котка и нищо не беше в състояние да ме убеди, че трябва да я махна като се роди бебето. Е да, ама не... Първите няколко месеца беше добре, като изключим, че се размазвах от чистене по 10 пъти на ден. След като направи реакцията към ваксината, се оказа, че детето е отключило и алергия към котката. Трябваха ни няколко пристъпа за да разберем, че е от нея и веднага изчезна на деня... Та всичко е Божа работа.

# 564
Ние имаме един страхотен заек. ММ настоява да го дадем на някой да го гледа, но на мен хич не ми се ще гледам го от 190-грамово плюшено топче и е пуснат през повечето време,като съм си у дома, а пък и 11годишния батко го обожава. Поне първите месеци зайко няма да влиза при бебето, пък после ще го мислим.

# 565
Момичета, някоя която има опит с овлажнителите за въздух може ли да ми препоръча някоя марка или конкретен такъв?

# 566
  • София
Момичета, някоя която има опит с овлажнителите за въздух може ли да ми препоръча някоя марка или конкретен такъв?
Единственият ми опит ми е от един приятел. Купи някакво чудо за около 800 лв и когато детето проходи и започна да му натиска всички копчета, го прибраха. От години не съм виждала машината, която щеше да прави магии с въздуха и здравето им
Разбира се тази информация по никакъв начин не ти помага 😂😂 Просто проучи хубаво

# 567
  • Лондон
Monamurche, хайде честито! Голям фен съм им на ABC Design Cobra и Mamba.В момента бутам  ABC Design Cobra за малкия,и за бебка бих взела,просто няма как да стане с този тайфун сина ми.За това взех двойната I Candy Orange.
Аз вчера бях на видеозон,плацентата малко се е вдигнала,бебка е 1350 гр,но дебело подчертаха че главичката им се струвала леко малка,с около 1 седмица назад.Мн се притесних.Цяла нощ чета в нета,но се успокоявам ,че ние всички сме различни-слаби,дебели,с дълги крака,различен ръст и тн.Някой с подобен проблем?

# 568
Аз знам,че разлика в ехографа може да има +-10 дни. Не мисля,че трябва да се притесняваш, още повече,че зависи и от родителите. При мен имаше период беше с 4 дни назад, сега е напред.

# 569
MARY90, аз вчера се бях филмирала на тая тема и четох теми всякакви. При мен малко изостава коремчето, макар док да не е казал нищо, аз си гледах размерите от ехо-то след прегледа и се притесних. Четох, четох, после спрях и си казах, че така не си помагам по никакъв начин, само откачам... На теб казаха ли ти нещо, или просто го отбелязаха и нищо не е необходимо да се предприема, прави, следи...? Иначе браво за размера, бебчето ти е почти двойно на моето - 750грама, в коя седмица си?

shakri, Layla_D - как сте? Как върви при вас?

Аз иначе от миналата седмица само си мисля колко съм дебела Sad и по този повод имам апетит като за световно и мога да изям целия свят, и то все повече и повече гледам сладичкото... а по принцип хич не съм по сладичкото кой знае колко, сега така съм се разяла... ужас

Общи условия

Активация на акаунт