Помогнете в избора на име!

• 5 578
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
От предложените само Дария става, но пък се приготви в градината/училището да са поне три Дарии.
Какво му е на Ема /Емилия, Eмили, Емелина/  та си се спряла на грубоватото Емона? Ако трябва галеното да е Мони, по-добре Симона.

# 31
Нищо не му е. Аз това исках. И даже така си я наричах докато не разбрах, че не я искат като име останалите.... Sad

# 32
  • Най-красивата страна
На мен пък Емона ми харесва повече от Ема и Симона.

# 33
  • София
Ирма и Емона ми харесват много  - запомнящи се имена и няма да е 3-тата Никол или 4-тата Виктория в класа. Дария ми е досадно и дИарично. Харесвам варианта Дара.

# 34
  • София
Аз съм пристрастна към името Ема, щерката се казва така, но и това вече е доста срещано. За Никол и Виктория пък да не говорим, в нейния клас са няколко бройки, в ДГ преди това - също.

Дара е хубаво, да.

# 35
Да,Ема е вече масово. Новата Никол или Виктория. Сред позняти тази година имам две Емилии и една Ема. Но името е много хубаво,аз имам сантимент и от романа,защото ми е любима героиня.

# 36
  • на последния етаж
Дария.

# 37
Анкетата върви с явно предимство на Дария. Признавам, че в началото и ние бяхме почти приели името, докато не разбрахме, че е масово навлезнало, като настига Никол и Виктория. Значи няма да е тя. Ако решим да е това име, ще държа да бъде Дарена, Даря, или Дара.
Питам се ако изберем Ирма как ще я викаме на галено?!

# 38
  • София
На Ирма бих викала Ири на галено.

# 39
Ире или Ири и аз за друго не се сещам.

# 40
Вместо Ирма предлагам Ирина. Има хубаво значение - "мир" и не се среща при децата.

# 41
На Ирма не му трябва галено.Ако го чувствате името- давайте смело. 😀

# 42
Гласувах за Емона, но на Емилия бих кръстила Елия (може би някой ден...)
Дария никога не можах да го приема или да проумея защо е толкова популярно. Само едно И му липсва :/ Дарина е много по-добре, Дарена също.
Ирена ми харесва повече от Ирма.

# 43
Не ми допадат и трите имена. Иначе в Германия имах чудесна позната Ирма. То си е нормално име за там, за бг малко отвъд. Някой по-горе предложи Ирмена, което страшно ми допадна свързвайки го с външността и излъчването на актрисата Ирмена Чичикова. Хем ми звучи по-българско и приемливо, хем го носят красиви и нежни жени.
Емона и Дария  звучат претенциозно, второто име вече е травмиращо популярно последните години.                                       Двете в комплект пък ми оформят наведнъж - ДездЕмона.

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 19:41 от Walnuss

# 44
Не, че съм фен на Дария, но гласувах за него от трите. Ирма и Емона не  ми харесват въобще. Българче ли ще е детето?
-----------------------
Емили, Емма, Ема, Емела
----------------------
Божидара, Даряна
----------------------
за 'успех' нищо не измислям.
За мен името трябва да се съчетае и с фамилията.

Общи условия

Активация на акаунт