Самото използване на думата партньор не ми е сериозна. Независимо дали си в брак или не с някого, ако сте семейство сте мъж и жена. Това сексистко разбиране, че мъжът трябва да плаща, а жената работи колкото да изкарва за да се разкрасява и купува подаръчета...не е добра основа за стабилно семейство, според мен, разбира се. Както и криене на доходи от наеми или други начинания, ако сте семесйтво, имате общи разходи, значи и доходите стават общи. И около мен е пълно с двойки, живеещи заедно, без деца, делят си наема и всичко друго си плащат отделно. И няма да се задържат, защото не се достигнали до много основно стъпало във връзката си - да споделят. А ако пък се появи дете в това уравнение, не ми се мисли как се действа...ти купи памперсите тоя месец, аз ги купих миналия...

с най-добри чувства го казвам. За щастие, съм шастливка, защото изглеждам по същия начин, мъжът ми гали бойният ми белег и иска само мен, мечтае само за мен и сме в чудесни съпружески взаимотношения. Ако имаш щастието да намериш мъж, който да смята, че да си майка, те прави още по секси, както е при мен, ти го пожелавам да е състоятелен, че да покрива критериите ти.
всеки си има своя път и своята доза трудности. За мен мъжът трябва да е по-успелият в семейството, това е моето мнение, не смятам да се оправдвам за което. Никога не съм преценявала мъж по заплатата му, още по-малко по колата, аз съм против колите като цяло, не ги харесвам, замърсяват и причиняват инциденти, не съм шофьор и не желая дори да имам кола.